Cristinel007 Reputație: 14 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2023 Lanț gros de aur la gat nici înalt nici scund tuns sportiv nu am luat seama mai bine îți dai seama ca eram dezbrăcat nu îți doresc sa fi în asa ipostaza și sa Sara și un pitbul mare pe tine
Cristinel007 Reputație: 14 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2023 Astăzi am pățit faza astăzi au șters anuntul dar nu are nik am eu hac de cojocul lui
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10423 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Decembrie 10, 2023 Acum 2 ore, Cristinel007 a spus: E de evitat fraților ce am pățit nu uit toată viata a început cu un oral slab,văzând k sa sculat sa pus capra dau 5 minute și se ridica și se îmbrăcat în timp ce se îmbracă bate cineva la ușa nu știu ce a zis ea...eu acum iam spus k nu e bine ce face și când întra în camera peste mine pestele cu un pitbul foarte mare și îmi zice k dacă am zis ceva? nici nu știu cum am ieșit de acolo fraților evitați!!! Crezi ca ceva din comportamentul tău putea s-o supere pe ea cumva? nu le gasesc scuze deloc încerc doar sa inteleg mai bine ce s-ar fi putut întâmpla de s-au petrecut cele povestite.
Cristinel007 Reputație: 14 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2023 Nu mam purtat foarte frumos nu sunt genul de pers sa vb urat...dar ea se făcea k nu înțelegea și atât iam zis k nu e frumos și sa stai cu pestele în casa în ziua de azi sa pățești asa e greu
Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 11, 2023 https://www.anuntul.ro/anunt-rusoaica-30-de-ani-ofer-masaj-ea9drY#qvEO2a In AT are inca anunț...😊☺️
Cristinel007 Reputație: 14 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2023 Da ea este evitați pe cât posibil !
unuloarecare2 Reputație: 429 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2023 Acum 17 ore, Cristinel007 a spus: E de evitat fraților ce am pățit nu uit toată viata a început cu un oral slab,văzând k sa sculat sa pus capra dau 5 minute și se ridica și se îmbrăcat în timp ce se îmbracă bate cineva la ușa nu știu ce a zis ea...eu acum iam spus k nu e bine ce face și când întra în camera peste mine pestele cu un pitbul foarte mare și îmi zice k dacă am zis ceva? nici nu știu cum am ieșit de acolo fraților evitați!!! Ce kkt! Nici așa chinuit nu poți să fuți până la capăt de 80 lei...
unuloarecare2 Reputație: 429 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2023 Din ceea ce s-a spus până acum, reiese clar situația ei. Este luată cu japca și pusă să se prostitueze.
mesia777 Reputație: 465 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2023 17 hours ago, Cristinel007 said: E de evitat fraților ce am pățit nu uit toată viata a început cu un oral slab,văzând k sa sculat sa pus capra dau 5 minute și se ridica și se îmbrăcat în timp ce se îmbracă bate cineva la ușa nu știu ce a zis ea...eu acum iam spus k nu e bine ce face și când întra în camera peste mine pestele cu un pitbul foarte mare și îmi zice k dacă am zis ceva? nici nu știu cum am ieșit de acolo fraților evitați!!! Eu n-as lua de bun ce zice userul asta. Miroase a peste ofticat ca-i fura clientii rusoaica. Activitatea lui @Cristinel007 e dubioasa pe forum
Cristinel007 Reputație: 14 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2023 Extraordinar
Cristinel007 Reputație: 14 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2023 Să ferească Dumnezeu pe oricine de așa experiență !
Georgetudor6 Reputație: 98 Postat Decembrie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2023 Dacă locația este în Berceni clar este pestita la modul grosolan cu proxeneți în locație sau în apropiere.
Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 25, 2024 https://ibb.co/jGyPM60 Rusoaica si-a schimbat coafura dar a adaugat la corpul sau si ceva echimoze, pe maini si pe picioare... De ce oare, nu a fost fata cuminte ? 1
Draym Reputație: 207 Postat Ianuarie 27, 2024 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 27, 2024 La 25.01.2024 la 14:19, derwall a spus: https://ibb.co/jGyPM60 Rusoaica si-a schimbat coafura dar a adaugat la corpul sau si ceva echimoze, pe maini si pe picioare... De ce oare, nu a fost fata cuminte ? A iesit lipsa cand a facut monetarul 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum