Sari la conținut

Rusoaica-30-de-ani-ofer-masaj- 0735320612

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Lanț gros de aur la gat nici înalt nici scund tuns sportiv nu am luat seama mai bine îți dai seama ca eram dezbrăcat nu îți doresc sa fi în asa ipostaza și sa Sara și un pitbul mare pe tine 

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 2 ore, Cristinel007 a spus:

E de evitat fraților ce am pățit nu uit toată viata a început cu un oral slab,văzând k sa sculat sa pus capra dau 5 minute și se ridica și se îmbrăcat în timp ce se îmbracă bate cineva la ușa nu știu ce a zis ea...eu acum iam spus k nu e bine ce face și când întra în camera peste mine pestele cu un pitbul foarte mare și îmi zice k dacă am zis ceva? nici nu știu cum am ieșit de acolo fraților evitați!!!

Crezi ca ceva din comportamentul tău putea s-o supere pe ea cumva?

nu le gasesc scuze deloc încerc doar sa inteleg mai bine ce s-ar fi putut întâmpla de s-au petrecut cele povestite.

Postat

Nu mam purtat foarte frumos nu sunt genul de pers sa vb urat...dar ea se făcea k nu înțelegea și atât iam zis k nu e frumos și sa stai cu pestele în casa în ziua de azi sa pățești asa e greu 

Postat
Acum 17 ore, Cristinel007 a spus:

E de evitat fraților ce am pățit nu uit toată viata a început cu un oral slab,văzând k sa sculat sa pus capra dau 5 minute și se ridica și se îmbrăcat în timp ce se îmbracă bate cineva la ușa nu știu ce a zis ea...eu acum iam spus k nu e bine ce face și când întra în camera peste mine pestele cu un pitbul foarte mare și îmi zice k dacă am zis ceva? nici nu știu cum am ieșit de acolo fraților evitați!!!

Ce kkt!

Nici așa chinuit nu poți să fuți până la capăt de 80 lei...

Postat

Din ceea ce s-a spus până acum, reiese  clar situația ei.

Este luată cu japca și pusă să se prostitueze.

Postat
17 hours ago, Cristinel007 said:

Eu n-as lua de bun ce zice userul asta. Miroase a peste ofticat ca-i fura clientii rusoaica. :pimp 

Activitatea lui @Cristinel007 e dubioasa pe forum 

Postat

Dacă locația este în Berceni clar este pestita la modul grosolan cu proxeneți în locație sau în apropiere. 

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

https://ibb.co/jGyPM60

Rusoaica  si-a schimbat  coafura  dar a  adaugat la  corpul sau si ceva echimoze, pe  maini si pe  picioare...

De ce oare, nu a fost fata cuminte ? 

• Like 1

• Oras:România
  • Oras:România
Postat
La 25.01.2024 la 14:19, derwall a spus:

https://ibb.co/jGyPM60

Rusoaica  si-a schimbat  coafura  dar a  adaugat la  corpul sau si ceva echimoze, pe  maini si pe  picioare...

De ce oare, nu a fost fata cuminte ? 

A iesit lipsa cand a facut monetarul

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...