JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 Iubire,Am reparat ambele laptopuri, multumesc pentru observatie... Nu generalizez, dar din pacate forumul este plin de astfel de fete si futaciosi...Avem si fete si futaciosi care merita tot respectul, dar multi au tendinta sa ia o afirmatie personal si sa si-o atribuie...Nu e cazul.Cei realisti si cerebrali stiu foarte bine ca traim printre oameni de foarte proasta calitate... Legat de futut, mi-a ajuns pe ziua de azi, ce e mult strica... Pupici! Cand nu generalizezi e una,cand bagi pe toata lumea in acelasi troc e alta.Nu iti mai desenez ca esti fata inteligenta si prinzi ideea din zbor Ai futut sau ai fost fututa azi?
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 Uite un exemplu de troll VIP member... Xoxo te iubeste dar ii este teama sa ti-o spuna franc in fata
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 6, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 6, 2014 mi-e frica in pula mea, cica femeia e dominatrix mi-e frica in caz ca bea 200 de metaxa 15 stele, se activeaza si incepe cu figuri de dominatoare.. si eu sunt baiat finut, nu imi plac astea
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 mi-e frica in pula mea, cica femeia e dominatrix mi-e frica in caz ca bea 200 de metaxa 15 stele, se activeaza si incepe cu figuri de dominatoare.. si eu sunt baiat finut, nu imi plac asteaBei cu ea parte-n parte si care pe care la 200 de cognac,flick-flack-uri fac cu ea
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2014 Nu mai las clientii sa bea mai mult de 2 pahare de vin pt relaxare... Te miri cum se transforma unii... Eu fac flick-flack-uri si treaza, n-am nevoie de bautura...
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 6, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 6, 2014 Nu mai las clientii sa bea mai mult de 2 pahare de vin pt relaxare... Te miri cum se transforma unii... Eu fac flick-flack-uri si treaza, n-am nevoie de bautura... ce v-am spus.. iti dai seama cand se activeaza? e belea!!
Krang2 Reputație: 34 Postat Martie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 6, 2014 stai si in cap ??
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2014 Sa nu uitam tema topicului...O zi frumoasa!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 ce v-am spus.. iti dai seama cand se activeaza? e belea!!Te da cu capul de monitor doar ce a reparat doua.Si eu te pup,Amandino
Avraam Reputație: 49 Postat Martie 6, 2014 Oras:Egipt Oras:Egipt Postat Martie 6, 2014 Nu mai las clientii sa bea mai mult de 2 pahare de vin pt relaxare... Te miri cum se transforma unii... Eu fac flick-flack-uri si treaza, n-am nevoie de bautura... Auzi, da de unde ai tu atata bautura? ai citit kafka metamorfoze?
obelix.222 Reputație: 33 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bobalna Oras:Bobalna Postat Martie 6, 2014 Mai lasati fata in pace.Cum merge treaba cu noul sistem? V-ati facut de cap azi in lipsa mea boys?
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 6, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Martie 6, 2014 Da' pe domnul @petrepetre02 nu-l promovati retroactiv? Ca are si el aproape 900 de postari... 1 1
obelix.222 Reputație: 33 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bobalna Oras:Bobalna Postat Martie 6, 2014 Dac nu e cu suparare? de ce e petrepetre02 Ucenic? Vad ca punctele au ramas. A fost doar retrogradat?Strange!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 Dac nu e cu suparare? de ce e petrepetre02 Ucenic? Vad ca punctele au ramas. A fost doar retrogradat?Strange!A fost retrogradat pt inactivitate
obelix.222 Reputație: 33 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bobalna Oras:Bobalna Postat Martie 6, 2014 Asta e o regula noua?Nu stiam!
obelix.222 Reputație: 33 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bobalna Oras:Bobalna Postat Martie 6, 2014 Mai da' ce se mai schimba lucrurile pe aici!Cine sa mai inteleaga ceva?
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 6, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 6, 2014 A fost anuntat pe undeva.. dar nu mai am idee pe unde, in regulament nu s-a introdus.
obelix.222 Reputație: 33 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bobalna Oras:Bobalna Postat Martie 6, 2014 Pai asta e o problema!Cred ca ar trebui facut un topic pe care sa poata scrie doar admin si moderatorii despre diversele schimbari in regulament!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 Mai da' ce se mai schimba lucrurile pe aici!Cine sa mai inteleaga ceva?E din toamna.A fost la un moment dat un pasaj in regulament care penaliza lipsa de activitate.
obelix.222 Reputație: 33 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bobalna Oras:Bobalna Postat Martie 6, 2014 Slabut! Nimic nu mai e clar! Vrem .................. transparenta!Multumim Pisicuts!
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 6, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 6, 2014 Pai asta e o problema!Cred ca ar trebui facut un topic pe care sa poata scrie doar admin si moderatorii despre diversele schimbari in regulament!Poate mai bine ar introduce orice modificare in regulamentul principal. Asa stii unde sa cauti. Cunosc suficient de bine regulamentul dar acum si eu sunt confuza, nu mai stiu ce e permis si ce nu.
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 Slabut! Nimic nu mai e clar! Vrem .................. transparenta!Multumim Pisicuts!La acel moment era stipulat clar in regulament,dar cum de nu stie Cassy?
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 6, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 6, 2014 Era stipulat pana in momentul cand au scos punctele de reputatie de minus, pe atunci multe s-au schimbat pe acolo. Nu mai exista notiunea de troll, de flame, de spam, nu prea poti stii de ce poti primi warn sau ban. Adica nu poti sa stii clar
obelix.222 Reputație: 33 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bobalna Oras:Bobalna Postat Martie 6, 2014 Da' cine mai stie ce mai e valabil LA ACEST MOMENT! NU la acel moment!
obelix.222 Reputație: 33 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bobalna Oras:Bobalna Postat Martie 6, 2014 Just Cassy!Vrem ................ TRANSPARENTA!O avem? NUUUU!
Postări Recomandate