de ce? Reputație: 234 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2014 De ce? tata, ai fost interesant precum o tarfa careia i te slobozesti in gura: iti place putin la inceput, dar dupa aceea ai vrea sa se care la baie mai repede Mai lasa-ne nene, ca suntem prea prosti pentru tine Stiu!
Vizitator THE_RAPIST(R) Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Stiu! Bravo! Vad ca ne intelegem bine
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 Nu e nici o 'prietena' de a ta pe chat Constanta cu care sa te 'distrezi'?Te plictisesti acolo ,in lumea voastra frumoasa? Aveam un dubiu ca ma vrei,nu eram 100% sigur! Te pup! I-am parasit sa ma distrez cu tine. Te tine?
Vizitator THE_RAPIST(R) Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Nu-l tine, dar ii convine
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2014 I-am parasit sa ma distrez cu tine. Te tine? Sa te distrezi cum?Nu sunt in Constanta momentan,dar pot veni maine...Vrei sa ne vedem,la un hotel?
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 5, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 5, 2014 O deranjeaza postarile mele off-topic =)) N-are loc de mine On topic: VarzaToata ziua au deranjat-o ))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 Neah, mie imi place doar dragostea murdara. Te astept la vapor ca stiu locuri bune pe centura
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 5, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 5, 2014 Stiu! Ce stii ma mascariciule? Iar te-a scapat Sorina pe forum?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2014 Ce legatura are dragoastea murdara cu vaporul si centura?Care vapor?Unul din alea din port sau ala din Tomis Nord?Este mult noroi acolo,pe centura? :)Centura cui?
Vizitator THE_RAPIST(R) Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Toata ziua au deranjat-o )) Se pare ca si la stomac. CA nu ii mai place forumul
Avraam Reputație: 49 Postat Martie 5, 2014 Oras:Egipt Oras:Egipt Postat Martie 5, 2014 Oricum imi sustin parerea , nu ma cred superioara nimanui dar, cu siguranata nu sunt, nici egala si nici inferioara nimanui. Este doar parerea mea despre un top, pe care eu personal, nu pun deloc pret. De ce deranjeaza??? Cata aroganta, cata nesimtire. Eu nu stiu cum de nu intra in pamant de jena atunci cand sta la masa cu "adunatura ieftina" de curve si curvari joi seara.
Vizitator THE_RAPIST(R) Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Bastion? zii lui laura ca intru si fac recenzii daca nu ma baga in seama =))
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 5, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 5, 2014 Se pare ca si la stomac. CA nu ii mai place forumul S-a blocat in ascensor cu clientu' de la miezul noptii fantezii,fantezii...
Vizitator THE_RAPIST(R) Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Aia in lifturi separate? =))
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 5, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 5, 2014 Aia in lifturi separate? =))Da si in blocuri separate.
Vizitator THE_RAPIST(R) Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Da si in blocuri separate. Asa ajungi in top. Nu ca restul nespalatelor
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Rapist, incepi iar circul de ieri seara? Nu te-ai obosit ier cu atatea postari?
Vizitator THE_RAPIST(R) Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Bai. Mai postati ceva, ca iarasi ma alearga pisicut. Sa nu fiu ultimul post
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 N-am avut chef sa-mi fac un nou cont....am sapat si am gasit un cont mai vechi pe care inca n-am folosit.
obelix.222 Reputație: 33 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bobalna Oras:Bobalna Postat Martie 5, 2014 Nene Avraam, bine ai punctat si matale! Felicitari!Uite un aspect pe care nu il scosesem la lumina! Nu numai ca se usureaza pe colegele ei de breasla, care intamplator erau la TOP, dar nu pune nici o baza pe acel TOP, facut de curvari, in speta de curvarii colorati. Adica amicii ei la distractiile de JOI.SLAP, SLAP!!!Si pe ele si pe ei. Ca naaaahhh, daca nu pui pret pe TOP, inseamna ca te pisi pe recenzori. Ca fetele alea au ajuns acolo dupa niste multe recenzii de la niste multi useri colorati. Domnilor, sper ca ati inteles. Sorina nu e sub, e peste, e deasupra si muuuult superioara lor (fetelor) si voua curvarilor ordinari ce sunteti. Oricum,in nici un caz pe aceeasi treapta cu cineva!
Vizitator THE_RAPIST(R) Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Rapist, incepi iar circul de ieri seara? Nu te-ai obosit ier cu atatea postari? Mama frate. Aia asteptat doi ani sa vina cineva destul de important sa zici ceva =))V=am zis ca am fost vip
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Eu m-am cumintit! Nu mai vreau sa ajung mare! (chilli'man)Cuminteste-te si tu!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 5, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 5, 2014 Mama frate. Aia asteptat doi ani sa vina cineva destul de important sa zici ceva =))V=am zis ca am fost vip )))))))))))))))))))))))))))
obelix.222 Reputație: 33 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bobalna Oras:Bobalna Postat Martie 5, 2014 Eu doar SC! Macar am muncit mai putin!
Vizitator THE_RAPIST(R) Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Eu m-am cumintit! Nu mai vreau sa ajung mare! (chilli'man)Cuminteste-te si tu! Ce fai bre? Le aveai la murat? =))
Postări Recomandate