Sari la conținut

WARNIG! Aici postez doar EU pentru a ajunge PLATINUM.

Postări Recomandate

• Oras:Pasarica
Postat

Prietene si eu trag sa ajung S.C  :laugh2  :laugh2  :laugh2 .

Imi dai si mie voie sa postez aici?

• Like 4
  • Oras:Vatican
Postat

Bossule esti binevenit in ieslea mea, doar sunt PASTORUL CEL BUN...

Impreuna vom fi o mare famileie. O familie de trolli colorati.

• Like 1
Postat

Eu vreau sa va ajut sa il depasesti pe @asterica, asta e obiectivul meu.

=))

Postat

Bossule esti binevenit in ieslea mea, doar sunt PASTORUL CEL BUN...

Impreuna vom fi o mare famileie. O familie de trolli colorati.

Frate faceti-va si voi conturi sa va recunosc.

Daca imi stii nick vechi, eu nush cine ai fost vechi :(.

Postat

Frate faceti-va si voi conturi sa va recunosc.

Daca imi stii nick vechi, eu nush cine ai fost vechi :(.

Boss, prietene, nu trebuie sa stii cine sunt, NIMENI nu va stii acest lucru decat dupa ce voi deveni ZEU, adica PLATINUM. =))

• Like 1
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Boss, prietene, nu trebuie sa stii cine sunt, NIMENI nu va stii acest lucru decat dupa ce voi deveni ZEU, adica PLATINUM. =))

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope Aleluiaaaa  :laugh2

Postat

Trolescovicius tu esti nene?

• Oras:Moon
Postat

Nene Sanctus, ma primesti si pe mine pe topicul tau ca sunt mic,al nimanui si vreau si eu PLATINUM! Te roggggggggg mult! Hai te pup!

Postat

Trolescovicius tu esti nene?

Eu am fost cineva, platinum de 2 ori, vip cel putin odata, galben nici nu mai stiu.  :pope  Acum sunt transcendent, liber si eliberat de orice. Numai Dumnezeu ma mai poate judeca. :pope

• Like 1
Postat

PISICULE, eu propun si o categorie noua: Membru SAFIR (imi plac mie safirele) cu 10 000 de postari!

Postat

Eu am fost cineva, platinum de 2 ori, vip cel putin odata, galben nici nu mai stiu.  :pope  Acum sunt transcendent, liber si eliberat de orice. Numai Dumnezeu ma mai poate judeca. :pope

NU am cum sa ghicesc cine esti.

Ce stiu ca in seara asta, voi deveni si eu S.C.

Il lasi si pe fratele tau sa faca galagie pe aici.

Postat

Nene Sanctus, ma primesti si pe mine pe topicul tau ca sunt mic,al nimanui si vreau si eu PLATINUM! Te roggggggggg mult! Hai te pup!

Fiule esti liber sa faci ce vrei. 

Impreuna vom fi o forta pe nimfomane, este timpul ca trollii sa se organizeze si sa aiba un PASTOR, blandul pastor ce sangele si culoarea si-a varsat-o pe altarul nimfomaniei.

Insa, roata se intoare de fiecare data. Este timpul nostru, timpul sa ne organizam si sa devenim al "dracului de periculosi".

• Like 1
Postat

Sa fie o FRATIE a trolilor! Singura chestie de KKT este faptul ca eu nu suport sefii sau pastorii sefi. Da' ne intelegem noi cumva, o dam la pace.

FRATIE am zis, dar nu ca si cele de mai inaite, adica de KKT mancat in grup. Noi o sa-l mancamm separat, fiecare din farfuriara lui, la laptopul lui.

TE BAGI FRATE SANCTUS? :laugh2

• Like 1
Postat

Sunt deja la postarea 31. Simt cum imi creste pula ca-n poveste! Inca un pic si voi fi cineva. Hai ca poti! Hai ca poti! Da-le-o nene-n cur la toti! La toti care au muncit din greu pentru reputatie, la toti cei care au facut recenzii, la toti cei care au cheltuit la femei de 2 lei de la care n-au plecat, doar ca sa poata scrie o recenzie!

Viitorul e al nostru!

Trebuie sa ne organizam. Impreuna putem cuceri forumul Sanctus. Euy cu inteligenta mea sclipitoare, tu cu ...., aaa, la fel.

Pe ei, pe ei, pe mama lor!

Postat

NU am cum sa ghicesc cine esti.

Ce stiu ca in seara asta, voi deveni si eu S.C.

Il lasi si pe fratele tau sa faca galagie pe aici.

Bun venit in ieslea mea. 

Uniti impreuna vom deveni o forta de neclintit:

Chilli'Man,

Bossul,

Obelisc-Fiul risipitor,

..... LISTA RAMANE DESCHISA.... 

Postat

Sunt deja la postarea 31. Simt cum imi creste pula ca-n poveste! Inca un pic si voi fi cineva. Hai ca poti! Hai ca poti! Da-le-o nene-n cur la toti! La toti care au muncit din greu pentru reputatie, la toti cei care au facut recenzii, la toti cei care au cheltuit la femei de 2 lei de la care n-au plecat, doar ca sa poata scrie o recenzie!

Viitorul e al nostru!

Trebuie sa ne organizam. Impreuna putem cuceri forumul Sanctus. Euy cu inteligenta mea sclipitoare, tu cu ...., aaa, la fel.

Pe ei, pe ei, pe mama lor!

Mancam separat, dar mai mancam si impreuna, sa fie Cina cea de taina. Iuda tu esti ma? :pope  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Nope! EU sunt furnizorul oficial de alimente de la cina cea de taina! Dar ssshhht! Sa ramana intre noi ca e concurenta mare pe posturile astea!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...