Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 13, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 13, 2023 Disponibila pentru programări 😘😘 4 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 14, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 14, 2023 Disponibila pentru programări 😘 Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Februarie 14, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 14, 2023 Acum 1 oră, Loreenaa a spus: Disponibila pentru programări 😘 Noi suntem disponibili pentru sotii(iubite) macar astazi Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 14, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 14, 2023 🥰😘 2 5 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 15, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 15, 2023 Disponibila pentru programări 😘😘 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 15, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 15, 2023 1 1 Link spre comentariu
francis Reputație: 195 Postat Februarie 15, 2023 Oras:osorhei Oras:osorhei Partajează Postat Februarie 15, 2023 Bonjour fost la adela Service standart correct. 8,5 Punct taré. Sani de top Kiss adela 2 1 Link spre comentariu
luzzu Reputație: 247 Postat Februarie 15, 2023 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Partajează Postat Februarie 15, 2023 Care Adela, ba? Lorena o cheama pe fata, scrie clar ea singura in prima postare pe topicul ei. Ce-ai beut? Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 20, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 20, 2023 Disponibila pentru programări 😘😘😘😘 5 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 20, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 20, 2023 La 15.02.2023 la 13:33, francis a spus: Bonjour fost la adela Service standart correct. 8,5 Punct taré. Sani de top Kiss adela Mulțumesc frumos 😘😘 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 21, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 21, 2023 🔵Buna dimineata dragilor! Disponibila pentru programări pana la 22:00 💋 ️Serviciile mele sunt: 📛Oral protejat/neprotejat în funcție de igienă‼️ Normal doar protejat 📛Fk (in funcție de igiena și e chimie) 📛Săruturi corporale 📛69,diferite poziții 📛Masaj de relaxare 🔴accept cunilingus 🔴mici fantezii în limita bunului simț Cadoul: 150 -30 min (1fin) 300-60 min (2fin) ❗️Nu accept cu bile/ accesorii/ stare de ebrietate sau influența sub altor substanțe . ❗️Nu fac anal,sex între sâni,dominare,fin faciala,deeptroath,swallowing ✅ Vă aștept cu programări telefonic,mesaj sau whatsapp! ✅ ‼️Dacă nu răspund însemnă că sunt ocupată 4 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 22, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 22, 2023 Disponibila pentru programări! Pussi😘😘 1 6 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 22, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 22, 2023 Hei dragilor voi mai activa in orașul vostru pana pe 11 martie 💋💋 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 23, 2023 Disponibila pentru programări 💋💋 1 2 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 24, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 24, 2023 Morning 😁 Disponibila pana la 22:00 !😇😗 5 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3823 Postat Februarie 24, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Februarie 24, 2023 Acum 21 minute, Loreenaa a spus: Morning 😁 Disponibila pana la 22:00 !😇😗 Arăți superb! 😘🐼 1 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 24, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 24, 2023 Acum 18 minute, ursuletulpanda a spus: Arăți superb! 😘🐼 Mulțumesc frumos te 😘 1 Link spre comentariu
dickymau Reputație: 76 Postat Februarie 24, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 24, 2023 Am fost la domnișoara Lorena acuma dimineata, o vizita reusita, o fata cu chef de viata, draguta, sociabila si cu simtul umorului. Oral placut, fara graba, normal am ales misionar, eu unu am simtit o bine, m-a intrebat cum vreau, deci probabil nu refuza nici alte pozitii. Eu recomand! Ca aspect e miniona, sanii frumoși, fundu numa cum trebuie. 4 1 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 24, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 24, 2023 Acum 21 minute, dickymau a spus: Am fost la domnișoara Lorena acuma dimineata, o vizita reusita, o fata cu chef de viata, draguta, sociabila si cu simtul umorului. Oral placut, fara graba, normal am ales misionar, eu unu am simtit o bine, m-a intrebat cum vreau, deci probabil nu refuza nici alte pozitii. Eu recomand! Ca aspect e miniona, sanii frumoși, fundu numa cum trebuie. Multuuu te pup și te mai aștept 😘 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 27, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 27, 2023 Buna dimii💋 Disponibila pentru programări 😘😘 7 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Februarie 28, 2023 DISPONIBILA✅️ 3 Link spre comentariu
scristy Reputație: 711 Postat Martie 1, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 1, 2023 Am vizitat o luni pe Lorena, programare prin whatsapp, respectata de amandoi. I am lasat cadoul pe masa, m a intrebat daca vreau la dus, acolo era si un prosop curat pregatit. Dupa dus m a asteptat in dormitor doar cu chiloti pe ea, m a intrebat daca vreau OP sau ON, am optat pt ultima varianta. Dupa oral s a lubrifiat, s a pus pe spate si am intrat incet in ea, geme cand i o tragi, dupa cateva minute am schimbat in doggy si in final am ejaculat in prezervativ! Aspect e ca si in poze, fundul si sanii mari sunt pctele forte, fatza nu neaparat Locatie prima univ, curat, gel de dus, etc Servicii decente op si np, nimic spectaculos Cadou 150 lei Door to door 15 20 min De recomandat da, daca va plac femeile cu forme, ii zambareata, vesela 4 1 1 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Martie 1, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Martie 1, 2023 1 oră în urmă, scristy a spus: Am vizitat o luni pe Lorena, programare prin whatsapp, respectata de amandoi. I am lasat cadoul pe masa, m a intrebat daca vreau la dus, acolo era si un prosop curat pregatit. Dupa dus m a asteptat in dormitor doar cu chiloti pe ea, m a intrebat daca vreau OP sau ON, am optat pt ultima varianta. Dupa oral s a lubrifiat, s a pus pe spate si am intrat incet in ea, geme cand i o tragi, dupa cateva minute am schimbat in doggy si in final am ejaculat in prezervativ! Aspect e ca si in poze, fundul si sanii mari sunt pctele forte, fatza nu neaparat Locatie prima univ, curat, gel de dus, etc Servicii decente op si np, nimic spectaculos Cadou 150 lei Door to door 15 20 min De recomandat da, daca va plac femeile cu forme, ii zambareata, vesela Te pup și mulțumesc de vizita 😘 1 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Martie 1, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Martie 1, 2023 Disponibila😘😘 6 Link spre comentariu
Loreenaa Reputație: 201 Postat Martie 2, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Martie 2, 2023 Disponibila 10:00 -22:00 va pupiii😘 Serviciile mele sunt următoarele: 🔵Oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena) 🔵Normal doar protejat 🔴Fk (dacă e igiena și chimie) 🔵Finalizare corporală 🔵Săruturi corporale 🔵Hand job 🔵Diferite poziții 🔵Mici fantezii în limita bunului simț 🔵Masaj de relaxare 🔴Accept cunilingus 🔴Cadoul: 💸150-30 min (1fin) 💸300-60 min 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum