JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 9, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 9, 2014 Ma inspaimanta! Fugi
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 9, 2014 Nu iti place? Nebunule Tu esti tipul din poza? Andrei grija mare la raspuns
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 9, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 9, 2014 Andrei grija mare la raspuns Candva, nu de mult un alt Andrei si-a pus propria poza la avatar...
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 9, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 9, 2014 Ma inspaimanta! Inchide-ti ochii si numara pana la 3, o sa treaca.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 9, 2014 Candva, nu de mult un alt Andrei si-a pus propria poza la avatar... Nu stiu daca " De Ce ? " a facut o pasiune pentru ala, dar pentru tine e pe cale sa faca Te rog sa te porti decent si tandru cu ea , ca e mica si sfioasa.
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Inchide-ti ochii si numara pana la 3, o sa treaca. Am facut cum ai spus tu dar eu am aceasi senzatie!
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 9, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 9, 2014 Nu stiu daca " De Ce ? " a facut o pasiune pentru ala, dar pentru tine e pe cale sa faca Te rog sa te porti decent si tandru cu ea , ca e mica si sfioasa. asa deci...
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 9, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 9, 2014 upsss, de ce?, scuze, am uitat sa te cenzurez
futacios_man Reputație: 6008 Postat Martie 9, 2014 Oras:b Oras:b Postat Martie 9, 2014 ce-aveti mah cu mine, va e dor de moaca mea la avatar?
deeana Reputație: -404 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 N-am observat topicul asta la timp. Eu n-as dona decat pentru mama, indiferent ce varsta ar avea la momentul respectiv. Dar i-as spune ca situatia impune sa plec din tara urgent si as dona "anonim", fiindca stiu ca n-ar accepta sa risc eu pentru ea. @Randunica, nu stiu daca ai donat sau nu, dar ... bafta si sanatate! @restul: daca n-ati raspuns la obiect si n-ati inteles ca e vorba de o intrebare serioasa, sunteti cam "tristi". Pentru ca in asemenea situatii nu e loc de misto-uri, indiferent daca e vorba de o persoana care nu va place sau una pe care o simpatizati. Moartea sau iminenta ei nu lasa loc de glume si batai de joc. 5
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 10, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Martie 10, 2014 Pentru asta te admir si sunt intrutotul de acord cu tine. Copilului meu poate ca nu i-as permite sa isi riste viata pentru mine, sigur nici parintii mei nu mi-ar permite asta dar sunt PARINTII mei si mi-as da viata pentru ei, sa ii mai am alaturi de mine, atat cat se poate. Si pe langa parinti, mai sunt cativa oameni pentru care mi-as risca viatada sandele,stimpentru domnu doctor,asistenta sefa ( ca ti dau morfina mai multa) si vreo doi colegi de salon ( de le iei zilnic in plus portia de ciorba si de magiun )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum