Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2023 Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2023 Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Sunt o blonda dulce și atrăgătoare cu mult bun simț și igienă maximă. Am 1,62 înălțime și 48kg. Câteva calități de-ale mele sunt : Elegantă rafinată și mereu cu zâmbetul pe buze... Restul va las pe voi sa le descoperiți. Dacă și tu îți dorești un moment intim și de neuitat atunci contactează-mă. Poze 100% reale.. Servicii de vis și de neuitat. Senzuala și ispititoare ... Vă aștept pentru a vă convinge personal. Lasă-te învăluit în pasiune și extaz alături de o blonda finuță, foarte senzuală corpolentă și cu bun simț. Dat fiind faptul ca trăim timpuri de tensiune,îți propun sa alegi un moment de escapada alaturi de mine,iar eu te voi ajuta sa te relaxezi și sa scapi de stresul cotidian acumulat.Pentru mai multe detalii ,ma poți contacta. ❤️Fac normal protejat❤️ ❤️oral protejat❤️ ❤️69, diferite poziții ❤️ ❤️accept cunni și anni ❤️ Finalizare(30 min) 150 lei Ora ( 2 finalizări ) 300 lei ❤️❤️EXTRA SADO MASO ( domnin) 400 lei ❤️❤️ uro(activa) lovituri scuipat ballbusting feet worshipping Nu accept bile sau alte accesorii sau in stare de ebrietate. Libera acum, disponibilă pana la ora 1:00 Pentru deplasări sunt liberă și după ora 1:00( doar la hotel) NR TEL: 0767008039 , programări prin WhatsApp si apel telefonic. Locație: zona Coresi Link spre comentariu
john3333 Reputație: 87 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Bine ai venit! Link spre comentariu
tepes vlad Reputație: 5 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Unde activezi? As citi niste pareri despre dansa, daca a fost cineva...🧐 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2023 Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 La 18.01.2023 la 14:07, tepes vlad a spus: Unde activezi? As citi niste pareri despre dansa, daca a fost cineva...🧐 In Urban Plaza Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Hei disponibilă pana la ora 1 Link spre comentariu
Georgebrasov Reputație: 42 Postat Ianuarie 20, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Salutare! Am fost si eu azi in vizita la Roxyy si pot sa spun ca a fost o alegere buna. Modul de contact a fost prin WhatsApp unde a raspuns foarte repede. Locatie: 10 OP: 10 NP: 10 69: 10 Atitudine: 10 comunicativa, receptiva si poti stabilii detaliile întâlnirii pe whatsapp pentru ca raspunde la intrebari, nu a fost deloc pe graba! Aspect: 9, fata este slim, pedichiura si manichiura facute, curata si fara mirosuri Amenda: 300 lei/ 60 min De recomandat? Da! Spor la treaba! Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Mulțumesc frumos te pup! Te mai aștept cu drag❤️ Link spre comentariu
MaxCorre Reputație: 57 Postat Ianuarie 21, 2023 Telefon: 0759806851 Oras:Brașov Telefon: 0759806851 Oras:Brașov Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Salutare. Într-o seară eram puțin supărat, și am zis să încerc ceva nou, și am vizitat-o pe Roxyy. Comunică bine pe WhatzApp, și programarea respectată. Eu am întârziat puțin că nu am găsit blocul. Locuri de parcare se găsesc dar blocurile sunt numerotate aiurea. Mi-a dat Roxyy licația pe GPS și așa m-am descurcat 😅. Când am văzut-o am crezut că este la începutul carierei (pentru că arată foarte tânără), dar zice că a mai lucrat destul de mult în străinătate. Locația: 9. Bloc nou și apartament chiar de lux, cu tot ce trebuie. Doar că este greu de găsit, dar dacă ceri indicații este ok. Aspect: 8(f. subiectiv). Se poate da și 10 dar nu sub 7. Fata este slim săni medi, frumoasă la față (ca o studențică). Cred că pozele sunt reale. Atitudine: 8. Este prietenoasă, îți dă atenție și nu vorbește pe telefon între timp. Dar nu este GFE. Sau poate doar cu mine pentru că nu sunt sociabil și urât ca draq 😅. Igienă: 10+. Dacă vrei o fată cu igienă bună, Roxy este pt tine. S-a și spălat de față cu mine, eu am venit spălat de acasă și nu am cerut la duș, nu știu dacă are tot ce trebuie la duș. OP: 6.5. Face bine oralul, știe să se ajute cu mâna, dar fără deep fără ball-lick. NP: 7. Fata face ce îi zici și este strâmtă. Au fost și momente de priviti sexy. Cel mai bine a fost cu ea/eu deasupra. La căpriță s-a plâns că o doare puțin, probabil o am mare 🤔. Dar nu ma grăbit. Amenda: 300\h. Și am stat aprox. 50min. Mie mi-ar fi plăcut ca înainte de acțiune să fie un 5 min de discuție la un suc/apă mai ales că am fost la o oră. Și să mă invite să fac eu duș, deși nu aveam nevoie. Dar nu regret, a fost o experiență nouă și plăcută. Roxy este o tipă mișto, care își dă interesul să te facă fericit. Am avut impresia că ea vroind să își facă meseria cât mai bine a fost stresată, cea ce face în mod paradoxal întâlnirea mai rea 🤪. De recomandat pentru doritori de slim. Nu pentru cei care vor ON. Succes! 2 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Îți mulțumesc frumos, o sa incerc sa revizuiesc anumite lucruri!❤️ Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Heeei dragilor, astăzi sunt disponibilă pana la 00! Va pup 😁❤️ Link spre comentariu
picturess77 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Buna Roxy ' intre 15 si 17 februarie esti disponibila? Accepti si "moș" trecut de 50 ani? Te pup dulce! Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2023 Partajează Postat Ianuarie 23, 2023 Acum 3 ore, picturess77 a spus: Buna Roxy ' intre 15 si 17 februarie esti disponibila? Accepti si "moș" trecut de 50 ani? Te pup dulce! Buna, sunt disponibilă, te aștept cu drag pupicei 💓 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2023 Partajează Postat Ianuarie 25, 2023 Heiiiii, disponibilă astăzi pana la ora 00. Va pup🥰 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 La 25.01.2023 la 16:48, Roxyy.pisy a spus: Heiiiii, disponibilă astăzi pana la ora 00. Va pup🥰 Fac și deplasări la hotel. Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Hello dragutilor, astăzi sunt disponibilă de la ora 14, va aștept sa petrecem momente incitante și fără graba împreuna. Va pup 🥵🥰 Din nou și astăzi fac deplasări. Link spre comentariu
Puta-Mica Reputație: -40 Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 Buna Roxy, dominarea include și bondage pasiva? Multumesc 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 Acum 3 ore, Puta-Mica a spus: Buna Roxy, dominarea include și bondage pasiva? Multumesc Depinde, poți sa ma suni sa discutam detaliile astea😘 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 Buna draguțeilor disponibilă astăzi de la 15 pana la 1, va pup și va aștept 💓💓💓 Link spre comentariu
Puta-Mica Reputație: -40 Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 1 hour ago, Roxyy.pisy said: Depinde, poți sa ma suni sa discutam detaliile astea😘 Perfect, deci sa înțeleg ca nu este exclus Te voi contacta curând!!! Mulțumesc! 😘 2 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 Disponibilă și pentru deplasări💓🥵 va aștept cu mesaje sau apeluri! Link spre comentariu
bdbdbd Reputație: -1 Postat Ianuarie 30, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Buna, Foot whorship accepti? Ceva poze cu picioarele si pedichiura ta se poate? Multumesc🦶😊 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2023 Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Acum 17 ore, bdbdbd a spus: Buna, Foot whorship accepti? Ceva poze cu picioarele si pedichiura ta se poate? Multumesc🦶😊 Buna sigur ca da, ma poți contacta pe whatsApp ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2023 Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Buna dragilor disponibilă astăzi pana la ora 1 va pup!💓💓 Fac și deplasări la hotel/ regim hotelier💓 Link spre comentariu
Vizitator Roxyy.pisy Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Heiii disponibilă astăzi pana la 00, fac și deplasări! Va pup 💓💓 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum