Sari la conținut

0720278629

arianab

Postări Recomandate

Am sunat azi si mi-a zis ca lucreaza doar la ora, iar ora e 400. I-am mai pus cateva intrebari, s-a enervat si a inchis. N-am apucat sa intreb si daca face confirmare video. 😂😂 Raspunsul pare evident... In conditiile in care faci doar deplasari, sa te enervezi ca ti se pun intrebari e cel putin ciudat.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, spancioc a spus:

Pozele sunt furate. Sunt de la tipe diferite. E teapa clar.

Acum 2 ore, aibelito a spus:

La 14.11.2023 la 17:46, produsexxx a spus:

Nu apare cont dupa Căutare telefon. 0 reputație 

La 14.11.2023 la 10:22, hunterwhore a spus:

Tarifele cred ca sint 250  cu 400,  e trecut de un an de cind am cerut detalii, la momentul actual nu știu ce tarife mai are și ce servicii sint în meniu,  faptul ca e fixa pe Alba și face doar deplasări arata ca sint futaciosi și în Alba.😜

La 14.11.2023 la 10:15, raul_123 a spus:

Sti ceva detalii despre tarife si servicii?

Eu va propun sa o sunati si sa o intrebati daca face confirmari video. Eu n-am reusit pt ca a inchis. 😄

Link spre comentariu

La 16.11.2023 la 19:56, spancioc a spus:

Pozele sunt furate. Sunt de la tipe diferite. E teapa clar.

De aceeași părere sunt și eu colegu, pozele sunt false, m-am uitat atent la păr și nu are nicio treaba una cu alta totuși am sunat să cer detalii dar mi-a raspuns "flegmatic" și apoi mi-a inchis telefonul in nas... Nu m-aș duce la o persoana cu așa comportament...🤦🏽‍♂️

Baftă celor ce vor să o cunoască poate ne-am format o părere greșită și o remediem in funcție de ce recenzii lasa colegii care s-au riscat.. 😁

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...