Sari la conținut

Bășcălie :)

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:sibiu
Acum 1 minut, Bruneta168 a spus:

Eu nu am amici :) cel puțin aici , virtual :) trebuie neaparat sa fie cu cineva de aici ? Nehhh , nu ma complic ! Știu , te-ai așteptat la alt răspuns :) 

am glumit, draguto. pai cum ar fi sa visam pe cine vrem? ...minunat, probabil. 

mai ales vise erotice cu fetele vesele favorite. ar putea fi inspirationale chiar...

PS. eu am visat o data ceva legat de forum / fete vesele. nu mai stiu exact ce, dar daca ai in minte treaba asta prea mult timp, asa patesti. trebuie sa mai si "let it go"...

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
4 minutes ago, marianblaga said:

am glumit, draguto. pai cum ar fi sa visam pe cine vrem? ...minunat, probabil. 

mai ales vise erotice cu fetele vesele favorite. ar putea fi inspirationale chiar...

PS. eu am visat o data ceva legat de forum / fete vesele. nu mai stiu exact ce, dar daca ai in minte treaba asta prea mult timp, asa patesti. trebuie sa mai si "let it go"...

Țin la gluma :) , dar sa fie buna . Era tare sa visam pe cine dorim noi , însă nu se poate :) , nu prea visez , sau dacă visez , nu-mi aduc aminte ! Oricum dorm puțin noaptea , ziua îmi place sa dorm , ador sa stau noaptea , iar ziua sa dorm , dar nu se poate , mai am si obligații :) . 

Link spre comentariu
Vizitator
8 minutes ago, ionut_rs said:

Era gang bang, erai prinsa la mijloc??? 🤣🤣🤣

Neh , nu mai zic nimic :) iar sunt judecată de oamenii astia corecți ! Iar deranjez prea mult și o sa fiu certată :( in pvt . 

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Acum 1 oră, Bruneta168 a spus:

Dacă este vorba despre mine , m-ai fu fu , oral, normal , anal :)  Despre altele , nu știu și nu ma interesează ❤️ și tu de ce l-ai citat aici ? :) trebuia la topicul minune :) 

L-am citat aic ca e vorba de bășcălie, nu? 😂

Link spre comentariu
Vizitator
2 minutes ago, extraterestru78 said:

😍😍😍 Nu spune cu cine ca deja stiu🤗🤭

Cu iubirea mea , cu cine crezi ? Doar nu cu voi :) doamne feri 😂😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator
1 hour ago, bic.c said:

Hâț, am gresit topingu 😁

Unde te duci ? Ma mut aici , gata :) ajunge ca nu mi-o zis nimic urzica aia uscata , i-am făcut topicul mare :) sa văd ce primesc , o mu mu , gratis :) 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 4 minute, Bruneta168 a spus:

Unde te duci ? Ma mut aici , gata :) ajunge ca nu mi-o zis nimic urzica aia uscata , i-am făcut topicul mare :) sa văd ce primesc , o mu mu , gratis :) 

Bine ai revenit acasa! 😉😂

Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 oră în urmă, evaforyou a spus:

Bascalia de seara: posibil sa fie asta viitorul forumului? 😁 Astept parerea domnului @Criticul😁

Si a oricui are chef de caterinca! 

Screenshot_20230822_201105_com.android.chrome.jpg

Dilema omului este buna. Eu sunt linistit ca cica m-as incadra la categoria: "companie placuta"😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator
Just now, silverlion said:

Dilema omului este buna. Eu sunt linistit ca cica m-as incadra la categoria: "companie placuta"😂😂

Buna asta :) dar tot acolo trag 🤣🤣🤣🤣 azi urzica mi-o ținut companie :) 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 oră, evaforyou a spus:

Bascalia de seara: posibil sa fie asta viitorul forumului? 😁 Astept parerea domnului @Criticul😁

Si a oricui are chef de caterinca! 

Screenshot_20230822_201105_com.android.chrome.jpg

mi se pare corect. la 50 ai mei, arat de 20. la 70 o sa arat de 40. deci inca voi corespunde. dupa 70..., probabil ca o sa mor, asa ca mi-ajunge pana la 70.

mi-ai facut seara mai frumoasa! 🙏

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...