Criticul Reputație: 4545 Postat August 23, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat August 23, 2023 Acum 10 ore, evaforyou a spus: Bascalia de seara: posibil sa fie asta viitorul forumului? 😁 Astept parerea domnului @Criticul😁 Si a oricui are chef de caterinca! Asta e încă bine, nu uita că la @ally_roxx trebuie să mergi cu CV-ul ca să-ți vadă studiile căci nu acceptă salahori ci doar IT-ști... Cât despre cât de prezentabil ești, unele au regula ca cel ce se programează să trimită poze. Cum eu nu sunt nici prezentabil, sunt și salahor, probabil nu mă încadrez în criteriile de vârstă ale multora, singura mea șansă e să le trimit poze cu scula din dotare cu o ruletă lângă ca să realizeze că nu le chinuiesc și poate-poate... Dar dacă vor cere ca și "dotarea" să fie zdravănă, am sfeclit-o... Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4545 Postat August 23, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat August 23, 2023 Cred că criteriile puse sunt chiar mai aspre decât clinicile ce oferă servicii de inseminare artificială unde donatorii trebuie să aibe un ADN foarte bun... Cu alte cuvinte, toată elita va merge la fete și se va satisface sexual în timp ce proștii urâti vor face sex cu civile care le acceptă și se vor înmulți. Prin urmare, responsabile pentru scăderea IQ-ului ca popor sunt fetele ce fac sex pe bani... Să le punem la zid!!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 22 minutes ago, Criticul said: Asta e încă bine, nu uita că la @ally_roxx trebuie să mergi cu CV-ul ca să-ți vadă studiile căci nu acceptă salahori ci doar IT-ști... Cât despre cât de prezentabil ești, unele au regula ca cel ce se programează să trimită poze. Cum eu nu sunt nici prezentabil, sunt și salahor, probabil nu mă încadrez în criteriile de vârstă ale multora, singura mea șansă e să le trimit poze cu scula din dotare cu o ruletă lângă ca să realizeze că nu le chinuiesc și poate-poate... Dar dacă vor cere ca și "dotarea" să fie zdravănă, am sfeclit-o... Te mănâncă ? 😀 poate ti-o “iei “ , treaba ta, eu te-am avertizat 🙃 Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat August 25, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat August 25, 2023 Este greu cu naveta! 😂😂 2 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11850 Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 E problemă cu navetilii 😂😂😂 1 Link spre comentariu
andrei_911 Reputație: 1330 Postat August 26, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 26, 2023 😹 4 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat August 27, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 27, 2023 Ce faci @Bruneta168? Ești bine? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 12 hours ago, extraterestru78 said: Ce faci @Bruneta168? Ești bine? Normal de ce nu as fi ? 🙃 Rozalia ii bine , eu sunt bine , tu ? Ești bine ? Link spre comentariu
andrei_911 Reputație: 1330 Postat August 28, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 28, 2023 4 Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat August 28, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat August 28, 2023 Intra o batrana intr-un sex shop si exclama... - Au distrus si tara asta! Nu mai exista barbati adevarati doar piese de schimb...😂😂 2 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11850 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 Du-te, du-te 😂😂😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat August 28, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat August 28, 2023 Acum 15 minute, JocelynEon a spus: Du-te, du-te 😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11850 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 6 minutes ago, silverlion said: 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat August 28, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat August 28, 2023 Acum 4 minute, JocelynEon a spus: 😂😂😂 Si asta dupa ce iese bonusul dublu. 😂😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat August 28, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat August 28, 2023 Ahmed: - La mine in tara poti sa ai 4 neveste! Ion: Degeaba ba daca nu poti sa bei!😂😂 3 Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat August 28, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat August 28, 2023 – Doctore, ma simt rau, am ameteli si in plus ma arde la inima! – Uitati doamna, in primul rand nu sunt doctor, sunt ospatar; in al doilea rand nu sunteti bolnava, sunteti beata; si in al treilea rand aveti o țâță in scrumiera. 😂😂 2 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat August 28, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 28, 2023 Acum 9 ore, Bruneta168 a spus: Normal de ce nu as fi ? 🙃 Rozalia ii bine , eu sunt bine , tu ? Ești bine ? Sunt bine și eu, am fost la ștrand sa ma bronzez, dacă tot am fost făcut țigan atunci sa și arat ca unul😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 3 minutes ago, extraterestru78 said: Sunt bine și eu, am fost la ștrand sa ma bronzez, dacă tot am fost făcut țigan atunci sa și arat ca unul😂😂 Și penisul cum ii ? 😂😂😂 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat August 28, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 28, 2023 Acum 6 minute, Bruneta168 a spus: Și penisul cum ii ? 😂😂😂 Pula-i albă 🙄 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 Just now, extraterestru78 said: Pula-i albă 🙄 Nasol , crezui ca-i și ea , neagră Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat August 28, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat August 28, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Nasol , crezui ca-i și ea , neagră Negru' subțiaza, dar si lărgește!:)) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 5 minutes ago, haloowen said: Negru' subțiaza, dar si lărgește!:)) Nu as vrea sa ma lărgească doar sa o mângâie sunt proasta tu ziceai de culoarea neagră , iar eu , la penis Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 Goollllll 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 Lejer meciul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum