Sari la conținut

Bășcălie :)

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Nicăieri
Acum 10 ore, evaforyou a spus:

Bascalia de seara: posibil sa fie asta viitorul forumului? 😁 Astept parerea domnului @Criticul😁

Si a oricui are chef de caterinca! 

Screenshot_20230822_201105_com.android.chrome.jpg

Asta e încă bine, nu uita că la @ally_roxx trebuie să mergi cu  CV-ul ca să-ți vadă studiile căci nu acceptă salahori ci doar IT-ști... Cât despre cât de prezentabil ești, unele au regula ca cel ce se programează să trimită poze.

Cum eu nu sunt nici prezentabil, sunt și salahor, probabil nu mă încadrez în criteriile de vârstă ale multora, singura mea șansă e să le trimit poze cu scula din dotare cu o ruletă lângă ca să realizeze că nu le chinuiesc și poate-poate... Dar dacă vor cere ca și "dotarea" să fie zdravănă, am sfeclit-o... 

Link spre comentariu

Cred că criteriile puse sunt chiar mai aspre decât clinicile ce oferă servicii de inseminare artificială unde donatorii trebuie să aibe un ADN foarte bun... 

Cu alte cuvinte, toată elita va merge la fete și se va satisface sexual în timp ce proștii  urâti vor face sex cu civile care le acceptă și se vor înmulți. 

Prin urmare, responsabile pentru scăderea IQ-ului ca popor sunt fetele ce fac sex pe bani... Să le punem la zid!!! 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
22 minutes ago, Criticul said:

Asta e încă bine, nu uita că la @ally_roxx trebuie să mergi cu  CV-ul ca să-ți vadă studiile căci nu acceptă salahori ci doar IT-ști... Cât despre cât de prezentabil ești, unele au regula ca cel ce se programează să trimită poze.

Cum eu nu sunt nici prezentabil, sunt și salahor, probabil nu mă încadrez în criteriile de vârstă ale multora, singura mea șansă e să le trimit poze cu scula din dotare cu o ruletă lângă ca să realizeze că nu le chinuiesc și poate-poate... Dar dacă vor cere ca și "dotarea" să fie zdravănă, am sfeclit-o... 

Te mănâncă ? 😀 poate ti-o “iei “ , treaba ta, eu te-am avertizat 🙃

Link spre comentariu
  • Membru Premium

– Doctore, ma simt rau, am ameteli si in plus ma arde la inima!
– Uitati doamna, in primul rand nu sunt doctor, sunt ospatar; in al doilea rand nu sunteti bolnava, sunteti beata; si in al treilea rand aveti o țâță in scrumiera. 😂😂

• Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator
3 minutes ago, extraterestru78 said:

Sunt bine și eu, am fost la ștrand sa ma bronzez, dacă tot am fost făcut țigan atunci sa și arat ca unul😂😂

Și penisul cum ii ? 😂😂😂 

Link spre comentariu
Vizitator
5 minutes ago, haloowen said:

Negru' subțiaza, dar si lărgește!:))

Nu as vrea sa ma lărgească :) doar sa o mângâie :) 

sunt proasta :) tu ziceai de culoarea neagră , iar eu , la penis :) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...