Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Mi-am tras o “ laba” azi , mamaaaaa, ziceai ca-mi ies flăcării peste tot 😂😂😂
eturit Reputație: 3331 Postat August 28, 2023 Oras:București Oras:București Postat August 28, 2023 1 minute ago, Bruneta168 said: Mi-am tras o “ laba” azi , mamaaaaa, ziceai ca-mi ies flăcării peste tot 😂😂😂 ...să vezi la noapte, când îl visezi pe @Subteranaa...
Membru Premium Criticul Reputație: 5165 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Mi-am tras o “ laba” azi , mamaaaaa, ziceai ca-mi ies flăcării peste tot 😂😂😂 Ai penis? Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
extraterestru78 Reputație: 108855 Postat August 28, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 28, 2023 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Mi-am tras o “ laba” azi , mamaaaaa, ziceai ca-mi ies flăcării peste tot 😂😂😂 Miercuri sau joi bine bunicu sa îl scoată pe "satana" din tine👉👌
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 5 minutes ago, extraterestru78 said: Miercuri sau joi bine bunicu sa îl scoată pe "satana" din tine👉👌 Abia aștept🥰💦💦💦
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 9 minutes ago, Criticul said: Ai penis? M-am masturbat , nu am , dacă asta te interesează ptr uni, din pacate n-am penisuri reale , poate Silicon / etc ma inebunesti și scrii și aici și acolo 🤷🏻♀️
Membru Premium Criticul Reputație: 5165 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: ma inebunesti și scrii și aici și acolo 🤷🏻♀️ M-am luat după tine, cum se spune acum, sunt un fallower... sau stalker? Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Just now, Criticul said: M-am luat după tine, cum se spune acum, sunt un fallower... sau stalker? Nu știu tu oricum scrii peste tot eu nu te mai înțeleg deloc , de ce vrei sa atragi doar ura și invidie ? Dacă nimeni pe București la top , nu a comentat nimic , tu de ce trebuie sa fii tu “ ăla rău “ ?
Membru Premium Criticul Reputație: 5165 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Sunt corect (în 2017 am fost Corectul pentru o lună). Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
extraterestru78 Reputație: 108855 Postat August 28, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 28, 2023 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Nu știu tu oricum scrii peste tot eu nu te mai înțeleg deloc , de ce vrei sa atragi doar ura și invidie ? Dacă nimeni pe București la top , nu a comentat nimic , tu de ce trebuie sa fii tu “ ăla rău “ ? Poate pregătește terenul pentru o vizita.. 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 1 minute ago, Criticul said: Sunt corect (în 2017 am fost Corectul pentru o lună). Dacă ai limba de pisica , stai acasă nu știu cum ii aia de vaca
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Just now, extraterestru78 said: Poate pregătește terenul pentru o vizita.. 😂😂 La asta nu m-am gândit
extraterestru78 Reputație: 108855 Postat August 28, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 28, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: La asta nu m-am gândit Poate vrea sa meargă și el miercuri sau joi.... atunci îl las pe el și vin eu cu alta ocazie🙄
Membru Premium Criticul Reputație: 5165 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 4 minute, extraterestru78 a spus: Poate pregătește terenul pentru o vizita.. 😂😂 Ntzzz... Mi-a ajuns Bucureștiul... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 5165 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 1 minut, extraterestru78 a spus: Poate vrea sa meargă și el miercuri sau joi.... atunci îl las pe el și vin eu cu alta ocazie🙄 Nu o al lungă de 2000 km 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 6 minutes ago, Criticul said: Nu o al lungă de 2000 km 😛 Sa fina doar cu vârful ma poți atinge , is sensibilă perioada asta 😚
Membru Premium Criticul Reputație: 5165 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Sa fina doar cu vârful ma poți atinge , is sensibilă perioada asta 😚 Păi nu ai reținut că o am mică? Și când e erectă e cum e la alții vârful... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 9 minutes ago, extraterestru78 said: Poate vrea sa meargă și el miercuri sau joi.... atunci îl las pe el și vin eu cu alta ocazie🙄 Nuuuu , te aștept pe tine pe tine te vreau plus ca sapt asta “ sunt in călduri “ 😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Just now, Criticul said: Păi nu ai reținut că o am mică? Și când e erectă e cum e la alții vârful... aia îmi place , mica și jucăușa 😘
Membru Premium silverlion Reputație: 2775 Postat August 28, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Am zis ca face mu mu Aradului Eu am ignorat sfatul "batranilor". Am sarbatorit victoria prea devreme. 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Just now, silverlion said: Eu am ignorat sfatul "batranilor". Am sarbatorit victoria prea devreme. 😂😂 Ce ti-am zis eu dincolo ? ca poate luam mu mu noi ?
Membru Premium silverlion Reputație: 2775 Postat August 28, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat August 28, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Ce ti-am zis eu dincolo ? ca poate luam mu mu noi ? Ai avut un feeling bun...😂😂
22leon Reputație: 34453 Postat August 28, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Postat August 28, 2023 Acum 15 minute, silverlion a spus: Eu am ignorat sfatul "batranilor". Am sarbatorit victoria prea devreme. 😂😂 Acum 14 minute, Bruneta168 a spus: Ce ti-am zis eu dincolo ? ca poate luam mu mu noi ? Pai dacă s-au dus doar cu gândul la mu-mu și nu și la fu-fu 😂😂 De asta nu se merita sa mergi doar ptr.o finalizare 😇 2 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Acum 1 oră, Bruneta168 a spus: Am zis ca face mu mu Aradului Fu invers de data asta🙈😁😁 Apropo astept pm(cu ce am vb dincolo) 🙈😁😁😁😁😁😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum