Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 4 minutes ago, marianblaga said: daca incepi asa, nu mai iei nici comanda. iti iei o poseta-n cap... si faci o programare pe "nimfomane" , ca nu mai pupi nimic. Cine poarta genți , eu nu port sunt mai barbata 😂cine se accepta așa , cu siguranța nu o sa -o deranjeze asta Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7030 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Septembrie 9, 2023 La 07.09.2023 la 22:37, Bruneta168 a spus: Mâine și poimâine , sa nu va prind ca îmi aduceți bomboane ! Nu mai mananc dulciuri !!! Am glicemia mare mulțumesc 🥰 Fiecarui om , i s-a dat cate ceva mare , tu ai prins glicemia 😂😂. 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 8 minutes ago, andrei_911 said: Numai distractie pe tine 😝😏🐱 Te bagi in seama cu mine ? Vrei sa mi-i pui pe toți in cap ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 4 minutes ago, L.A.W. said: Fiecarui om , i s-a dat cate ceva mare , tu ai prins glicemia 😂😂. Nu e chiar la toți mare🥹🥹🥹 și dacă-i mare și proasta , degeaba ii Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7030 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Nu e chiar la toți mare🥹🥹🥹 și dacă-i mare și proasta , degeaba ii Nu trebuie sa te gandesti la ce te doare , pe tine . 😂😂 Vorbeam in general . 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
andrei_911 Reputație: 1330 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 9, 2023 8 minutes ago, Bruneta168 said: Te bagi in seama cu mine ? Vrei sa mi-i pui pe toți in cap ? 🐱🐱 Faci ordine pe forum 🥋 1 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Barbatul vrea ceva sex de la soție, noaptea. Ea il refuză politicos, explicându-i că a doua zi are programare la ginecolog și a făcut curat jos. Se intoarce săracul bărbat intr-o parte necăjit, iar dupa câteva minute intreabă: - Așa-i că la stomatolog n-ai programare mâine?😁 Link spre comentariu
1marcus Reputație: 288 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Acum 40 minute, Bruneta168 a spus: Te bagi in seama cu mine ? Vrei sa mi-i pui pe toți in cap ? Nu-ți pune pe nimeni in cap tu nu vezi ca e plusat doar de seful clonelor si cativa intermediari ,vrea si el atentie macar de la o pizda ca or zice astea cal fut unii in cur☺️ 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 1 hour ago, L.A.W. said: Nu trebuie sa te gandesti la ce te doare , pe tine . 😂😂 Vorbeam in general . Poi și ce sa ma doară? Pipota? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7030 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Septembrie 9, 2023 1 oră în urmă, Bruneta168 a spus: Poi și ce sa ma doară? Pipota? Te doare rozica de la mare , la asta ma refeream 😂 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2719 Postat Septembrie 9, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Acum 3 ore, Bruneta168 a spus: Nu e chiar la toți mare🥹🥹🥹 și dacă-i mare și proasta , degeaba ii Decat mare si degeaba mai bine mica si tupeista! Eu asa ma incurajez. 😂 2 Link spre comentariu
bangerrr Reputație: 184 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Ion şi Maria la slujbă. Ion tot dormea în biserică. Maria îl întreabă pe preot ce poate face. Preotul îi dă un ac şi îi zice să îl înţepe când mai adoarme. Începe slujba. Popa întreabă în biserică: – Cine este salvatorul nostru? Ion adoarme. Maria îl înţeapă, şi ăsta strigă îndurerat: – Iisuse! Popa îl felicită. Peste 10 minute iar adoarme. Popa întreabă iarăşi: – Cui slujim noi în biserica asta? Ion, înţepat, sare iar: – Doamne Dumnezeule! Popa iar: – Bravo! Mai trece un timp. Popa iar întreabă: – Şi ce i-a zis Eva lui Adam, înainte de a-i dărui al 99-lea copil? Lumea tace. Ăsta cu ochii întredeschişi, înţepat din nou, urlă: -Dacă mai bagi chestia aia o dată în mine, ţi-o rup şi ţi-o bag în fund! La care parohia: – AMIN! 2 Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2719 Postat Septembrie 9, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat Septembrie 9, 2023 M-am oprit in fata hotelului si am strigat: "- Vine mevasta-ta!" 20 de barbati au sarit pe geam. Ma duc si maine. 😂 3 Link spre comentariu
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Acum 2 ore, Bruneta168 a spus: Poi și ce sa ma doară? Pipota? Asta a fost maximă! M-am prins de bășcălie... 😄 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Aici sunt , azi nu prea am chef de bășcălie , însă ptr voi , totul ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 37 minutes ago, silverlion said: Decat mare si degeaba mai bine mica si tupeista! Eu asa ma incurajez. 😂 Mai bine așa sa știi ca am dat rateuri cu pulica mare Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 29 minutes ago, CIMCOF said: Asta a fost maximă! M-am prins de bășcălie... 😄 Te-ai prins ? Link spre comentariu
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Acum 10 minute, Bruneta168 a spus: Te-ai prins ? 😉 Pipota? 😄 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 6 minutes ago, CIMCOF said: 😉 Pipota? 😄 Pipota azi doare , mâine nu o sa mai doară ! Sunt construită ptr durere in viața asta , viața următoare , va voi cauta 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Pipota azi doare , mâine nu o sa mai doară ! Sunt construită ptr durere in viața asta , viața următoare , va voi cauta 🤣🤣🤣🤣 De ce mă provoci? 🙂 Link spre comentariu
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Pipota azi doare , mâine nu o sa mai doară ! Sunt construită ptr durere in viața asta , viața următoare , va voi cauta 🤣🤣🤣🤣 Fă o poză unde crezi tu că este pipota ta! 😄 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 1 minute ago, CIMCOF said: De ce mă provoci? 🙂 Eu ? Eu sunt cuminte , întodeauna am fost … voi ma provocați 🤣🤣🤣 scoateti-ma fin starea asta , ai nu vreau sex , ca a avut parte fu foarte bine …. Nu te provoc , chiar te-am deblocat 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Just now, CIMCOF said: Fă o poză unde crezi tu că este pipota ta! 😄 Sa fac? Pipota mea doare azi .., rauu , nu știu de de , însă am sa postez ceva aici pipota Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum