Sari la conținut

Afriq si clona sa brotacelu90

Postări Recomandate

Reputație: -550
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Si eu asteptam "dreptul la replica" al lui Afriq in chiar primele zile.

Acum as fi bucuros daca NU AR FACE ASTA. 

De ce ? Pentru ca nu se merita, nu trebuie si nu estee nevoie sa se justifice in fatza cuiva.

Cine il cunoaste, il respecta si asa. Cine nu, orice ar scrie in eventualul "drept la replica", va fi interpetat.

Asa ca, Afriq, lasa-l in plm de drept la replica.

La ce crezi ca iti foloseste? 

Da-i in spanac, lasa-i sa-si faca scenarii.

• Like 2
Reputație: 718
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Si eu asteptam "dreptul la replica" al lui Afriq in chiar primele zile.

Acum as fi bucuros daca NU AR FACE ASTA. 

De ce ? Pentru ca nu se merita, nu trebuie si nu estee nevoie sa se justifice in fatza cuiva.

Cine il cunoaste, il respecta si asa. Cine nu, orice ar scrie in eventualul "drept la replica", va fi interpetat.

Asa ca, Afriq, lasa-l in plm de drept la replica.

La ce crezi ca iti foloseste? 

Da-i in spanac, lasa-i sa-si faca scenarii.

nu merita*

• Like 1
Postat

multumesc, esti un dulce ca de obicei, cu ce parfum te dai ?

Postat

nu eu voiam sa stiu, m-au intrebat fetele care au fost joi :)

• Like 1
Reputație: -458
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Nu imi place sa dezgrop mortii,dar daca trebuie...Am vizitat-o odata,demult pe domnisoara Roxi 0724433827.Ajuns la locatie a trebuit sa stau 15 min cu Cristina,papusica cu ochi verzi,deoarece Roxi era cu un client.Pleaca omul si fata vrea sa incepem treaba fara sa-si faca dus,fara nimic.A inceput un mare show.Unde vreau sa ajung:am adus vb de acest site si domnisoara m-a amenintat ca in cazul in care ii fac o recenzie nasoala,SUNA seful Nimfomane si o sa-mi fie stearsa recenzia si banat contul.Eu am trait mai mult printr-e bruneti,asa ca,daca am mintit cu ceva,"Sa nu am eu parte de fericire in viata!"Cine era atunci boss de boss-Afriqanul!Urmarile le-am vazut cu totii:unde sunt Roxi si Afriq?in poola!Cat a mai rezistat domnisoara in Top?Nu a mai rezistat deloooc!Dupa caderea "puterii",cred ca Afriqanului nu-i mai ieseau ploile,domnisoara s-a vazut pe picioarele ei,asa ca au urmat criticile ex-sefului pt domnita,urmate bineinteles de muuulte recenzii negative ale colegilor de site,pe buna dreptate.Nu am intrat in polemica cu nimeni si nici nu o sa intru.Am scris ceea ce am patit eu.Nu am nici un interes sa mint si am scris toate astea pt ca il ridicati in slavi pe nenea Afriq si nu merita! Bine PISI !Rupe-le fasu'

post-115308-0-35309900-1399389762_thumb.jpeg

Postat

Ma repet,nu m-am bagat in discutii gen "joia baietilor"sau in alte treburi de care nu am cunostinte.Tot ce am scris e adevarat si trait de mine. :hihat

Postat

Ce te recomanda sa te credem pe cuvant?

Ti-a spus fata, roxi, ca Afriq era clientul sau ai dedus tu ? Vezi seful nu a fost si nu este decat unul singur, Pisic.

daca se referea roxi la el, ai cam belit pula :)

• Like 2
Postat

Pe fata nu o ducea capul prea mult,asa ca am intrebat-o daca e prietena cu Pisi si raspunsul ei a fost negativ.Mi-a zis CLAR ca o sustine Afriq!!!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

In cazul asta, mai vine o intrebare, zic eu indreptatita. 

Te citez "Am vizitat-o demult....pe cand Afriq era moderator", asta inseamna ceva timp...un an aproximativ.

A trecut ceva timp? Atunci nu ai avut curaj sa spui asta sau de ce? 

Nu astept neaparat raspunsul, oricum nu raspunzi cinstit.

• Like 3
Postat

Ba raspund cinstit!Ai vazut ca am cont de curand facut.Sincer iti spun nu prea m-a interesat,pana nu a inceput cearta

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

jonny , ceva nu se leaga  :thinking, din cate stiu eu in respectiva locatie (am fost de foarte multe ori) NU aveai cum sa stai cu Cristina , fiecare fata era cu clientul ei

si nu cred ca tu ai avut parte de un tratament preferential sa astepti in compania celeilalte pana se elibera fata cu care vroiai sa ramai.

Din cate stiu eu in locatia aia , discretia era la ea acasa .

• Like 2
Postat

Si iti spun la fel de sincer ca pot sa fiu banat oricand,nu am nici un interes ascuns!Oricum o sa citesc recenziile voastre si o sa stiu ce fata o sa aleg!Nu mi-am mai facut cont pt ca am fost sictirit dupa ceea ce s-a intamplat

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Pana la urma, ne spui ce cont ai avut anul trecut si ce s-a intamplat cu el ?

Postat

In acel moment Cristina gasise un "nebun" care-i oferea 100 euro pe zi,sa stea numai cu el si sa nu mai presteze cu alti clienti.In momentul cand eu intrasem in camera cu Roxi,a venit si omul Cristinei si s-au certat cu tipete!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu ai inteles ce am vrut eu sa scot in evidenta .

Roxi si Cristina nu primeau clienti sa astepte in locatie , eu asa stiu si decate ori am fost eu personal nu am vazut cealalta fata (am fost la ambele).

• Like 2
Postat

Sa nu astept prin scara la bloc mi-a deschis Cristina si am stat cu ea.Daca-si permite cineva sa o intrebe de acel client obsedat de ea...care-i oferea bani sa stea numai cu el,situatia s-ar limpezi.Si cont nu am avut atunci,doar le minteam pt ca sa am parte de un tratament mai special

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Nu vreau popularitate pe un site unde nu ma cunoaste nimeni,nu vreau absolut nimic!Am spus tot pt ca prea boceste lumea dupa Afriq.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Si daca vreti intr-adevar sa vedeti cat de cavaler era omul cu domnisoara Roxi,intrati pe site-ul"celalalt"!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Eu nu bocesc pe nimeni , am spus ce cunostinte aveam eu de aceea locatie .

• Like 2
Postat

Am inteles Mariane.Si eu am scris ce s-a intamplat.Ma gandesc acum,ca nu avea de ce sa minta fata,nu stia ca eu nu am cont pe site.Nu sa fi scris nici acum daca nu ieseau la iveala atatea magarii.

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

In cazul asta, mai vine o intrebare, zic eu indreptatita. 

Te citez "Am vizitat-o demult....pe cand Afriq era moderator", asta inseamna ceva timp...un an aproximativ.

A trecut ceva timp? Atunci nu ai avut curaj sa spui asta sau de ce? 

Nu astept neaparat raspunsul, oricum nu raspunzi cinstit.

Ce te recomanda sa te credem pe cuvant?

Ti-a spus fata, roxi, ca Afriq era clientul sau ai dedus tu ? Vezi seful nu a fost si nu este decat unul singur, Pisic.

daca se referea roxi la el, ai cam belit pula :)

Si io care tocmai doream sa te felictit bre nea oja/ruj, pentru puterea si taria de caracter de a fi BARBAT si a sta macar doua zile fara a i-o suge prin batista lu' Africa. :cry2
     Pe fete le inteleg sa i-o suga, ca saracele au ajuns sa iasa cu grataru' si micii pe Dambovita de 1-2 Mai, dar matale, de ce o faci, esti bi?..nu crezi ca un ditamai DOMNUL, un fost GENERAL al acestui forum, este in stare sa ofere si varianta proprie, lamurind lucrurile, scotandu-va si pe voi din penibilul in care va afundati ?  :hmmm
Postat

Nu mai pot sa stau acum si asa am inceput sa scriu incorect.trebuie sa apara cineva la mine.eu sunt dispus sa raspund la orice intrebare legata de ce am scris.O seara buna!

• Like 2
  • Minus 1

Reputație: -2693
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Ba raspund cinstit!Ai vazut ca am cont de curand facut.Sincer iti spun nu prea m-a interesat,pana nu a inceput cearta

Sincer, in perioada despre vorbesti o vizitam destul de des pe roxi. Spre deosebire de ceea ce spui tu, ea se plangea mereu ca este faultata pe forum. Dealtfel, nu afriq a fost cel care a promovat-o la top atunci ci un alt moderator. Cu Roxi aveam o relatie amicala, mai vorbeam de una, de alta, niciodata nu fost a fost sustinuta de cineva. In ceea ce il priveste cu afriq si eu i-am reprosat multe, am avut discutii cu el. Cu toate astea, spun cu mana pe inima ca ce se intampla aici este o mizerie, Afriq nu este genul de om care sa faca asa ceva. Ioane 23, nu stiu ce urmaresti si pana la urma, ce pula mea ai de impartit?

• Like 5
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...