legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Aprilie 29, 2014 Hmmm.... Legolas imi poti explica curiozitatea? Pentru stiinta ta, conturile mele au fost successive. Exceptie a facut Distrugatorul care a fost creat cand nu credeam ca voi intra pe fostul cont, asumat public si banat la cerere... daca nu ma insel, chiar de Afriq. Am mai fost The Seeker si Imputitul (redenumit Cautatorul, pe atunci fiind membru retras si cerand sa-mi asum vechea identitate). Toate id-urile mele au avut acelasi avatar... Altceva? Stimabile, sa nu ma intelegi gresit , noi elfii suntem foarte curiosi din fire ... colegul a spus ca ai avut usernamurile ( cele trei cu litera C ) - si m-am gandit ca daca ai avut trei conturi, puteai sa ai mai multe , toate incepand cu litera C .... nimic altceva .... By the way - merci pentru raspuns ... nu am nimic personal cu tine si sper ca postarea mea sa nu te fii deranjat "
randunica Reputație: 6353 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 29, 2014 AOLO MOR!!!PISICULE, CE AI TATA?IN ULTIMA VREME SUNT ATATIA CAPIATI PE FORUMUL ASTA CU CLONE EVIDENTE, O GRAMADA DE LOOSERI CARE NU AU CE FACE PE ACASA SI STAU TOATA ZIUA NUMAI SA-SI BATA PULA DE AMIGDALELE LOR SI TU II DAI IGNORRE TOCMAI LUI AFRIK?!?!??!?!?!?bwy nene, ce naiba se intampla aici?!?1/Trafi trafic, dar unde dracu e tot respectul fata de membrii acestui forum?Fata de oamenii care au ridicat acest forum?Fata de toti acei useri importanti pe care i-ai banat ca sa tii pe forum o gramada de idioti care se poarta ca ultimii aurolaci si care injura, jignesc pe oricine, isi baga pula in toate femeile care au un cuvant de spus pe acest forum. mai da-o incolo de treaba frate, nici chiAR ASA!!Respecta userii vechi care au fost cineva aici!Respecta oamenii care te-au ajutat sa te ridici si sa devina forumul asta ceea ce trebuia sa fie (ca nu pot sa spun ceea ce trebuie sa fie, ca in ultima vreme prea luat-o razna,. toti handicapati si-au facut cate 10 usere si injura, spurca pe aici, isi bat pula de tastatura si e un mare haos si balamuc. ) e mare mare mareeeeeeee pacat sa vad in ce hal a ajuns de la cat de frumos era!!M-ai intristat profund jur! 9
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 29, 2014 vrabiuta, foarte frumos spus, bravo
Sexything Reputație: 11039 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Aprilie 29, 2014 Irina.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2014 Postat Aprilie 29, 2014 Se ridică "noul val": poate mai mare şi mai spumos, dar se va sparge cu aceeaşi furie în stânci. 1 1
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 29, 2014 AOLO MOR!!!PISICULE, CE AI TATA?IN ULTIMA VREME SUNT ATATIA CAPIATI PE FORUMUL ASTA CU CLONE EVIDENTE, O GRAMADA DE LOOSERI CARE NU AU CE FACE PE ACASA SI STAU TOATA ZIUA NUMAI SA-SI BATA PULA DE AMIGDALELE LOR SI TU II DAI IGNORRE TOCMAI LUI AFRIK?!?!??!?!?!?bwy nene, ce naiba se intampla aici?!?1/Trafi trafic, dar unde dracu e tot respectul fata de membrii acestui forum?Fata de oamenii care au ridicat acest forum?Fata de toti acei useri importanti pe care i-ai banat ca sa tii pe forum o gramada de idioti care se poarta ca ultimii aurolaci si care injura, jignesc pe oricine, isi baga pula in toate femeile care au un cuvant de spus pe acest forum. mai da-o incolo de treaba frate, nici chiAR ASA!!Respecta userii vechi care au fost cineva aici!Respecta oamenii care te-au ajutat sa te ridici si sa devina forumul asta ceea ce trebuia sa fie (ca nu pot sa spun ceea ce trebuie sa fie, ca in ultima vreme prea luat-o razna,. toti handicapati si-au facut cate 10 usere si injura, spurca pe aici, isi bat pula de tastatura si e un mare haos si balamuc. ) e mare mare mareeeeeeee pacat sa vad in ce hal a ajuns de la cat de frumos era!!M-ai intristat profund jur! iesi fa in pula mea 4
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 29, 2014 SA CURGA LIKE-URILE
JackBlack Reputație: 1026 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 @Randunica jura ca te doare pe tine la mij de Afriq Te pricepi sa dai replica potrivita la momentul potrivit. Vorba lui XOXO, sa curga like-urile si Randunica for president (UL)!
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 29, 2014 @Randunica jura ca te doare pe tine la mij de Afriq Nici macar in fata mijului la o distanta de aproximativ doi metri si ceva nu o doare astea e doar poze ca sa dea bine
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 Irina.Mitza BICICLISTA.....ti-a murit protectorul
Sexything Reputație: 11039 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Aprilie 29, 2014 No...acusi ce ma fac? 1
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 Ooops! Cine e Mitza?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2014 Postat Aprilie 29, 2014 Mitza BICICLISTA.....ti-a murit protectorul Miţa era mai dolofană.
JackBlack Reputație: 1026 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 Ooops! Cine e Mitza? Uite aici: http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/povestea-mitei-biciclista-coana-bikini-masina-coupe-trasura
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 sa readucem cazul la lumina o data cu ultimele recenzii scrise la topicul Laurei si cu topicul de la discutii generale http://nimfomane.com/forum/topic/24874-am-gresit-cu-ceva/. Userul afriq si brotacelu90 au fost verificati dar nu aveau nimic in comun, pana astazi la a doua verificare cand am descoperit ultimele ip-uri ale userului brotacelu90 identice cu ale lui afriq. 1.jpg 2.jpg Pentru recenzii false si clone ambii useri au fost banati permanent. Lego, citeste in plm aici sau nu mai vezi de la lumina farurilor.... atunci cand alergi noaptea prin oras ca un GANDAC de BUCATARIE cu fetele....pentru un GFE in plus.....stii despre ce vorbesc 1
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 29, 2014 Lego citeste in plm aici sau nu mai vezi de la lumina farurilor.... atunci cand alergi noaptea prin oras ca un GANDAC de BUCATARIE cu fetele....pentru un GFE in plus.....stii despre ce vorbescNoutati ceva?
randunica Reputație: 6353 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 29, 2014 @Randunica jura ca te doare pe tine la mij de Afriq Te pricepi sa dai replica potrivita la momentul potrivit. Vorba lui XOXO, sa curga like-urile si Randunica for president (UL)!Il cunosc personal pe Afrik, stiu ca el e genul de om care da definita cuvantului DOMN. Este unul dintre putinii oameni de pe acest forum care merita respectul nostru pentru intreaga contributie adusa acestui forum. Si da, ma doare, si de el si de alti cativa.Oricum nu ma mai mira nimic din tot ceea ce vad, un dezmat total. Omul asta a respectat intru totul acest forum si userii acestui forum, si-a vazut de treaba lui si nu l-am citit o singura data macar sa isi bata joc de vreun user sau sa ii vorbeasca nepoliticos. Cand sunt atatia de banat aici (gen xoxo-mai du-te in MM) s-a gasit sa se baneze fix pe el.Inteleg ca se iubeste haosul, dar chiar nu vede nimeni ca membrii de baza ai acestui forum s-au dus incetinel de aici si a lasat in urma pustiu de clone si ratardism?!Nu am nevoie sa ma creada nimeni, eu stiu foarte bine ce vorbesc si de ce vorbesc. Mai rar oamenii ca Afrik pe aici!Prea s-a umplut d alde cacati cu ochii vai mama lor ! Rar ma aprind asa, dar acum m-am aprins tare!!!! 5
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 29, 2014 Il cunosc personal pe Afrik, stiu ca el e genul de om care da definita cuvantului DOMN. Este unul dintre putinii oameni de pe acest forum care merita respectul nostru pentru intreaga contributie adusa acestui forum. Si da, ma doare, si de el si de alti cativa.Oricum nu ma mai mira nimic din tot ceea ce vad, un dezmat total. Omul asta a respectat intru totul acest forum si userii acestui forum, si-a vazut de treaba lui si nu l-am citit o singura data macar sa isi bata joc de vreun user sau sa ii vorbeasca neploticos. Cand sunt atatia de banat aici (gen xoxo-mai du-te in MM) s-a gasit sa se baneze fix pe el.Inteleg ca se iubeste haosul, dar chiar nu vede nimeni ca membrii de baza ai acestui forum s-au dus incetinel de aici si a lasat in urma pustiu de clone si ratardism?!Nu am nevoie sa ma creada nimeni, eu stiu foarte bine ce vorbesc si de ce vorbesc. Mai rar oamenii ca Afrik pe aici!Prea s-a umplut d alde cacati cu ochii vai mama lor ! Rar ma aprind asa, dar acum m-am aprins tare!!!! bravo fata, ai un os! 1
randunica Reputație: 6353 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 29, 2014 bravo fata, ai un os!da-i-l lu ma-ta cu cratima!
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 29, 2014
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 29, 2014 da-i-l lu ma-ta cu cratima! 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 Si un cui please
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 29, 2014 Si un cui please 1
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 Uite aici: http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/povestea-mitei-biciclista-coana-bikini-masina-coupe-trasuraMitza este....... sexything
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum