bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 3, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 3, 2014 TI-am spus ca te iubesc nu ? http://www.youtube.com/watch?v=aRe9ZKO-b4o 1 1
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 3, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 3, 2014 ba, mi se pare mie sau asta devine mai proasta pe zi ce trece ? vad ca nici a scrie nu mai stie mars in MM
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 3, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Mai 3, 2014 ba, mi se pare mie sau asta devine mai proasta pe zi ce trece ? vad ca nici a scrie nu mai stie Esti la ignor ma,nu vede ce scrii Te-am ajutat eu si de data asta :laugh2 p.s a vazut,scuze
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 3, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 3, 2014 TI-am spus ca te iubesc nu ? http://www.youtube.com/watch?v=aRe9ZKO-b4ote tot lauzi..ca si altii...dar nu ai sange in coaie nici sa iesi la un suc cu o femeie ma, fricosule!
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 3, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 3, 2014 aceeasi 5 useri care se pupa in cur reciproc!muieri proaste :laugh2 .faceti anilingus virtual de nu mai puteti baga-v-as pula in cur la toti 5.
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 3, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 3, 2014 ba eu cred ca femeia nu si-a luat norma de puli pe ziua de astazi si de asta are atitudinea asta ostila
Lipie Reputație: 36 Postat Mai 3, 2014 Oras:Aici Oras:Aici Postat Mai 3, 2014 ba, mi se pare mie sau asta devine mai proasta pe zi ce trece ? vad ca nici a scrie nu mai stie in caz ca il ai pe xoxo la ignore...a rezumat el mai bine totul. ps: Pt ceilalti: Ardeti fratilor pesti unde si cum ii prindeti. Daca sunt pesti "buni" care macar se asigura ca tarfele lor fac treaba buna la preturi corecte, as intelege, dar pseudo-zdrente maseuze care se baga in seama aiurea...
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 3, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 3, 2014 Randunico, nu vreau sa ne intalnim , s-ar putea sa te indragostesti si nu mai scap de tine. TI-am mai raspuns odata . 1 1
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 3, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 3, 2014 in caz ca il ai pe xoxo la ignore...a rezumat el mai bine totul. ps: Pt ceilalti: Ardeti fratilor pesti unde si cum ii prindeti. Daca sunt pesti "buni" care macar se asigura ca tarfele lor fac treaba buna la preturi corecte, as intelege, dar pseudo-zdrente maseuze care se baga in seama aiurea...suge-o!
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 3, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 3, 2014 ba eu cred ca femeia nu si-a luat norma de puli pe ziua de astazi si de asta are atitudinea asta ostila esti o femeie tare proasta!
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 3, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 3, 2014 TI-am mai raspuns odata .vezi ca ti-a fugit o femeie din acvariu. prinde-o si bag-o inapoi!Cat despre indragostit...eu ma indragostesc doar de barbatii cu potential, care ma inspira emotional.nu esti genul meu. inteligenta ta nu o depaseste pe cea a unui copil bolnav de autism.
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 3, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 3, 2014 ba eu nu stiu cum sa ii mai raspund, deja e in lumea ei..
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 3, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 3, 2014 hai gata ca va ajunge.m-am coborat destul la nivelul vostru.Daca ma mai cobor mult la nivelul celor 5 dau in plm de petrolaveti toti ignorre si am incheiat-o cu voi.deci nu va mai chinuiti sa aberati ca nu va mai raspund!
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 3, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 3, 2014 Cand nu mai ai cuvinte o dai cu "esti peste" sau " ai 7 clone" . Trist pentru o desteptaciune ca tineDedicatia mea :http://www.youtube.com/watch?v=yQ67zRFR5qE 1 1
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2014 Pfoa! Nebunia naibii aici...imi place No offence, dar "mai usor" cred ca ar fi valabil pt ambele tabere...Dear swallow, ti-ai pierdut cumpatul si nu-ti sta bine...parerea mea...ma poti injura daca vrei, sunt antrenat P.S. Vezi ca un autist poate avea un grad de inteligenta mult mai mare decat un om normal...poate ai vrut sa zici ceva de down 1
Lipie Reputație: 36 Postat Mai 3, 2014 Oras:Aici Oras:Aici Postat Mai 3, 2014 mai usor... I-am lezat imaginea? Am spus ceva ofensiv? Zboara stoluri de puli si jigniri pe ultimele pagini si faptul ca i-am zis ca pe un asa caracter bronzul de pe A2 s-ar lipi extraordinar a deranjat? Mod1 daca tu ai editat accept fara sa zic nimic. Pisi daca tu ai facut asta...mergi si da-i o buca si scoate-o de la favorite pe "mies".
-Marius- Reputație: 1430 Postat Mai 3, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Mai 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3k7WH8epzbI PS: Am impresia ca Consuela este total scarbita
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 3, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 3, 2014 iti mai pierzi si cumpatul cand vezi asa multi adunati la un loc :laugh2Pfoa! Nebunia naibii aici...imi place No offence, dar "mai usor" cred ca ar fi valabil pt ambele tabere...Dear swallow, ti-ai pierdut cumpatul si nu-ti sta bine...parerea mea...ma poti injura daca vrei, sunt antrenat P.S. Vezi ca un autist poate avea un grad de inteligenta mult mai mare decat un om normal...poate ai vrut sa zici ceva de down stiu ca un autist poate avea si gandirea unui geniu, insa aceste cazuri sunt extrem de rare si de multe ori se manifesta sub o alta forma, mai apropiata de asperger. intre timp autistii sunt suflete care traiesc in lumea lor si nu exista nici o sansa de vindecare a acestei boli indiferent cata terapie ABA poti sa faci. senzorial sunt imuni. in centrul unde lucrez eu nu am vazut nici unul vindecat. si nu spun complet, macar o ameliorare. poate doar in ani buni de terapie si cu multe medicamente pentru ca intervin fel de fel de alte complicatii comportamentale (schizofrenie, devieri grave de comportament, agresive de multe ori, etc). de exemplu baieteii care au autism devin dependenti de laba de la primul tulei care-i apare si nu ai voie sa-i interzici sa faca asta.il "educi" sa nu o faca in public (de asta in fiecare centru care se ocupa cu copii bolnavi de autism exista o camera a rusinii, dedicata acesei activitati. 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2014 ... I-am lezat imaginea? Am spus ceva ofensiv? Zboara stoluri de puli si jigniri pe ultimele pagini si faptul ca i-am zis ca pe un asa caracter bronzul de pe A2 s-ar lipi extraordinar a deranjat? Mod1 daca tu ai editat accept fara sa zic nimic. Pisi daca tu ai facut asta...mergi si da-i o buca si scoate-o de la favorite pe "mies".Trebuia sa zici si tu A3 ca e mai elitista decat A2 Lasand gluma, ai cam exagerat cu mitocania, Randunica e o fata stilata si inteligenta, trebuie sa folosesti alt vocabular cand o acuzi de ceva... 1
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Mai 3, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 3, 2014
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2014 Ia uite ce rade barosanu' de se-nneaca!
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Mai 3, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 3, 2014 Trebuia sa zici si tu A3 ca e mai elitista decat A2 Lasand gluma, ai cam exagerat cu mitocania, Randunica e o fata stilata si inteligenta, trebuie sa folosesti alt vocabular cand o acuzi de ceva... like
Lipie Reputație: 36 Postat Mai 3, 2014 Oras:Aici Oras:Aici Postat Mai 3, 2014 Trebuia sa zici si tu A3 ca e mai elitista decat A2 Lasand gluma, ai cam exagerat cu mitocania, Randunica e o fata stilata si inteligenta, trebuie sa folosesti alt vocabular cand o acuzi de ceva...Imi cer scuze...m-am gandit ca daca mentionez intrarea din drajna dinspre slobozia ar fi fost prea mult...pt asta am ales direct o autostrada. Pisicuts: tu ai dat la randunica? povesteste-ne si noua... ps: care-i A3? Aia spre brasov? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum