Sari la conținut

Afriq si clona sa brotacelu90

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ba, mi se pare mie sau asta devine mai proasta pe zi ce trece ? vad ca nici a scrie nu mai stie =))

mars in MM

• Oras:in cer
  • Oras:in cer
Postat

ba, mi se pare mie sau asta devine mai proasta pe zi ce trece ? vad ca nici a scrie nu mai stie =))

Esti la ignor ma,nu vede ce scrii :laugh2  Te-am ajutat eu si de data asta :laugh2 :laugh2

p.s a vazut,scuze :bow

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

TI-am spus ca te iubesc nu ?

http://www.youtube.com/watch?v=aRe9ZKO-b4o

te tot lauzi..ca si altii...dar nu ai sange in coaie nici sa iesi la un suc cu o femeie ma, fricosule!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

aceeasi 5 useri care se pupa in cur reciproc!muieri proaste :laugh2 :laugh2 :laugh2 .faceti anilingus virtual de nu mai puteti baga-v-as pula in cur la toti 5.

Reputație: 718
  • Oras:Acolo
Postat

ba eu cred ca femeia nu si-a luat norma de puli pe ziua de astazi si de asta are atitudinea asta ostila =))

• Oras:Aici
Postat

in caz ca il ai pe xoxo la ignore...a rezumat el mai bine totul.

ps: Pt ceilalti: Ardeti fratilor pesti unde si cum ii prindeti. Daca sunt pesti "buni" care macar se asigura ca tarfele lor fac treaba buna la preturi corecte, as intelege, dar pseudo-zdrente maseuze care se baga in seama aiurea...

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Randunico, nu vreau sa ne intalnim , s-ar putea sa te indragostesti si nu mai scap de tine.

TI-am mai raspuns odata .

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

in caz ca il ai pe xoxo la ignore...a rezumat el mai bine totul.

ps: Pt ceilalti: Ardeti fratilor pesti unde si cum ii prindeti. Daca sunt pesti "buni" care macar se asigura ca tarfele lor fac treaba buna la preturi corecte, as intelege, dar pseudo-zdrente maseuze care se baga in seama aiurea...

suge-o!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ba eu cred ca femeia nu si-a luat norma de puli pe ziua de astazi si de asta are atitudinea asta ostila =))

esti o femeie tare proasta!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

TI-am mai raspuns odata .

vezi ca ti-a fugit o femeie din acvariu. prinde-o si bag-o inapoi!

Cat despre indragostit...eu ma indragostesc doar de barbatii cu potential, care ma inspira emotional.nu esti genul meu. inteligenta ta nu o depaseste pe cea a unui copil bolnav de autism.

Reputație: 718
Postat

ba eu nu stiu cum sa ii mai raspund, deja e in lumea ei..

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

hai gata ca va ajunge.

m-am coborat destul la nivelul vostru.

Daca ma mai cobor mult la nivelul celor 5 dau in plm de petrol

aveti toti ignorre si am incheiat-o cu voi.

deci nu va mai chinuiti sa aberati ca nu va mai raspund!

Reputație: 4138
Postat

Pfoa! Nebunia naibii aici...imi place :D

No offence, dar "mai usor" cred ca ar fi valabil pt ambele tabere...

Dear swallow, ti-ai pierdut cumpatul si nu-ti sta bine...parerea mea...ma poti injura daca vrei, sunt antrenat :)

P.S. Vezi ca un autist poate avea un grad de inteligenta mult mai mare decat un om normal...poate ai vrut sa zici ceva de down ;)

• Like 1
Postat

mai usor

...

I-am lezat imaginea? Am spus ceva ofensiv? Zboara stoluri de puli si jigniri pe ultimele pagini si faptul ca i-am zis ca pe un asa caracter bronzul de pe A2 s-ar lipi extraordinar a deranjat?

Mod1 daca tu ai editat accept fara sa zic nimic. Pisi daca tu ai facut asta...mergi si da-i o buca si scoate-o de la favorite pe "mies".

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

iti mai pierzi si cumpatul cand vezi asa multi adunati la un loc :laugh2 :laugh2

Pfoa! Nebunia naibii aici...imi place :D

No offence, dar "mai usor" cred ca ar fi valabil pt ambele tabere...

Dear swallow, ti-ai pierdut cumpatul si nu-ti sta bine...parerea mea...ma poti injura daca vrei, sunt antrenat :)

P.S. Vezi ca un autist poate avea un grad de inteligenta mult mai mare decat un om normal...poate ai vrut sa zici ceva de down ;)

stiu ca un autist poate avea si gandirea unui geniu, insa aceste cazuri sunt extrem de rare si de multe ori se manifesta sub o alta forma, mai apropiata de asperger. intre timp autistii sunt suflete care traiesc in lumea lor si nu exista nici o sansa de vindecare a acestei boli indiferent cata terapie ABA poti sa faci. senzorial sunt imuni. in centrul unde lucrez eu nu am vazut nici unul vindecat. si nu spun complet, macar o ameliorare. poate doar in ani buni de terapie si cu multe medicamente pentru ca intervin fel de fel de alte complicatii comportamentale (schizofrenie, devieri grave de comportament, agresive de multe ori, etc). de exemplu baieteii care au autism devin dependenti de laba de la primul tulei care-i apare si nu ai voie sa-i interzici sa faca asta.il "educi" sa nu o faca in public (de asta in fiecare centru care se ocupa cu copii bolnavi de autism exista o camera a rusinii, dedicata acesei activitati.

• Like 1
Reputație: 3808
Postat

...

I-am lezat imaginea? Am spus ceva ofensiv? Zboara stoluri de puli si jigniri pe ultimele pagini si faptul ca i-am zis ca pe un asa caracter bronzul de pe A2 s-ar lipi extraordinar a deranjat?

Mod1 daca tu ai editat accept fara sa zic nimic. Pisi daca tu ai facut asta...mergi si da-i o buca si scoate-o de la favorite pe "mies".

Trebuia sa zici si tu A3 ca e mai elitista decat A2 :lol:

Lasand gluma, ai cam exagerat cu mitocania, Randunica e o fata stilata si inteligenta, trebuie sa folosesti alt vocabular cand o acuzi de ceva...

• Like 1
  • Administrator
Reputație: 114338
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Lasand gluma, ai cam exagerat cu mitocania, Randunica e o fata stilata si inteligenta, trebuie sa folosesti alt vocabular cand o acuzi de ceva...

like

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Imi cer scuze...m-am gandit ca daca mentionez intrarea din drajna dinspre slobozia ar fi fost prea mult...pt asta am ales direct o autostrada.

Pisicuts: tu ai dat la randunica? povesteste-ne si noua... 

ps: care-i A3? Aia spre brasov? 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...