Sari la conținut

O poveste adevărată despre FK

Snekc

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 1 minut, Snekc a spus:

Cele mai tari studente în așternuturi erau medicinistele, războaie grele aveai cu ele, făceau CIM la greu, și în perioada aia nici nu se știa de așa ceva pe la noi!🤣🤣🤣

Ai dreptate cu medicinistele. Insa nici cu alea de la Arte nu imi era rusine. Mai ales cu cele de la teatru. Jucau un teatru in pat de nu-ti poti imagina.  Legat de CIM, nu se stia de denumirea lui, ca de practicat il practicam si eu la greu. Iar eu mai aveam si nebunia sa le cer sa si inghita. Pe cele mai multe si reuseam sa le conving.

• Like 2
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 17 minute, nellu2012 a spus:

Ai dreptate cu medicinistele. Insa nici cu alea de la Arte nu imi era rusine. Mai ales cu cele de la teatru. Jucau un teatru in pat de nu-ti poti imagina.  Legat de CIM, nu se stia de denumirea lui, ca de practicat il practicam si eu la greu. Iar eu mai aveam si nebunia sa le cer sa si inghita. Pe cele mai multe si reuseam sa le conving.

La mediciniste nu trebuia să le ceri, înghițeau direct în timp ce sugeau, dar nu era tocmai ok pentru bărbat, deoarece te sleiau de puteri, pur și simplu! Știi, Nelu, noi am învațăt să facem dragoste pe filmele Emmanuel, petale de trandafiri, șampanie, picuri de ceară, fete romantice, nu cu ochii pe ceas și repede că vine altul, femei ca în vremurile alea nu o să mai fie în veci! De fapt și ce am pățit acum, cred că este blestemul unei fete, fostă dansatoare de striptis, cu care m-am iubit vreo 2 ani, și ce femeie, și în ce fel, iar când ne-am rupt relația din vina mea, mi-a spus doar atât: "să ai parte și să-ți scoată ăla de sus în cale o femeie de năravuri ușoare, pe care să o iubești până îți pierzi capul după ea și apoi să suferi cum o fac eu acum". Sunt multe povești, din perioade diferite, fiecare cu istoria ei, și o să mai scriu în timp câteva, pentru că cine nu are amintiri, a trăit degeaba!

• Like 3
Postat
Acum 4 minute, Snekc a spus:

De fapt și ce am pățit acum, cred că este blestemul unei fete, fostă dansatoare de striptis, cu care m-am iubit vreo 2 ani, și ce femeie, și în ce fel, iar când ne-am rupt relația din vina mea, mi-a spus doar atât: "să ai parte și să-ți scoată ăla de sus în cale o femeie de năravuri ușoare, pe care să o iubești până îți pierzi capul după ea și apoi să suferi cum o fac eu acum". Sunt multe povești, din perioade diferite, fiecare cu istoria ei, și o să mai scriu în timp câteva, pentru că cine nu are amintiri, a trăit degeaba!

Si eu am fost "blestemat" de o fosta amanta. Iar blestemul se gaseste pe youtube. Nu pot sa postez link-ul deoarece m-as deconspira...rau de tot. Si nu e cazul. Dar blestemul e ...tare si din pacate ...adevarat. Cam asa m-am comportat cu ea. Desi nu merita. Era doar o copila...ceva mai mare. Cand o sa te colorezi si tu iti trimit pe P.M. link-ul. Repet, e tare de tot.

La polul opus, am si o melodie (a unei foste amante, cantareata de muzica populara) care a compus o melodie "in cinstea mea". Misto si aia. Dar nici pe aia nu am cum sa o postez. 😆

• Like 1
Postat
Acum 34 minute, nellu2012 a spus:

Apropo de artă, în 1988 am fost repartizat cu serviciul într-un frumos oraș din Ardeal, și nu dau nume, unde fusese repartizată și frumoasa actrița Marina Procopie (Dumnezeu să o ierte, pentru că a trecut recent la cele veșnicie), cunoscută din filmul Colierul de Turcoaze, din seria Margelatu, in mare modă atunci, ne-am cunoscut la un chef și am ieșit cateva luni împreună, de la ea de altfel am și învățat să beau fără să mă îmbăt, o femeie de o frumusețe răpitoare, romantică, dulce, blondă Cozonac, tot ce vrei, și ea tocmai ieșise dintr-o relație cu Marian Nistor de la Savoy, pe care îl considera bărbatul vieții ei, deși ăsta era urât ca dracul, iar mie îmi zicea puștiul meu preferat, deși era doar cu câțiva ani mai mare, dar ce vreau să spun, atunci am învățat cum să beau șampania din pantoful unei femei! Mergeam la ea în cabina de la teatru și ce FK făceam acolo de nu o să le uit niciodată! A fost o femeie pe care o voi respecta și iubii toată viața, așa femeie cred că se naște la câteva zeci de milioane în prezent! A fost frumos, amintirile sunt minunate, și uite că tot am pățit-o cu tot cu experiența mea, muci m-a făcut pustoaica asta, poate și datorită nostalgiei trecutului, care mă bântuie zilnic și ea m-a făcut să-l retrăiesc, iae eu îi mulțumesc pentru asta!

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, nellu2012 a spus:

Si eu am fost "blestemat" de o fosta amanta. Iar blestemul se gaseste pe youtube. Nu pot sa postez link-ul deoarece m-as deconspira...rau de tot. Si nu e cazul. Dar blestemul e ...tare si din pacate ...adevarat. Cam asa m-am comportat cu ea. Desi nu merita. Era doar o copila...ceva mai mare. Cand o sa te colorezi si tu iti trimit pe P.M. link-ul. Repet, e tare de tot.

La polul opus, am si o melodie (a unei foste amante, cantareata de muzica populara) care a compus o melodie "in cinstea mea". Misto si aia. Dar nici pe aia nu am cum sa o postez. 😆

Am și eu o manea celebra, de prin 2000, făcută cadou de ziua mea de la o fată din SPP, care semăna foarte mult cu fata blondă din serialul Vlad, o superbitate de muiere, și bătea ca toți dracii dacă o scotea cineva din sărite! Dar au fost și au trecut, iar acum totul este pe lovele și timp, sentimente ioc!😢

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 1 minut, Snekc a spus:

Apropo de artă, în 1988 am fost repartizat cu serviciul într-un frumos oraș din Ardeal, și nu dau nume, unde fusese repartizată și frumoasa actrița Marina Procopie (Dumnezeu să o ierte, pentru că a trecut recent la cele veșnicie), cunoscută din filmul Colierul de Turcoaze, din seria Margelatu, in mare modă atunci, ne-am cunoscut la un chef și am ieșit cateva luni împreună, de la ea de altfel am și învățat să beau fără să mă îmbăt, o femeie de o frumusețe răpitoare, romantică, dulce, blondă Cozonac, tot ce vrei, și ea tocmai ieșise dintr-o relație cu Marian Nistor de la Savoy, pe care îl considera bărbatul vieții ei, deși ăsta era urât ca dracul, iar mie îmi zicea puștiul meu preferat, deși era doar cu câțiva ani mai mare, dar ce vreau să spun, atunci am învățat cum să beau șampania din pantoful unei femei! Mergeam la ea în cabina de la teatru și ce FK făceam acolo de nu o să le uit niciodată! A fost o femeie pe care o voi respecta și iubii toată viața, așa femeie cred că se naște la câteva zeci de milioane în prezent! A fost frumos, amintirile sunt minunate, și uite că tot am pățit-o cu tot cu experiența mea, muci m-a făcut pustoaica asta, poate și datorită nostalgiei trecutului, care mă bântuie zilnic și ea m-a făcut să-l retrăiesc, iae eu îi mulțumesc pentru asta!

Ca tot ai pomenit de actori. Eu am invatat sa iubesc si mai ales sa seduc o femeie tot de la un actor. Dar in cazul meu vorbim despre sfaturi. Era cel mai sarmant, galant, inteligent barbat pe care l-am cunoscut vreodata. Un fel de Florin Piersic, dar muuult mai inteligent si cu o voce muuult mai buna (ceea ce in actorie conteaza). Cu sfaturile primite de la el, nu prea am dat gres. Bun, unde nu functiona treaba, stiam ca nici nu are rost sa incerc. Fata nu era ce trebuie. 😆

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, nellu2012 a spus:

Ca tot ai pomenit de actori. Eu am invatat sa iubesc si mai ales sa seduc o femeie tot de la un actor. Dar in cazul meu vorbim despre sfaturi. Era cel mai sarmant, galant, inteligent barbat pe care l-am cunoscut vreodata. Un fel de Florin Piersic, dar muuult mai inteligent si cu o voce muuult mai buna (ceea ce in actorie conteaza). Cu sfaturile primite de la el, nu prea am dat gres. Bun, unde nu functiona treaba, stiam ca nici nu are rost sa incerc. Fata nu era ce trebuie. 😆

Știi și aici este un mit, femeilor de atunci le plăceau bărbații frumoși, dar nu era neapărat un criteriu pentru ele, de exemplu Corneliu Urcan (Dumnezeu să-l odihnească în pace), care era cel mai galant bărbat din toată istoria Timișoarei, poate și cu cele mai multe femei avute, cu trofee cu siguranță, și povesteau femeile, omul ăla se barberea de 3 ori pe zi, schimba cămășile la fiecare 2 ore, și cică avea și o dotare ieșită din comun, iar eu nu l-am văzut niciodată îmbrăcat decât la patru ace! Îți amintești poveștile cu Mădălina Manole și Zoea Ceaușescu, erau reale, și le știu de la cineva din București, om serios, mai ales că Mădălinei (Dumnezeu să o odihnească și pe ea) îi plăceau bărbații mai trecuți de anii tinereții! Păcat de nea Cornel, a fost un om deosebit, dar viața și anturajul l-au dus la pierzane! De altfel, înainte de revoluție, mai erau vreo 2 sau 3 bărbați celebri la noi, care erau gigolo de profesie, aveau doar hainele de pe ei, stăteau cu chirie și prin restaurante, iar madamele din înalta societate a Timișoarei își tăiau venele după ei! Și eu la rândul meu am învățat multe de la cei mai bătrâni și trecuți prin viața de curvie, și primul lucru care l-am învățat de la ei a fost să nu spun niciodată despre o femeie că este curvă, pentru că dacă nu erau femeile eu nu aș fi existat!

• Like 3
  • Oras:Univers
  • Oras:Univers
Postat

Omul nu este un animal. Eventual un animal al dorințelor. Omul nu trăiește în randuiala cea buna ci trăiește în păcat. Duhul lumii acesta este. Astfel trăind, omul confunda ce este dragostea, căci o defineste in duh lumesc (pacatos) Un om echilibrat iubeste calea de mijloc. Omul se lasă dus de instinctele primare dar astfel făcând, nu-l poti numi înțelept. Desigur ca atunci cand mergi la mai multe femei, de fapt nu faci decât sa-ti alimentezi patima curviei. Practic te controlează instinctul primar si mintea. Te prinzi cu gandul acesta apoi pui in fapta. Iti satisfaci o sumedenie de patimi din tine. Dragostea adevarata este una matura si cineva a definit-o cam asa:

"Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte.

Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul.

Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr.

Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă.

Dragostea nu cade niciodată."

Așadar, noi nu iubim ci ne iubim si ne satisfacem poftele.

• Like 2
Postat
1 oră în urmă, Snekc a spus:

Știi și aici este un mit, femeilor de atunci le plăceau bărbații frumoși, dar nu era neapărat un criteriu pentru ele, de exemplu Corneliu Urcan (Dumnezeu să-l odihnească în pace), care era cel mai galant bărbat din toată istoria Timișoarei, poate și cu cele mai multe femei avute, cu trofee cu siguranță, și povesteau femeile, omul ăla se barberea de 3 ori pe zi, schimba cămășile la fiecare 2 ore, și cică avea și o dotare ieșită din comun, iar eu nu l-am văzut niciodată îmbrăcat decât la patru ace! Îți amintești poveștile cu Mădălina Manole și Zoea Ceaușescu, erau reale, și le știu de la cineva din București, om serios, mai ales că Mădălinei (Dumnezeu să o odihnească și pe ea) îi plăceau bărbații mai trecuți de anii tinereții! Păcat de nea Cornel, a fost un om deosebit, dar viața și anturajul l-au dus la pierzane! De altfel, înainte de revoluție, mai erau vreo 2 sau 3 bărbați celebri la noi, care erau gigolo de profesie, aveau doar hainele de pe ei, stăteau cu chirie și prin restaurante, iar madamele din înalta societate a Timișoarei își tăiau venele după ei! Și eu la rândul meu am învățat multe de la cei mai bătrâni și trecuți prin viața de curvie, și primul lucru care l-am învățat de la ei a fost să nu spun niciodată despre o femeie că este curvă, pentru că dacă nu erau femeile eu nu aș fi existat!

Cea mai tare faza cu Cornel Urcan mi s-a intamplat cand eram student (asa l-am si cunoscut). Mi s-a defectat masina la al doilea semafor de dupa Conti, cel de la Eminescu. Era seara,frig, ploua, si eu nu stiam ce sa fac. Ma invarteam pe langa masina, urma sa o imping in parcare, cand opreste in spatele meu cineva. Primul impuls a fost sa ma ratoiesc la el si sa-i explic ca s-a defectat masina, de aia am blocat circulatia. Doar ca omul se oferea sa ma ajute. Am impins masina in parcare, dupa care s-a pus omul sa mestereasca ceva pe acolo. Era, cum spui tu, imbracat impecabil. Imi era mila de hainele lui. Dupa cateva minute imi spune care ii problema. Ma intreaba daca am bani de piesa, ii spun ca da. O sa iau un taxi si merg sa o cumpar, i-am zis (imi spusese el unde gasesc magazin de piese auto deschis la ora aia). Nu, stai ca te duc eu. Am fost, am luat piesa, mi-a schimbat-o si...a functionat. Cred ca a pierdut cu mine mai bine de o ora. La final l-am intrebat cat ma costa, la care el imi spune ... stai linistit, hotelul din spatele tau e al meu. Te astept cand ai timp pe la mine sa dau eu ceva de baut. Asa a inceput prietenia mea cu Cornel Urcan.  Asa l-am cunoscut si pe fiul lui, Tinel. Nu am fost foarte apropiat de Tinel, dar ne stiam. In schimb cu Cornel am legat o prietenie stransa. Cate femei frumoase mi-a prezentat nea Cornel (asa ii spuneam, eu fiind un pusti pe atunci) si cate mi-au si trecut prin pat, nici nu mai stiu. Multe zeci. Ce n-a reusit nea Cornel sa faca din mine (cu mine) a fost sa-l "copiez" intr-ale "galanteriei", imbracatului. Tin minte ca la un moment dat m-a luat de mana si m-a dus la cineva acasa sa ma imbrace. Zicea ca in magazine nu gasesti haine de calitate. Imi amintesc ca mi-a luat o gramada de camasi, pantofi, costume...si tot degeaba. A doua zi eram tot in blugi si pulover. Doar cand aveam cate un chef mai de calitate ma imbracam la costum. Un om deosebit. Si da, nedrept ce i s-a intamplat.

• Like 1
Postat
Acum 12 minute, Impartial a spus:

Omul nu este un animal. Eventual un animal al dorințelor. Omul nu trăiește în randuiala cea buna ci trăiește în păcat. Duhul lumii acesta este. Astfel trăind, omul confunda ce este dragostea, căci o defineste in duh lumesc (pacatos) Un om echilibrat iubeste calea de mijloc. Omul se lasă dus de instinctele primare dar astfel făcând, nu-l poti numi înțelept. Desigur ca atunci cand mergi la mai multe femei, de fapt nu faci decât sa-ti alimentezi patima curviei. Practic te controlează instinctul primar si mintea. Te prinzi cu gandul acesta apoi pui in fapta. Iti satisfaci o sumedenie de patimi din tine. Dragostea adevarata este una matura si cineva a definit-o cam asa:

"Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte.

Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul.

Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr.

Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă.

Dragostea nu cade niciodată."

Așadar, noi nu iubim ci ne iubim si ne satisfacem poftele.

Adevărat ce spui, doar că Napoleo Bonaparte avea cu totul o altă teorie despre dragoste și spunea cam așa: dragostea este o prostie în doi, (iar unii cronicari au mai susținut și completarea), pentru care curge multă transpirație". În opinia mea, dragostea adevărată o întâlnești o singură dată în viață, și  aia nu o uiți niciodată, mai iubești și alte persoane, dar niciodată cum ai făcut-o prima dată, și în cazul ăla dragostea devine rutină! Eu mi-am început viața sexuală cu o fată virgină, strict din dragoste, și prima dată a ieșit un dezastru, dar ce a ieșit și am simți atunci nu voi uita niciodată, și cred că pentru mine aceea a fost dragostea adevărată! Mai există și dragostea care apare în timp, când începi să iubești persoana de lângă tine în fiecare zi tot mai tare, iar atunci intervine legătură puternică care stă la baza unei căsnicii trainice și de durată, și atenție, a nu se confunda cu a fi îndrăgostit, aia este altă mâncare de pește, iar eu am fost îndrăgostit și de câte 3 femei în același timp! În rest, am trăit o mare dragoste și acum trăiesc o dragoste de 35 de ani, restul sentimente, fluturi, plăcere etc.! 

• Like 1
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
3 hours ago, nellu2012 said:

Oricum, era cea mai misto camera din tot cominul...X. Poate chiar din complex

Aia de la etajul 1, de pe colț? 

Am stat și eu câteva nopți acolo.... :) chiar e mișto! 

• Haha 1
Postat
Acum 5 minute, Cozonac7 a spus:

Aia de la etajul 1, de pe colț? 

Am stat și eu câteva nopți acolo.... :) chiar e mișto! 

Da. Era la etajul 1, pe colt, chiar langa baie. De aia imi era si usor sa aduc atetea fete in camera. De multe ori, cand nu aveam prosoape curate sau uscate, mergeam amandoi in curu' gol pana la baie, faceam un dus si ne intorceam in camera. Mi (ni) s-a mai intamplat sa ne vada cate una sau unul, goi, dar facea parte din riscurile (farmecul) ...meseriei.

P.S. Totusi, nu cred ca vorbim despre aceeasi camera. 😆

Postat
Acum 4 minute, nellu2012 a spus:

Cea mai tare faza cu Cornel Urcan mi s-a intamplat cand eram student (asa l-am si cunoscut). Mi s-a defectat masina la al doilea semafor de dupa Conti, cel de la Eminescu. Era seara,frig, ploua, si eu nu stiam ce sa fac. Ma invarteam pe langa masina, urma sa o imping in parcare, cand opreste in spatele meu cineva. Primul impuls a fost sa ma ratoiesc la el si sa-i explic ca s-a defectat masina, de aia am blocat circulatia. Doar ca omul se oferea sa ma ajute. Am impins masina in parcare, dupa care s-a pus omul sa mestereasca ceva pe acolo. Era, cum spui tu, imbracat impecabil. Imi era mila de hainele lui. Dupa cateva minute imi spune care ii problema. Ma intreaba daca am bani de piesa, ii spun ca da. O sa iau un taxi si merg sa o cumpar, i-am zis (imi spusese el unde gasesc magazin de piese auto deschis la ora aia). Nu, stai ca te duc eu. Am fost, am luat piesa, mi-a schimbat-o si...a functionat. Cred ca a pierdut cu mine mai bine de o ora. La final l-am intrebat cat ma costa, la care el imi spune ... stai linistit, hotelul din spatele tau e al meu. Te astept cand ai timp pe la mine sa dau eu ceva de baut. Asa a inceput prietenia mea cu Cornel Urcan.  Asa l-am cunoscut si pe fiul lui, Tinel. Nu am fost foarte apropiat de Tinel, dar ne stiam. In schimb cu Cornel am legat o prietenie stransa. Cate femei frumoase mi-a prezentat nea Cornel (asa ii spuneam, eu fiind un pusti pe atunci) si cate mi-au si trecut prin pat, nici nu mai stiu. Multe zeci. Ce n-a reusit nea Cornel sa faca din mine (cu mine) a fost sa-l "copiez" intr-ale "galanteriei", imbracatului. Tin minte ca la un moment dat m-a luat de mana si m-a dus la cineva acasa sa ma imbrace. Zicea ca in magazine nu gasesti haine de calitate. Imi amintesc ca mi-a luat o gramada de camasi, pantofi, costume...si tot degeaba. A doua zi eram tot in blugi si pulover. Doar cand aveam cate un chef mai de calitate ma imbracam la costum. Un om deosebit. Si da, nedrept ce i s-a intamplat.

Înseamnă că ai cunoscut-o și pe Aliona, ultima lui dragoste! Nea Cornel a fost o emblemă a orașului nostru și cu siguranță cel mai bun manager de hotel din România, zeci de șefi de state au făcut protocolul la Continental, și țin minte că prin 90 și ceva, nu-mi amintesc cu exactitate, a reușit să o cazeze la Conti pe Natalia Oreiro, aflată la Timișoara pentru un concert, care era la vremea aia în vogă mondială, și a vrăjit-o de mai lipsea puțin să o și ardă! Să nu uităm de Lepa Brena, care tot acolo stătea! Omul avea un suflet aparte și făcea numai bine, dar știi cum este zicala cu facerea de bine...Tinel era tovarăș cu fiul Rodicăi Murgu, și nici eu nu aveam o părere prea bună despre ei, iar Cornel i-a scos dintr-o grămadă de belele! Imediat după ce a avut probleme și a plecat de la Conti, am avut o relație cu Tania mică (înainte am avut cu Tania mare, dar înnebunise Boby Australianul din Arad după ea și i-a luat mințile), una dintre cele mai frumoase, sensibile și frumoase femei pe care le-am întâlnit, în top 3 cu siguranță. Țin minte că mergeam cu ea la București, aveam un BMV 540, și ea stătea, alături de celelalte fete, într-o vilă de pe stada Mureș, lângă poligonul pentru scoala de șoferi, o luam de acolo și primul lucru care îl făcea când urca în mașină era să bage în casetofon caseta cu romanțe rusești. Prin București, deschidea turela de la mașină, ieșea pe jumătate afară și zicea că zboară, iar miticii înnebuneau, iar eu aveam inima cât a unui elefant de satisfacție. Iarăși o fază memorabilă, eram atunci în București cu ambele Tanii, și m-au rugat să la duc în primul Mall ce se deschise atunci, București Mall, prin Vitan, și asta mică mi-a zis că își dorește niște patine cu rotile, în fine i le-am luat cu vreo 300 de dolari, apoi am mers la toaletă, iar când m-am întors toată lumea era adunată ca la circ și nu știam ce se întâmplase, mă duc să văd și eu, și ce să vezi, a mică a început să patineze pe acolo și ăștia se holbau cu toții la ea, ba mai mult apăruseră umii de pe la PRO TV, iar ea dădea interviu și îmi făcea cu mâna să merg lângă ea, îți dai seama că am șters-o urgent de acolo! Am fost și la ea acasă în Bălți-Republica Moldova de 2 ori, iar vara mergeam din 2 în 2 săptămâni la Mamaia, deoarece pe perioada estivală dansau la hotel Majestic! Ana Lesko era cam a 5 ca frumusețe între ele, și tot la Majestic s-a cunosut cu Mazăre și apoi cu Irinel Columbeanu! Mă opresc, pentru că Iarăși intru în depresie când mă gândesc la vremurile alea!🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 2
Postat
3 minutes ago, nellu2012 said:

Da. Era la etajul 1, pe colt, chiar langa baie. De aia imi era si usor sa aduc atetea fete in camera. De multe ori, cand nu aveam prosoape curate sau uscate, mergeam amandoi in curu' gol pana la baie, faceam un dus si ne intorceam in camera. Mi (ni) s-a mai intamplat sa ne vada cate una sau unul, goi, dar facea parte din riscurile (farmecul) ...meseriei.

P.S. Totusi, nu cred ca vorbim despre aceeasi camera. 😆

Eu cred că da... Sunt vreo 90% convins că vorbim fix de aceeași cameră. Perioada de timp diferă... :)

Tot mai mișto e în căminele de la Agro! 

• Like 1
  • Oras:Paradis
Postat
Acum 4 ore, Snekc a spus:

Așa a și fost, ba chiar aș extinde puțin perioada și aș zice 1994-2004, pentru că atunci am avut cele mai multe și faine experiențe de genul acesta! În perioada respectivă, prostituția fiind incriminata de Codul penal în România, altfel stăteau lucrurile, iar fetele se străduiau mult mai mult să-și satisfacă clienții și lucrau mai mult noaptea, iar dacă aveai norocul să le cunoști te mai primeau și ziua pe la ele, dar nu o făceau niciodată cu 6/7 clienți pe zi, iar 100 de mărci, ulterior euro, erau bani pentru ele și se mulțumeau cu mult mai puțin. Locurile unde le găseai erau barurile de striptis, discotecile, complexul studențesc, cămine sau în fața blocului, în cazul în care aveai o mașină bengoasa, pentru că atunci erau foarte puține prin oraș, ajungea doar să oprești, să deschizi portiera și imediat te trezeai cu 2 sau 3 în habitaclu, și să vezi ce se mai certau între ele pentru locul din față, iar prețul plăcerilor consta bineînțeles într-o plimbare și mersul la suc pe terasă, apoi urma o noapte întreagă de pomină și dimineața dispareai, nu înainte de a promite că te întorci, și te mai și intorceai când piesa era tare, și erau multe fete frumoase atunci, iar uneori te întâlneai cu 3/4 pe zi, iar duminica, dacă stăteai cu ele în relație câteva zile, urmau invitațiile la ele acasă la prânz sau cină și mâncai precum porcul. În barurile de striptis era puțin mai complicat deoarece trebuia să facă consumație fetele pentru a putea pleca cu tine, dar după ce deveneai client cunoscut, plăteai consumația și luai fața imediat. Eu mergeam întotdeauna cam după ora 2 sau 3 noaptea, deoarece atunci o luai și a ta era până dimineața, pentru că nu mai trebuia să se întoarcă le lucru, și nu erai taxat la minute, ca și acum. Dacă aș avea acum doar banii care i-am lăsat pentru cocteiluri, wiski cola sau wiski crem, cred că unul dintre blocurile de pe Rebreanu, unde prestează majoritatea fetelor, al meu era🤣 Despre discoteci să nu mai vorbesc, la noi ca la noi, dar la Arad, la hotel Parc, sau în București la Herăstrău, erau cu sutele și era foarte greu să alegi. Dacă doreai ceva super extra, fiind un trend atunci, mergeai în barurile de noapte de la Conti, Astoria - Arad, Melody - București, Maxim Bar - Budapesta, ca să nu mai pomenesc de Babylon - Viena, unde exista program de cabaret și dacă arătai și bine, ale tale erau balerinele de acolo (majoritatea superbe), iar cele mai de neuitat nopți în brațele lor le-am petrecut, se ridică părul pe mine chiar și acum, când îmi amintesc! Erau și alți bani atunci, apăruseră primele tunuri gen Caritas sau FNI-ul lui Vântu, iar cei care au avut noroc s-au umplut de bani, chiar și băncile, îmi amintesc că prin 1993 sau 94, Banca Felix oferea dobânda la depozite de până la 130% și puteai să-ți scoți dobânda lunar din cont, iar dacă aveai o sumă serioasă traiai ca boierul doar din dobânzi. Apoi apăruseră embargourile cu benzina la sârbi, unde s-au făcut sute de milioane sau poate chiar miliarde de mărci, iar banii se cheltuiau prin Lepa Brena, Trafic etc., unde bineînțeles că se găseau și fete din belșug. Da, a fost frumos, cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, oamenii erau altfel, nu apăruse încă tehnologizarea asta excesivă ca și în zile de azi, accesul la informație nu era la îndemâna oricui, iar fetele erau mult mai naturale, mai frumoase și romantice ca cele din ziua de azi, și se mulțumeau cu mult mai puțin. Ultima fată de acest gen pe care am cunoscut-o eu, deși asta s-a întâmplat doar cu câțiva ani în urmă, cam 5/6, a fost Bianca de la salonul Bianco (probabil mulți dintre voi o știți), care avea un caracter deosebit, am fost prieteni foarte buni și regret și în ziua de azi că am renunțat să mai merg la ea, deoarece era adorabila și când ți se dăruia, simțeai din plin acest lucru! Frumos a fost și înainte de revoluție, dar despre asta o să vă povestesc altă dată, pentru că m-a luat nostalgia! În mare, cam astea au fost vremurile apuse, dar să privim în viitor cu încredere, pentru că habar nu avem ce ne așteaptă! O zi minunata!

O ...da 

Am prins si eu perioada de emargou din Serbia ..

Aveam un unchi care ma.lua cu el ...stiu ca mancam cioco banana de ma.durea burta 😂😂

Aaa ...doar ce invatasem sa fac pisu la.olita 🤣🤣🤣

De restul.locurilor pomenite de tine ...doar in povesti am auzit . 

Acum 4 ore, 0735093487 a spus:

say-what-confused.gif

Iesi pe topicul.tau ...

Sa nu te vad , sa nu te aud . 

• Haha 3
Postat
Acum 20 minute, 20_14 a spus:

O ...da 

Am prins si eu perioada de emargou din Serbia ..

Aveam un unchi care ma.lua cu el ...stiu ca mancam cioco banana de ma.durea burta 😂😂

Aaa ...doar ce invatasem sa fac pisu la.olita 🤣🤣🤣

De restul.locurilor pomenite de tine ...doar in povesti am auzit . 

Iesi pe topicul.tau ...

Sa nu te vad , sa nu te aud . 

Promit că te ajut cu swingereala, o să iau legătura cu Alexandra Panait, alias Black Angelica, cu care mă știu bine de când stătea prin Arad și turna filme la Budapesta (o zeița a sexului, moldoveanca adevărată), și o să o rog să-mi trimită o invitație pe când au ei reuniunile lor specifice și o să ți-o dau cu toată plăcerea, dar să fii tare pe poziție! Sunt șanse să se redeschidă și clubul din Arad, iar Liviu, patronul, este un prieten bun de-al meu! Și la Kristinne i-am promis, nu glumesc, și fac tot posibilul să vă rezolv, poate mergeți împreună!

• Like 2
Postat
Acum 3 ore, nellu2012 a spus:

Acum, pentru că tot depanam amintiri aici, pe care cei tineri sper să le citească cu plăcere, fiecare era cu metodele lui, eu aveam 3, prima era cu celebrul trandafir cu coadă lungă și vorbele: "Nu ți-am adus mai mulți, pentru că este singurul care l-am găsit și se apropie cât de cât de frumusețea ta", al doilea cu filmele, iar atunci când a apărut Strada Hanovra, cu Harison Ford, filmul meu preferat de altfel, alături de Frumoasa Venețiana, am mers de 27 de ori, de fiecare dată cu altă fată, și mai mult de trei sferturi au cedat, restul erau cu SF-urile 😅, apoi Cenaclul Flacăra, unde iarăși făceai ravagii dacă le duceai, și a treia cu plimbările prin parc, stat pe bancă, inimioare sculptate, numele etc., iar dacă era una mai specială la Bulevard la masă, ca ăia aveau lampadare cu lumânări pe mese, și se topeau fetele când le aprindeau ospătarii și începeai vrăjeală la lumina lor. Tot în vremea aceea aveam o gagică de la München, iar fata îmi aducea postere, reviste de moda, reviste Bravo, brichete și pixuri, și atunci să te ții bine, pentru un poster cu Duran Duran sau Depeche Mode, să nu mai zic de Madonna sau Michael Jackson, aveai asigurată compania oricărei fete, care venea ea cu bani și te invita la film sau cafea, mai ales Capuccino, care se găsea la Violeta și Bulevard, în braserie, și ținut de mâna, FK-suri, tot ce doreai, iar când se uita câte unul cu ciuda la tine, te impaunai de nu mai încăpeai în haine. După aceea, prin 96, apăruseră celebrele țepe cu lanțurile de aur de 9 K, din Italia, eu nu am practicat metoda, dar aveam un prieten care avea kilometri întregi, le dădea la un tovarăș bijutier și le făcea asta de jurai că sunt de 14, le și marca nebunul, apoi le oferea cadou si a futut astfel mai mult de jumătate din fetele de la striptisurile din Timișoara, până au început să se îngerească câteva și a dispărut și el de atunci, cu tot cu lanțuri🤣 Mai era și varianta cu parfumurile, făceau rost de sticle goale cu tot cu ambalaj și le umpleau cu parfum ce se vindea la Bega la etajul 1, direct din butoiașe specifice fiecărei mărci, doar că  după o oră nu se mai simțea niciun miros, și a ținut o perioadă și asta! Tot atunci au apărut și primele rusoaice, și astea aveau școală nene în ele, iar un deștept de prieten s-a dus la barul Venus, care era pe Rebreanu, și s-a lipit de una acolo, care i-a spus că doar dacă reușește să o îmbete și-o trage cu el, și se pun pe băut ei wiski, și fata îl bea separat, cu Cola la doză, și au băut o sticlă, au băut-o și pe a doua, de a căzut al meu pe jos și fata nu avea nici pe dracu, bineînțeles că a lăsat și o grămadă de bani acolo. A doua zi s-a plâns cu ce a pățit și am mers câțiva băieți la barul respectiv să vedem ce s-a întâmplat, mai ales că le știam pe fetele mai vechi, și am aflat, fata de fapt lua câte o guriță de wiski, apoi o sufla cu paiul în doza de Cola, care era goală, și prostul satului nu s-a prins! Țin minte că odată am mers la barul lui Vlada Misici, de lângă Nora, că mai avusese unul pe linia lui 7, între Rebreanu și Lidia, nu mai țin minte cum naiba îi spunea, și era acolo una care îți făcea dans la separeu dacă o alimentai cu bancnote la bikinei, iar un nebun i-a băgat un pumn de monede de a luat foc aia! Și multe, și foarte multe prostioare frumoase au fost atunci, dar altfel erau și fetele!🤣

• Like 2
Postat
Acum 41 minute, Snekc a spus:

Acum, pentru că tot depanam amintiri aici, pe care cei tineri sper să le citească cu plăcere, fiecare era cu metodele lui, eu aveam 3, prima era cu celebrul trandafir cu coadă lungă și vorbele: "Nu ți-am adus mai mulți, pentru că este singurul care l-am găsit și se apropie cât de cât de frumusețea ta", al doilea cu filmele, iar atunci când a apărut Strada Hanovra, cu Harison Ford, filmul meu preferat de altfel, alături de Frumoasa Venețiana, am mers de 27 de ori, de fiecare dată cu altă fată, și mai mult de trei sferturi au cedat, restul erau cu SF-urile 😅, apoi Cenaclul Flacăra, unde iarăși făceai ravagii dacă le duceai, și a treia cu plimbările prin parc, stat pe bancă, inimioare sculptate, numele etc., iar dacă era una mai specială la Bulevard la masă, ca ăia aveau lampadare cu lumânări pe mese, și se topeau fetele când le aprindeau ospătarii și începeai vrăjeală la lumina lor. Tot în vremea aceea aveam o gagică de la München, iar fata îmi aducea postere, reviste de moda, reviste Bravo, brichete și pixuri, și atunci să te ții bine, pentru un poster cu Duran Duran sau Depeche Mode, să nu mai zic de Madonna sau Michael Jackson, aveai asigurată compania oricărei fete, care venea ea cu bani și te invita la film sau cafea, mai ales Capuccino, care se găsea la Violeta și Bulevard, în braserie, și ținut de mâna, FK-suri, tot ce doreai, iar când se uita câte unul cu ciuda la tine, te impaunai de nu mai încăpeai în haine. După aceea, prin 96, apăruseră celebrele țepe cu lanțurile de aur de 9 K, din Italia, eu nu am practicat metoda, dar aveam un prieten care avea kilometri întregi, le dădea la un tovarăș bijutier și le făcea asta de jurai că sunt de 14, le și marca nebunul, apoi le oferea cadou si a futut astfel mai mult de jumătate din fetele de la striptisurile din Timișoara, până au început să se îngerească câteva și a dispărut și el de atunci, cu tot cu lanțuri🤣 Mai era și varianta cu parfumurile, făceau rost de sticle goale cu tot cu ambalaj și le umpleau cu parfum ce se vindea la Bega la etajul 1, direct din butoiașe specifice fiecărei mărci, doar că  după o oră nu se mai simțea niciun miros, și a ținut o perioadă și asta! Tot atunci au apărut și primele rusoaice, și astea aveau școală nene în ele, iar un deștept de prieten s-a dus la barul Venus, care era pe Rebreanu, și s-a lipit de una acolo, care i-a spus că doar dacă reușește să o îmbete și-o trage cu el, și se pun pe băut ei wiski, și fata îl bea separat, cu Cola la doză, și au băut o sticlă, au băut-o și pe a doua, de a căzut al meu pe jos și fata nu avea nici pe dracu, bineînțeles că a lăsat și o grămadă de bani acolo. A doua zi s-a plâns cu ce a pățit și am mers câțiva băieți la barul respectiv să vedem ce s-a întâmplat, mai ales că le știam pe fetele mai vechi, și am aflat, fata de fapt lua câte o guriță de wiski, apoi o sufla cu paiul în doza de Cola, care era goală, și prostul satului nu s-a prins! Țin minte că odată am mers la barul lui Vlada Misici, de lângă Nora, că mai avusese unul pe linia lui 7, între Rebreanu și Lidia, nu mai țin minte cum naiba îi spunea, și era acolo una care îți făcea dans la separeu dacă o alimentai cu bancnote la bikinei, iar un nebun i-a băgat un pumn de monede de a luat foc aia! Și multe, și foarte multe prostioare frumoase au fost atunci, dar altfel erau și fetele!🤣

Parte din metodele practicate de tine, le-am "aplicat" si eu. Doar ca eu mai aveam unele...si mai romantice. Nu de alta, dar le invatasem de la un actor. Cate fete (aparent inabordabile) am bagat eu in pat cu metodele astea... Am avut unele care mai ca... ma plateau ele pe mine. Glumesc. De multe ori plateau ele daca ieseam undeva, imi faceau cadouri, alea, alea. Ce-i drept le si "gineam" pe alea cu bani 😆. A nu se intelege ca eram un gigolo, nici pe departe, eram un ...actor.  Recunosc, din cauza (si aici accentuez, nu datorita, pentru ca a fost un dezavantaj) meseriei, am fost nevoit sa "ma cam ascund". Nu se cadea sa fiu vazut in anumite medii. Asa ca la mine (aproape) totul se desfasura in intimitate.

Postat
1 oră în urmă, Snekc a spus:

Cred ca tie iti este dor ...de cand erai tanar fecior ...banuiesc ca perioada aceia ...a fost perioada de glorie.

Cred ca in prezent ...exista mai mare depravare ...decat exista pe atunci ..

Ii secolul vitezei ...cine clipeste ...pierde sansa de a da la buci . 

🤣🤣🤣

Plus ca mai este internetul....o sursa foarte buna de venit ....pentru fete .

Urasc din tot sufletul OF .

Cele.care vor sa fie escorte ...pleaca in tari bogate . 😭😭😭

Cu swigareala nu o duc rau ...unde sunt ....am atatea party uri ....ca mai si anulez . Eram curios sa aflu in Ro ... 

Postat
Acum 9 minute, 20_14 a spus:

Cred ca tie iti este dor ...de cand erai tanar fecior ...banuiesc ca perioada aceia ...a fost perioada de glorie.

Cred ca in prezent ...exista mai mare depravare ...decat exista pe atunci ..

Ii secolul vitezei ...cine clipeste ...pierde sansa de a da la buci . 

🤣🤣🤣

Plus ca mai este internetul....o sursa foarte buna de venit ....pentru fete .

Urasc din tot sufletul OF .

Cele.care vor sa fie escorte ...pleaca in tari bogate . 😭😭😭

Cu swigareala nu o duc rau ...unde sunt ....am atatea party uri ....ca mai si anulez . Eram curios sa aflu in Ro ... 

Nu sunt chiar așa bătrân nici acum, stai liniștit, iar carnagii sexuale erau și atunci, cum de altfel vor fi întotdeauna! Ele existau în Timișoara clandestin și înaintea de revoluție, iar cei care le frecventau erau cei din înalta societate, și aveau ăștia niște perversiuni în cap, de nici nu îți poți imagina. În 2006, am fost la cel mai tare party sexi pe care nu credeam că o să-l văd vreodată, la un castel de lângă Seghed, în Ungaria, unde am tot prin intermediul prietenului care avea clubul de swinger din Arad, iar atmosfera era întreținută de toată crema pornografiei de la Budapesta, dar sincer nu am avut niciodată înclinații spre astfel de plăceri, ăia se futeau cu toții mecanic, precum roboții și cam atât, iar majoritatea erau fumați, alt lucru care nu m-a tentat niciodată, iar cu fetele am mers în cameră și cu câte 2 sau 3 odată atunci, dar partea bărbătească am reprezentat-o doar eu și nu îmi păsa de ce fac ăia în grup. Tot fetele mi-au povestit și cât câștigă pentru o secvență sau câte zile durează o filmare, deoarece de multe ori actorii, bărbații bineînțeles, nu funcționează la capacitatea corespunzătoare, plus că ele nu simt nimic când o fac. Am fost și în Columbia, și în Thailanda, și nici acolo nu m-au dat pe spate, ieftin, mult și cam atât, în schimb mi-a plăcut mult la Babylon - în Viena, și la Salzburg, pentru că era și acolo într-o perioadă, precum și la 1001 de nopți la München, și nici la Goden Time în Viena și Vilach nu este rău. Mai am un singur vis pe care vreau să-l îndeplinesc și mă fac băiat cuminte, să fac dragoste cu o japoneză, o gheișa, deoarece nu am avut ocazia să cunosc vreodată o asemenea femeie, iar pentru mine japonezele sunt etalonul nobleței și gingășiei feminine! Referitoar la clubul de swingereala din Arad, pot să-ți spun că era cel mai tare din România, veneau din toată Europa și printre se aflau persoane din România, despre care nici nu îți trecea prin cap că practică așa ceva, împreună cu soții lor de mânuța. În București mai sunt 2, după cunoștințele mele, pe lângă unul am și trecut și era undeva prin apropiere Casei Poporului, dar nu știu dacă mai funcționează în prezent. În București, locul meu preferat era pe Căderea Bastiliei și sunt convins că știi ce este acolo, iar spre norocul meu, după renovarea generală de acum 10 ani, am avut șansa să-mi facă un masaj chiar Alinuta Plugaru, care câteodată mai avea pofte și le ajuta pe fete. Despre escortele plecate afară, din păcate adevărul este la mijloc, sunt câteva prin Londra, și nicidecum Inesuka, iar restul sunt prestatoare de servicii sexuale prin diferite bordeluri, unde își plătesc singure intrarea, dar câștigă destul de bine și încă merge, dar mai prost, pentru că ălora le este frică de criză și au cam tăiat de pe listă banii de futut. Acum nu ne referim la escortele alea din industria modei, unde avem și noi câteva reprezentante, sau cele ale lui Nicu Gheara de prin Ibiza, pentru că acolo este vorba de bani mulți, foarte mulți, și este greu să avem acces acolo, dar nu imposibil dacă ai prieteni cu lovele multe și vor să-ți mai facă vreo surpriza plăcută câteodată. Alt loc unde mi-a plăcut și am avut parte de niște rusoaice superbe a fost la Adam și Eva în Turcia, și despre locul ăla pot spune doar atât, lux, clasa și eleganță!

• Like 2
Postat
13 minutes ago, Snekc said:

Despre escortele plecate afară, din păcate adevărul este la mijloc, sunt câteva prin Londra, și nicidecum Inesuka,

Te rog frumos să revizuiești cele scrise și să nu îndrăznești să zici ceva rău despre Inesuka! 

• Haha 2
Postat
Chiar acum, Cozonac7 a spus:

Te rog frumos să revizuiești cele scrise și să nu îndrăznești să zici ceva rău despre Inesuka! 

Am înțeles, scuze! Apropo, azi noapte, și nu glumesc, am visat-o pe Saskia, una din feblețile tale, și a fost fain, dar din păcate m-am trezit cam repede!🤣 Oricum, făină fată, tucu-i gurița ei!❤

• Haha 2
Postat
7 minutes ago, Snekc said:

Am înțeles, scuze! Apropo, azi noapte, și nu glumesc, am visat-o pe Saskia, una din feblețile tale, și a fost fain, dar din păcate m-am trezit cam repede!🤣 Oricum, făină fată, tucu-i gurița ei!❤

Scuze, dar de fel nu înțeleg apropourile. 

• Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 8 ore, 0735093487 a spus:

say-what-confused.gif

A început să-ți placa la noi ? 😂😂  În curând parcă vad ca începi sa ne și "iubești" puțin 😁😂

• Like 1
  • Haha 4

Postat
Acum 3 minute, Cozonac7 a spus:

Scuze, dar de fel nu înțeleg apropourile. 

Nu fi rău, am lăsat-o la cafea cu tine, doar cu tine!🤣🤣😍

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...