Sari la conținut

Alexandra Doremi

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat

Am si eu o intrebare,am aflat si eu de Alexandra Doremi ca cica se fute cu toti pe "gratis" asa spune ea pe tik tok🤣,eu am incercat sa sau de ea...dar nu raspunde la mesaje,nici pe OnlyFans...are cumva anunturi pe publi24 sau a reusit cineva de aici sa se duca pe la ea si daca da,cum a dat de ea pana la urma,eu nu sunt din Timisoara si sunt din Pitesti,dar am drum in Timisoara peste o sapatamana si o sa stau 2 saptamani pe acolo,e pe aici pe forum sau ceva?Eu nu am dat de ea pe publi24 sau aici momentan,am cautat-o si nimic...

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat

Ușor reușesc să vă fenteze papițoaicele astea de pe tik tok. Ea zice într-un tik tok că se fute și după toți săriți sa va abonati la ea pe only, și după nu vă răspunde la nimeni...ghici cum se numește asta? :)

• Like 3
Postat
Acum 7 minute, altmarz a spus:

Ușor reușesc să vă fenteze papițoaicele astea de pe tik tok. Ea zice într-un tik tok că se fute și după toți săriți sa va abonati la ea pe only, și după nu vă răspunde la nimeni...ghici cum se numește asta? :)

Pai 5 euro nu sunt o avere,eu nu m-am abonat ca a spus ea ca se fute cu toti,doar am incercat sa vad daca e real ce spune ea sau nu,am fost doar curios sa vad daca raspunde,nu am pierdut nimic,5 euro nu sunt o avere...ii gasesti pe jos bro,vorba vine...

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
20 minutes ago, Mihai2209 said:

Pai 5 euro nu sunt o avere,eu nu m-am abonat ca a spus ea ca se fute cu toti,doar am incercat sa vad daca e real ce spune ea sau nu,am fost doar curios sa vad daca raspunde,nu am pierdut nimic,5 euro nu sunt o avere...ii gasesti pe jos bro,vorba vine...

Da fix... Eu m-am plimbat vreo 3 ore prin Pitești și n-am găsit nici măcar 10 bani pe jos. Și nici pe Carmen... Aia de fapt a fost marea mea mâhnire 🥺 

În schimb aveți niște covrigării tare bune 🥰

• Haha 1
Postat
Acum 10 minute, Cozonac7 a spus:

Da fix... Eu m-am plimbat vreo 3 ore prin Pitești și n-am găsit nici măcar 10 bani pe jos. Și nici pe Carmen... Aia de fapt a fost marea mea mâhnire 🥺 

În schimb aveți niște covrigării tare bune 🥰

Mersi,eu am spus ca vorba vine🤣🤣,dar eu m-am abonat doar de curios si atat,stiam ca nu e real ce spune ea si de aia am vrut totusi si sa ma conving,i-am dat 1 mesaj pe insta si unu pe Only,fara succes🤣🤣si cum era si de asteptat asta,dar am zis sa intreb aici la voi ca stiu ca sta in Timisoara,am vrut sa vad cat de reala e treaba asta,de aia am intrebat aici pe Timisoara unde sigur voi stiti mult mai bine,a dar avem si covrigarii bune,avem pe astea Luca si mai avem si altfel de covrigarii bune rau🤣🤣

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Este vrajeala de a ei. A prins un subiect bun la care pun botul 90% dintre baieti. Ca se fute, ca se drege etc. Vrajeala. Ati auzit pe vreunul ca a futut-o?? NU !! Nu ati vazut cum arata?? Este rotunda frate, ca un butoi. Automat ii dai follow si are audienta pe profil si ii creste ratingul. Simplu ca buna ziua. Face si niste live-uri de tot rahatul si botoșii ii dau cadouri. Concluzia este ca e o cersetoare notorie de pe TikTok. Punct.

Vizitator SinnerBoy
Reputație: 0
Postat
Acum 16 ore, Mihai2209 a spus:

Am si eu o intrebare,am aflat si eu de Alexandra Doremi ca cica se fute cu toti pe "gratis" asa spune ea pe tik tok🤣,eu am incercat sa sau de ea...dar nu raspunde la mesaje,nici pe OnlyFans...are cumva anunturi pe publi24 sau a reusit cineva de aici sa se duca pe la ea si daca da,cum a dat de ea pana la urma,eu nu sunt din Timisoara si sunt din Pitesti,dar am drum in Timisoara peste o sapatamana si o sa stau 2 saptamani pe acolo,e pe aici pe forum sau ceva?Eu nu am dat de ea pe publi24 sau aici momentan,am cautat-o si nimic...

brunețica asta mica Alexandra are papagal :) am văzut-o pe Tik tok și you tube.Stie să atragă atenția astfel și mulți doritori.Evident nu răspunde la masele de doritori.Mai făcea live-uri de prin Iulius Mall și alte locuri.A stârnit discuții aprinse că ea da NN cu toți băieții .In fine poate dați de ea prin cluburi sau alte locuri gen swinger că zicea că merge.

Postat

Eu am intrebat de curios,era evident ca nu face asta,chiar daca face asta o face cu donatori mari poate,dar am vrut sa ma conving sa vad cat de real e tot ce spune ea🤣

Postat
7 minutes ago, Mihai2209 said:

Eu am intrebat de curios,era evident ca nu face asta,chiar daca face asta o face cu donatori mari poate,dar am vrut sa ma conving sa vad cat de real e tot ce spune ea🤣

Orice spun femeile poți să te încrezi 100% în vorbele lor!! 

• Like 1
  • Haha 3
  • Inimioara 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Nu am dat nici like la video, dar 5 euro. E cam shaormara, nu ma atrage nici gratis. Dar are si ea publicul ei.

S-auzim de bine!

Postat
La 02.02.2023 la 0:50, Mihai2209 a spus:

bro esti un fatalau! Se vor pisa femeile pe tine daca inveti ca de la tine 5 euro, de la alt fraier 5 euro si asa se umple de bani. Cate putin de la multi. Vorba lui Lapusneanu (domnitor medieval pt cei care nu stiti): "prosti, dar muti"!

• Minus 2
Postat
La 14.02.2023 la 15:09, missle a spus:

bro esti un fatalau! Se vor pisa femeile pe tine daca inveti ca de la tine 5 euro, de la alt fraier 5 euro si asa se umple de bani. Cate putin de la multi. Vorba lui Lapusneanu (domnitor medieval pt cei care nu stiti): "prosti, dar muti"!

Cumetre,esti prost? Eu am luat de curios doar sa vad daca e real ce spune,daca tu esti sarac si nu iti permiti,nu-i problema mea...

Postat
Acum 6 ore, Mihai2209 a spus:

Cumetre,esti prost? Eu am luat de curios doar sa vad daca e real ce spune,daca tu esti sarac si nu iti permiti,nu-i problema mea...

Orice sarac isi permite sa dea 5 euro pe prostii. Chiar si tu. :)  Insa tu poate esti sarac, dar prost si fraier sigur esti. Cer scuze admin-ului daca am incalcat cu reply-ul asta o regula, dar cu unii nu se poate altfel... cumetre (Mihai2209) te las sa dormi in prostia ta, ca oricum nu te pot scoate din ea. Cel putin nu in modul asta. Cred ca numai tu te poti scoate din ea. Daca ai capacitatea... ma indoiesc:) 

• Minus 1
Postat
La 16.02.2023 la 16:36, missle a spus:

Orice sarac isi permite sa dea 5 euro pe prostii. Chiar si tu. :)  Insa tu poate esti sarac, dar prost si fraier sigur esti. Cer scuze admin-ului daca am incalcat cu reply-ul asta o regula, dar cu unii nu se poate altfel... cumetre (Mihai2209) te las sa dormi in prostia ta, ca oricum nu te pot scoate din ea. Cel putin nu in modul asta. Cred ca numai tu te poti scoate din ea. Daca ai capacitatea... ma indoiesc:) 

Esti bomba de prostie cumetre,crezi ca imi pasa de 5 euro? Iti spun eu ca sarac nu sunt 🤣🤣,nu i-am dat astia 5 euro pentru a o sustine sau a face o laba sau sa o imbogatesc pe ea cu 5 euro🤣🤣🤣,eu am spus pentru ce am dat astia 5 euro...sa vad daca raspunde si e adevarat ce tot afirma🤣🤣🤣,nu devine bogata cu 5 euro astia de la mine...(O sa spui ca daca dau toti cat 5 euro devine),nu e chiar asa...pentru ca eu dat o singura data si nu luna de luna,pana la urma fiecare face ce vrea cu banii lui si nu poti sa spui tu ce sa faca cineva cu banii lui...nu m-au saracit astia 5 euro bai redusule mintal,nu-i problema mea cu ce faci tu cu banul tau...dar nu veni sa ma critici pentru ce fac eu cu banii mei,eu am dat pentru altceva aia 5 euro si nu pentru a o sustine pe ea.

Postat
La 18.02.2023 la 0:54, Mihai2209 a spus:

Esti bomba de prostie cumetre,crezi ca imi pasa de 5 euro? Iti spun eu ca sarac nu sunt 🤣🤣,nu i-am dat astia 5 euro pentru a o sustine sau a face o laba sau sa o imbogatesc pe ea cu 5 euro🤣🤣🤣,eu am spus pentru ce am dat astia 5 euro...sa vad daca raspunde si e adevarat ce tot afirma🤣🤣🤣,nu devine bogata cu 5 euro astia de la mine...(O sa spui ca daca dau toti cat 5 euro devine),nu e chiar asa...pentru ca eu dat o singura data si nu luna de luna,pana la urma fiecare face ce vrea cu banii lui si nu poti sa spui tu ce sa faca cineva cu banii lui...nu m-au saracit astia 5 euro bai redusule mintal,nu-i problema mea cu ce faci tu cu banul tau...dar nu veni sa ma critici pentru ce fac eu cu banii mei,eu am dat pentru altceva aia 5 euro si nu pentru a o sustine pe ea.

Pe baza curiozitatii tale si a altori curiosi, face bani si profita de voi. Pentru ca banii aia nu i-ai dat pur si simplu unei terte parti. I-a primit ea, nu onlyfans. In fine, asta e subiect prea josnic, asa ca nu are rost sa mai dezbat. 

• Minus 1

Postat
La 19.02.2023 la 13:36, missle a spus:

Pe baza curiozitatii tale si a altori curiosi, face bani si profita de voi. Pentru ca banii aia nu i-ai dat pur si simplu unei terte parti. I-a primit ea, nu onlyfans. In fine, asta e subiect prea josnic, asa ca nu are rost sa mai dezbat. 

Esti frustrat rau🤣🤣🤣,ce treaba ai tu ca face bani ea asa? Bro,eu am dat acum odata si atat,sunt 25 de lei doar🤣🤣🤣 Esti nebun...ea are cu 3 euro abonamentul ala si 2 euro iti opreste site-ul...🤣🤣🤣🤣,esti prea frustrat pe chestia asta,chill ca n-am luat banii tai sa iau asa ceva🤣🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...