Sari la conținut

Casatorita

urban07

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 02.02.2023 la 15:22, urban07 a spus:

Hello... Știe cineva ceva de Alina? Am eu impresia sau a disparut? 

Extinde  

Așa se pare…și-a șters toate topicele 

poate sa retras …

• Telefon: 073232
  • Oras:Sibiu
  • Telefon: 073232
Postat

Poate ne spune Ana, colega ei ca sa intamplat cu ea...

• Oras:SIbiu
Postat

Cand am vorbit cu ea acum cateva zile, mi-a spus ca s-a retras. Nu stiu daca temporar sau definitiv, dar oricum va lipsi o perioada.

• Like 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Speram sa fie bine, sa fie o retragere voita nu din cauze de sanatate. Ciudat oricum sa stearga tot…

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

a aparut o tipa alina_sibiu, jos de tot, unde apar toti cei conectati. acum am vazut-o. ...... pt cine intreaba.

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 15.02.2023 la 18:24, marianblaga a spus:

a aparut o tipa alina_sibiu, jos de tot, unde apar toti cei conectati. acum am vazut-o. ...... pt cine intreaba.

Extinde  

Este activ contul, chiar astazi a fost online dar văd că numai postează pe niciun topic din țară. Poate a trecut pe circuit inchis, ? Poate oferii cineva informații suplimentare ? 🤔

Postat

Am vorbit eu putin cu ea pe tema asta. Mi-a zis ca se retrage o perioada din motive personale. Nu e cu circuit inchis si nu e din motive de sanatate. Doar a luat o pauza mai lunga.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 16.02.2023 la 10:31, bitterwood a spus:

Am vorbit eu putin cu ea pe tema asta. Mi-a zis ca se retrage o perioada din motive personale. Nu e cu circuit inchis si nu e din motive de sanatate. Doar a luat o pauza mai lunga.

Extinde  

E bine că s-a elucidat misterul și totul este ok 👍

• Like 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 27.06.2023 la 10:31, Gh2020 a spus:

Nu s-a retras se fute pe circuit inchis.

Extinde  

De unde ai aceste informații? Ai fost la ea sau poate o încurci cu colega ei Ana_Slim ?

La 27.06.2023 la 12:35, marius 97 a spus:

Cum adică pe circuit închis??

Extinde  

Adică doar cu un anumit grup de clienți fideli atent selectionati, ceea ce nu prea cred eu...dar până la urmă totul este posibil. Who knows ? 🤔

Postat

Cu siguranta nu o confund cu Ana.

Informatile le am din sursa sigura...nu are importanta de unde.

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 28.06.2023 la 7:37, Gh2020 a spus:

Cu siguranta nu o confund cu Ana.

Informatile le am din sursa sigura...nu are importanta de unde.

Extinde  

Ai fost pe la ea ? Da și tu mai multe detalii te rog daca tot ai deschis subiectul.

Postat

Toti putem sustine ca avem informatii din "surse sigure". Fara chestii concrete si dovezi, sunt egale cu 0. Din ce stiu eu, s-a retras de tot. Sursa: chiar ea, acum cateva zile. Am fost la ea de zeci de ori si nu cred ca m-ar minti doar de dragul de a minti.

• Like 1
Postat
  La 28.06.2023 la 14:21, bitterwood a spus:

Toti putem sustine ca avem informatii din "surse sigure". Fara chestii concrete si dovezi, sunt egale cu 0. Din ce stiu eu, s-a retras de tot. Sursa: chiar ea, acum cateva zile. Am fost la ea de zeci de ori si nu cred ca m-ar minti doar de dragul de a minti.

Extinde  

Mda... Cam asta cred si eu... Nu cred ca ne sarea pe clienți fideli si vechi... E o tipa sincera... Iar cei care arunca cu surse sigure vb aiurea 

• Like 1
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent
Postat

La fel cred si eu. Chit ca nu am intrebat personal de ce s-a retras. E suficient ca a spus altora de incredere. Si daca ar fi fost sa presteze cu circuit inchis, la fel cred si eu ca clientii fideli, sau cei cu care s-a inteles foarte bine ar fi stiut ceva. Si aparent, nu stie nimeni. E usor sa aruncam cu noroi cand persoana in cauza nu e aici sa se apere. Fara dovezi concrete sunt vorbe in vant. Vii cu vii, mortii cu mortii...daca o sa revina in bransa, o sa stie unde ne gaseste pe toti. Spor la toata lumea!

• Like 2

Postat

Circuit închis, nu înseamnă neapărat clienți fideli,ci poate fi și doar cunoștințe, relații,interes primar(din cercul ei de cunoscuți).

Oricum Ana slim trebuie să știe , dacă cineva mai merge la ea,sigur știe.

Părea mea e că s a retras din momentul in care nici cei mai fideli clienți nu mai au posibilitatea unei întâlniri.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...