Sari la conținut

Alexandra 0757841319

Postări Recomandate

• Oras:RO
Postat

I se spune Andreea fetii, cică 18 ani. Să nu ascundă droguri în vagin, e tot posibilul! De aia trebuie polițiste femei!

Postat

Andreea mihaela Popa o chemă pe dameză, nu mi-a fost ușor să aflu cine e, dar e veche pe Pitești! Deci Diicot: ai tot!

Postat
Acum 21 minute, dislocure a spus:

Andreea mihaela Popa o chemă pe dameză, nu mi-a fost ușor să aflu cine e, dar e veche pe Pitești! Deci Diicot: ai tot!

Salut! Fb sau insta cunoști?

• Oras:Los Angeles
Postat
Acum 12 ore, Tutu111 a spus:

Salut! Fb sau insta cunoști?

De ce te-ar interesa?

Postat

Știu de la un tovarăș: mai nou pleacă la produs prin țări străine! Să rupă pula la străini, cum a învățat în pitești, chiar interesantă evoluția ei! Oricum prostituția pentru fata asta Andreea, e cam mod de viață!

Postat

Tot la Pitești va reveni această Andreea, măcar acum e majoră. Dar va fii mai jmekerită, și tot drogată! E de urmărit evouluția ei! Și culmea, păstrează imaginea de fată cuminte! 

Postat
Acum 27 minute, dislocure a spus:

Tot la Pitești va reveni această Andreea, măcar acum e majoră. Dar va fii mai jmekerită, și tot drogată! E de urmărit evouluția ei! Și culmea, păstrează imaginea de fată cuminte! Pun nr ei real: 0770520296

Megane, știi ce ma întreb? Cât o sa rezisti cu contul ăsta, adică dacă apuci sa îl faci galben sau te banează înainte 😅

• Haha 3

Postat

Atât de puțin a durat?? La asta nu ma așteptam 😂😂

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.