Sari la conținut

Blonda 45 de ani 0730273061

Postări Recomandate

• Oras:brasov
  • Oras:brasov

Hai noroc futăcioșilor. Am fost la această damă de companie:  sunt mari, curul mare totul protejat 200 RON ora sex total. Se mișcă bine tipa e pufoasă. Dar ai de ce prinde, ai ce mușca, e curată vorbăreață foarte. Apartamentul e curat. Patul e curat. Te întreabă dacă vrei suc, apă îți oferă sau cafea, iar ea face numai la oră Cu programare. La o finalizare nu face se mișcă bine în pat,știe să dea din buci, și să să lucreze, și știe ce să facă. Se vede că are experiență, pare matură dar arată bine. Poți să faci duș la ea, îți dă și prosop, și săpun. La fel Și ea face duș de față cu tine. Blondă păr scurt până la umeri. Eu unul recomand dacă nu mă credeți. Încercați și apoi lăsați recenzii aici despre ea Calea București 90 parcă. Bafta 

Acesta e numărul ei 0730273061. 

Link spre comentariu
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Blonda 45 de ani 0730273061
Acum 43 minute, donaldblue a spus:

Hai noroc futăcioșilor. Am fost la această damă de companie:  sunt mari, curul mare totul protejat 200 RON ora sex total. Se mișcă bine tipa e pufoasă. Dar ai de ce prinde, ai ce mușca, e curată vorbăreață foarte. Apartamentul e curat. Patul e curat. Te întreabă dacă vrei suc, apă îți oferă sau cafea, iar ea face numai la oră Cu programare. La o finalizare nu face se mișcă bine în pat,știe să dea din buci, și să să lucreze, și știe ce să facă. Se vede că are experiență, pare matură dar arată bine. Poți să faci duș la ea, îți dă și prosop, și săpun. La fel Și ea face duș de față cu tine. Blondă păr scurt până la umeri. Eu unul recomand dacă nu mă credeți. Încercați și apoi lăsați recenzii aici despre ea Calea București 90 parcă. Bafta 

Acesta e numărul ei 0730273061

Face si anal ?

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov

Salutari,

Are anunt pe mytex.ro , eu am vizitat-o acu vre-o săptămâna, eu am mers la finalizare, 150 ron/30 min, total.

Face oralul destul de bine, limbi la coaie, lins pana la gaura curului, duce bine la anal, am încercat și normal, o suge din toate pozițiile, chiar am vorbit la telefon și a venit în genunchi (eu în picioare) și baga calumea.

Eu am finalizat anal, protejat,ea în genunchi pe pat, eu în picioare.

Ca și aspect în jur de 45-50 de ani, par scurt blond, sâni mari, fund măricel, burta, e de mers pentru servicii, măcar o data.

Locație, pe Calea București nr. 90

Spor.

Link spre comentariu
  • Oras:in zona
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 15 minute, Iepurila84 a spus:

Salutari,

Are anunt pe mytex.ro , eu am vizitat-o acu vre-o săptămâna, eu am mers la finalizare, 150 ron/30 min, total.

Face oralul destul de bine, limbi la coaie, lins pana la gaura curului, duce bine la anal, am încercat și normal, o suge din toate pozițiile, chiar am vorbit la telefon și a venit în genunchi (eu în picioare) și baga calumea.

Ca și aspect în jur de 45-50 de ani, par scurt blond, sâni mari, fund măricel, burta, e de mers pentru servicii, măcar o data.

Spor.

Te rog frumos poți să postezi anunțul?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 21 minute, Iepurila84 a spus:

Salutari,

Spor.

Găsit anunțul dar din păcate nu are nici o poza. 😔

Link spre comentariu
La 04.02.2023 la 22:40, donaldblue a spus:

Acesta e numărul ei 0730273061. 

De unde ai numărul ca nu găsesc nici un anunț de al ei ?

Link spre comentariu

Nu e ea, poți merge și dacă nu-ti place nu stai, nu se supăra, mi-a zis ca au mai venit persoane si nu au stat, da ea nu se supăra.

Nu pot sa zic ca ma atrage fizic, i-mi plac maturele, dar ceva mai slăbuțe, însă serviciile sunt ok.

Eu vroiam anal, iar tipa aia Alexa de la Coresi nu m-a convins, asa ca am mers aici și a fost ok.

Spor.

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator roundhypnose
Reputație: 0

Duceți-vă în kăkat de martalogi… ăia de puteți fute așa ceva… o batoză scundă cu burta cât un munte.. când am văzut-o pe asta am făcut 180 de grade și am coborât de la etajul 8 în flotări… bag pula in capetele voastre. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...