crissti98 Reputație: 5418 Postat Iunie 9, 2023 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Iunie 9, 2023 'na seara la lume, Reusit si io sa vizitez milf-a, astazi. Pus "ochii" pe ea de ceva vreme, insa programul de office cam coincide cu al meu. Bashka, - la prima "incercare" de care nici nu are cum sa aiba habar, ma programam - bucuros ca ajung, si e libera - la o alta "Maya" (din telefonul de scandal). Nu m-as fi "suparat", insa nici nu era din B!😱 🤣. M-am prins abia cand a inceput sa-mi explice cum sa ajung, ca nu recunosteam nicio strada/bulevard 🤣. Fata ok ...am ras de ne-am stricat (pe wsp) amandoi - La a doua incercare, am picat pe o "zi scurta"... - la alta nu puteam la ora propusa 😭 Ieri insa o fo' cu noroc! Prins loc astazi, pe final de program (ce-nseamna Dom'le sa ai rabdare si "insistentza" 😋) Primit zona de aterizare la programare, blocul la "reconfirmare", cu 2 min mai devreme sunam la interfon Knd mi-a deschis usa, m-am blocat tzintel ...nah, daca tot citesc (ce zice ea, ce ziceti voi, ce poze sunt) incerc sa-mi fac o idee; pe baza careia merg, sau nu. Si "ideea" e ca va cred cam 50-60%. De data asta, socoteala de acasa nu prea s-a potrivit cu cea din "targ". M-a primit in rochitza aia neagra, mulata, pa toace (negre) - da' pantofi adevarati, fini, nu "platforme" - cu zambet pe buze si in ochi, si cu o mutritza asaaaa ...atat amuzata cat si amuzanta. Dupa primele 30 sec si primii pupicei de "bun venit" am renuntat sa ma gandesc la "amuzata", si-am mers pe "amuzanta". Oricum, "emana" prin toti porii "...ai ajuns! ...ia sa vedem, daca ma placi, daca te plac, daca avem sanse sa ne simtem confortabil..." Si (cred) ne-am simtit... Trecut la chat si tigara in bucatarie (inchis usa, pentru neprihaniti) si m-a servit cu o cola rece (merci).Un pic de haha/hihi, discutie libera, neplictisitoare, timp scurt deci cerut la dush....Primit prosop(el) - da' eram pe final de program(el) - curat/uscat, executat (prins imediat mishcarea necesara pentru sechestrare in cabina de dush...adik: pana nu inchizi usa la baie, n-ai cum sa deschizi usa la dush 😋) si fuga-fugutza in camera de actiune...pus in pat, venit caprioara "nude", dupa o tentativa de fugit la baie, sa bage o dushk de apa de gura. N-am lasat-o, ca si eu tot fumator, bashka numai cu "pupici" nu cu "FK", deci strica apa de gura...plus ca, ceasul, tic-tac, tic-tac (in cap la mine). Ceva mangaieri si pupicei (mi-a strecurat "o limba" totusi, care m-a prins in offside 🤬) si-apoi trecut cu hotarare la ONP. Frumos,,"dragastos" cu alternari de, ritm si adancimi, de "zone" - Gogu / oo - ud...plus ca, pe-acolo pe unde mangaiam, se oferea; schimba pozitia sa fie cat mai mare expunerea. Tot acum, a fost prima "surpriza"....extraordinar de placuta: ca "ma simte" si "ma ajuta". Eu cu ochii pe ceas (nu tot timpul dar...din cand in cand) taman ma pregateam sa-i spun sa trecem la pelerina, cand o aud: vrei sa schimbam la NP??? Zis si facut si....cand incepusem cu "Tu ...(deasupra, n-am mai apucat sa articulez)" a si venit in LOT, terminandu-mi propozitia "Ma gandeam eu" 🤪😂 LOT-ul fara cusur...mai cu contact, mai "dreapta", iar mi-a "furat" o limbutza(!!l🤬!!!) - acu' cre' ca m-am uitat urat (scuze ) - pussy ultra stramta si "ultra-activa", poponeatza si sanii erau extraordinare la mangaiat, si framantat, iar ritmul si atmosfera ducea spre....Da' nu voiam sa termin asa, si incepusem sa ma "foiesc" in mintea mea...si ma pun pe #resist pana cand ii vine...aia-n "gat" lu' Gogutza. Ca aveam alte ganduri. Si asteptam momentu'ala, sa-i spun.... Ce credeti!!???? Iar m-a simtzit si m-am trezit ca ma-ntreaba: "...vrei iar la ONP?😈 DA, DA, DA!!! io 🙏👍 Si....finish glorios, freeeee.... 🥳🥳 Bai, n'auziiii....M-a (con)dus de mana(poola ) ca pe necuvantatoare... Doar dupa "citit" limbajul corporal si privit in ochi! "Philips al 9 -lea simtz!" 😇 NOTE Locatie: 9...destul de centrala (Splaiul Unirii), garsoniera ok, curata, pat bun, oglinzi. Usa la bucatarie inchisa in caz de fumat, deci fara grija cei care nu.... Maya: 9....poate pare mult, avand in vedere ca nu e o caprioara de 18+ anishori. Dar sanii sunt superbi , plini si taman buni e molfait si framantat, poponetaza e rotunda si carnoasa, are talie, iar restul...nush, da impresia ca vibreaza si abia asteapta o "mana de barbat", ca sa-i dea replica . Nush cum sa spun..."paraie"/ e "parguita" (sa nu spun "coapta" - desi tot aia e - ca va ganditi la "moliciune"). Plus ca e extraordinar de deschisa la "client" si naturala, fara niciun fel de "fitze" Vrea sa te simti bine, si vrea sa se simta bine...daca tot sunteti unul cu altul. Atitudine: 10....serioasa in programari, ordonata la maxim in "activitate", toate "curg" fara graba, fiind bine programate. Iar cu tine...zambareatza, joviala, vorbareatza, rade (si ii rad si ochii), cauta sa te simta si sa fie cu tine permanent. Igiena: 10...pe bune. Catifelata, parfumata discret (cred ca nu e parfum...mai degraba un gel dush - sau crema - al anibii e bine mirositoare, dar totusi "fina" in lastul pe tine, si "botu'" tau...) ONP/NP: 9+...."soft", senzual/dragastos (deci si mai "tumultos"...functie de starea de spirit din cursul actiunii - si a ta si a ei), pare ca "FK" vine de la sine. Eu, daca m-am "uitat urat" l-a domolit, dar tot mi-a bagat fo' doua limbi in gura, "naturale" / din obisnuinta si necesitate (sau, cel putin, asa a parut). Se implica maxim! Cado': 200/1 fin.(CIM inclus)...dtd 35 min + (fara nicio graba din partea ei, doar a "ceasului", si "respect timpul", din creierul meu). Concluzia: chiar mi-a placut...e "bunaciune" pentru aia mai rafinati (nu o luati ca ma laud ca as fi...rafinat). Dar se vede /simte experientza (cum spune si ea), si "maturitatea", si ai parte de o repriza de "sex" ca si cum ar fi una de "dragoste". Parerea mea! 7 3 1
nikiold Reputație: 11 Postat Iunie 10, 2023 Oras:otopeni Oras:otopeni Postat Iunie 10, 2023 La 31.05.2023 la 10:41, Maya2023 a spus: Poze noi..sper sa va placă.. Numai când vezi gaura în dres și îți vine să pleci de acasă
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2023 Postat Iunie 12, 2023 La 09.06.2023 la 20:40, crissti98 a spus: 'na seara la lume, Reusit si io sa vizitez milf-a, astazi. Pus "ochii" pe ea de ceva vreme, insa programul de office cam coincide cu al meu. Bashka, - la prima "incercare" de care nici nu are cum sa aiba habar, ma programam - bucuros ca ajung, si e libera - la o alta "Maya" (din telefonul de scandal). Nu m-as fi "suparat", insa nici nu era din B!😱 🤣. M-am prins abia cand a inceput sa-mi explice cum sa ajung, ca nu recunosteam nicio strada/bulevard 🤣. Fata ok ...am ras de ne-am stricat (pe wsp) amandoi - La a doua incercare, am picat pe o "zi scurta"... - la alta nu puteam la ora propusa 😭 Ieri insa o fo' cu noroc! Prins loc astazi, pe final de program (ce-nseamna Dom'le sa ai rabdare si "insistentza" 😋) Primit zona de aterizare la programare, blocul la "reconfirmare", cu 2 min mai devreme sunam la interfon Knd mi-a deschis usa, m-am blocat tzintel ...nah, daca tot citesc (ce zice ea, ce ziceti voi, ce poze sunt) incerc sa-mi fac o idee; pe baza careia merg, sau nu. Si "ideea" e ca va cred cam 50-60%. De data asta, socoteala de acasa nu prea s-a potrivit cu cea din "targ". M-a primit in rochitza aia neagra, mulata, pa toace (negre) - da' pantofi adevarati, fini, nu "platforme" - cu zambet pe buze si in ochi, si cu o mutritza asaaaa ...atat amuzata cat si amuzanta. Dupa primele 30 sec si primii pupicei de "bun venit" am renuntat sa ma gandesc la "amuzata", si-am mers pe "amuzanta". Oricum, "emana" prin toti porii "...ai ajuns! ...ia sa vedem, daca ma placi, daca te plac, daca avem sanse sa ne simtem confortabil..." Si (cred) ne-am simtit... Trecut la chat si tigara in bucatarie (inchis usa, pentru neprihaniti) si m-a servit cu o cola rece (merci).Un pic de haha/hihi, discutie libera, neplictisitoare, timp scurt deci cerut la dush....Primit prosop(el) - da' eram pe final de program(el) - curat/uscat, executat (prins imediat mishcarea necesara pentru sechestrare in cabina de dush...adik: pana nu inchizi usa la baie, n-ai cum sa deschizi usa la dush 😋) si fuga-fugutza in camera de actiune...pus in pat, venit caprioara "nude", dupa o tentativa de fugit la baie, sa bage o dushk de apa de gura. N-am lasat-o, ca si eu tot fumator, bashka numai cu "pupici" nu cu "FK", deci strica apa de gura...plus ca, ceasul, tic-tac, tic-tac (in cap la mine). Ceva mangaieri si pupicei (mi-a strecurat "o limba" totusi, care m-a prins in offside 🤬) si-apoi trecut cu hotarare la ONP. Frumos,,"dragastos" cu alternari de, ritm si adancimi, de "zone" - Gogu / oo - ud...plus ca, pe-acolo pe unde mangaiam, se oferea; schimba pozitia sa fie cat mai mare expunerea. Tot acum, a fost prima "surpriza"....extraordinar de placuta: ca "ma simte" si "ma ajuta". Eu cu ochii pe ceas (nu tot timpul dar...din cand in cand) taman ma pregateam sa-i spun sa trecem la pelerina, cand o aud: vrei sa schimbam la NP??? Zis si facut si....cand incepusem cu "Tu ...(deasupra, n-am mai apucat sa articulez)" a si venit in LOT, terminandu-mi propozitia "Ma gandeam eu" 🤪😂 LOT-ul fara cusur...mai cu contact, mai "dreapta", iar mi-a "furat" o limbutza(!!l🤬!!!) - acu' cre' ca m-am uitat urat (scuze ) - pussy ultra stramta si "ultra-activa", poponeatza si sanii erau extraordinare la mangaiat, si framantat, iar ritmul si atmosfera ducea spre....Da' nu voiam sa termin asa, si incepusem sa ma "foiesc" in mintea mea...si ma pun pe #resist pana cand ii vine...aia-n "gat" lu' Gogutza. Ca aveam alte ganduri. Si asteptam momentu'ala, sa-i spun.... Ce credeti!!???? Iar m-a simtzit si m-am trezit ca ma-ntreaba: "...vrei iar la ONP?😈 DA, DA, DA!!! io 🙏👍 Si....finish glorios, freeeee.... 🥳🥳 Bai, n'auziiii....M-a (con)dus de mana(poola ) ca pe necuvantatoare... Doar dupa "citit" limbajul corporal si privit in ochi! "Philips al 9 -lea simtz!" 😇 NOTE Locatie: 9...destul de centrala (Splaiul Unirii), garsoniera ok, curata, pat bun, oglinzi. Usa la bucatarie inchisa in caz de fumat, deci fara grija cei care nu.... Maya: 9....poate pare mult, avand in vedere ca nu e o caprioara de 18+ anishori. Dar sanii sunt superbi , plini si taman buni e molfait si framantat, poponetaza e rotunda si carnoasa, are talie, iar restul...nush, da impresia ca vibreaza si abia asteapta o "mana de barbat", ca sa-i dea replica . Nush cum sa spun..."paraie"/ e "parguita" (sa nu spun "coapta" - desi tot aia e - ca va ganditi la "moliciune"). Plus ca e extraordinar de deschisa la "client" si naturala, fara niciun fel de "fitze" Vrea sa te simti bine, si vrea sa se simta bine...daca tot sunteti unul cu altul. Atitudine: 10....serioasa in programari, ordonata la maxim in "activitate", toate "curg" fara graba, fiind bine programate. Iar cu tine...zambareatza, joviala, vorbareatza, rade (si ii rad si ochii), cauta sa te simta si sa fie cu tine permanent. Igiena: 10...pe bune. Catifelata, parfumata discret (cred ca nu e parfum...mai degraba un gel dush - sau crema - al anibii e bine mirositoare, dar totusi "fina" in lastul pe tine, si "botu'" tau...) ONP/NP: 9+...."soft", senzual/dragastos (deci si mai "tumultos"...functie de starea de spirit din cursul actiunii - si a ta si a ei), pare ca "FK" vine de la sine. Eu, daca m-am "uitat urat" l-a domolit, dar tot mi-a bagat fo' doua limbi in gura, "naturale" / din obisnuinta si necesitate (sau, cel putin, asa a parut). Se implica maxim! Cado': 200/1 fin.(CIM inclus)...dtd 35 min + (fara nicio graba din partea ei, doar a "ceasului", si "respect timpul", din creierul meu). Concluzia: chiar mi-a placut...e "bunaciune" pentru aia mai rafinati (nu o luati ca ma laud ca as fi...rafinat). Dar se vede /simte experientza (cum spune si ea), si "maturitatea", si ai parte de o repriza de "sex" ca si cum ar fi una de "dragoste". Parerea mea! Neata..mulțumesc.. te aștept dim la o cafea ,o țigară, o vb si relaxarea care ne place 😘😘😘😁😁😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2023 Postat Iunie 12, 2023 Neața dragilor...O zi de luni liniștită sa aveți și o cafeluta bună ..Azi ma găsite de la ora 10 la ora 17.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Neata dragalasilor...Va urez o cafelura nebună, asa ca mine🤣🤣🤣😁😁 ...Azi mă țin de promisiune facută câtorva persoane , în legătură cu poze pe motor cu posteriorul meu ...Si poate va-ti plictisit sa ma vedeți dezbrăcată mereu 🤣🤣🤣...Asa ca mai punem și hăinuțe pe noi...😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🫦🫦🫦..Va promit o sa vin și cu poze foarte sexi ...Cu și fără haine ...curând....🫦🫦🫦😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Azi ma gasiti de la 10 la 17..Va pup 😘😘😘
nikiold Reputație: 11 Postat Iunie 13, 2023 Oras:otopeni Oras:otopeni Postat Iunie 13, 2023 Acum 13 minute, Maya2023 a spus: Azi ma gasiti de la 10 la 17..Va pup 😘😘😘 Spor la treabă
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Acum 58 minute, nikiold a spus: Spor la treabă Mersi mult 😘🫦
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2023 Postat Iunie 14, 2023 Buna dragaladilor ..Câteva poze sa nu va plictisiti
SMG001 Reputație: 98 Postat Iunie 14, 2023 Oras:București Oras:București Postat Iunie 14, 2023 Ne Sucim gatu' păpușa.... Ce i frumos și lui Dumnezeu place !!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2023 Postat Iunie 14, 2023 1 oră în urmă, SMG001 a spus: Ne Sucim gatu' păpușa.... Ce i frumos și lui Dumnezeu place !! Eee scuze telefonul e de vina..😘😘
logix Reputație: 496 Postat Iunie 14, 2023 Postat Iunie 14, 2023 Acum 2 ore, Maya2023 a spus: Buna dragaladilor ..Câteva poze sa nu va plictisiti Turn 90°
azamantes Reputație: 381 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Hell Oras:Hell Postat Iunie 14, 2023 5 hours ago, Maya2023 said: Buna dragaladilor ..Câteva poze sa nu va plictisiti Ce pot sa zic......esti frumoasa micuto...din orice unghi ai privi😅🤗😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Postat Iunie 15, 2023 Acum 12 ore, azamantes a spus: Ce pot sa zic......esti frumoasa micuto...din orice unghi ai privi😅🤗😘 🫦🫦😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Postat Iunie 15, 2023 Neata dragalasilor...Sper sa aveți o zi frumoasa..Ma găsiți azi pina la ora 17 ultima programare ..Va pup ..poze noi de azi..😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2023 Postat Iunie 19, 2023 Neața dragalasilor..Sper sa va savurați cafeluta..Azi ma găsiți de la 11 la 18...Cum am promis poze noii..Sper sa va placa😘😘 Va pup..😘😘
nikiold Reputație: 11 Postat Iunie 19, 2023 Oras:otopeni Oras:otopeni Postat Iunie 19, 2023 Bună dimineața spor la bani îți doresc și o zi frumoasa
dorky07 Reputație: 1019 Postat Iunie 19, 2023 Postat Iunie 19, 2023 Acum 35 minute, Maya2023 a spus: Neața dragalasilor..Sper sa va savurați cafeluta..Azi ma găsiți de la 11 la 18...Cum am promis poze noii..Sper sa va placa😘😘 Va pup..😘😘 Nice
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2023 Postat Iunie 19, 2023 Acum 1 oră, nikiold a spus: Bună dimineața spor la bani îți doresc și o zi frumoasa Multumesc mult 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2023 Postat Iunie 19, 2023 Acum 1 oră, dorky07 a spus: Nice 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2023 Postat Iunie 20, 2023 Bună ziua. Azi ma găsiți pina la 18.30 ultima programare
alexandru gabriel Reputație: 1316 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2023 Acum 1 minut, Maya2023 a spus: Ciao...Oauuu superba imagine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum