manman2020 Reputație: 20 Postat Aprilie 19 Postat Aprilie 19 Irinuca, aceeași fata de " comitet", cum a fost catalogata de băieții valabili, care știu ce vor! Pe mine ,mereu ma impresionează frumusețea ei, mereu merg cu drag. La ea, ai parte și de sex și caterinca. Mai rar sa găsești asa ceva. Eu personal, revin de câte ori ne viziteaza orasul! Nu a reușit sa încarce contul, o va face cât de curând, ( asa a spus azi când am vizitat-o). Azi doar de la 18.00-22.00( o iau cu mine sa ia lumina ( glumeam!), de maine program normal, nu știu sigur, 10-11.00! 1
Membru Premium bogcp303 Reputație: 386 Postat Aprilie 20 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Membru Premium Postat Aprilie 20 Am vizitat domnișoara data trecută când a fost în Suceava (în ianuarie anul acesta). Domnișoara este cea din poze, cu un corp frumos, mai degrabă slim, iar fundulețul este "piesa ei de rezistență". Având în vedere că în prezent a schimbat locația, nu se justifică să fac vreo mențiune legat de acest subiect. Am făcut duș la ea și la venire și înainte de a pleca (în baie avea și apă de gură) Note: Oral: 8,5 - 9 (nota) domnișoara își dă interesul, te întreabă dacă vrei să mai continue cu oralul sau trecem la normal, continuă cu oralul dacă îi ceri, între numere/poziții dacă îi ceri (ori din propria inițiativă) schimbă prezervativul și îți mai face oral (am stat o oră la ea) Normal: 8,5 - 9 (nota) am schimbat mai multe poziții, nu refuză poziții, a dat contre la unele poziții, își dă interesul să te finalizeze, pozițiile pe la spate sunt cele mai faine cu ea (o observație: are obiceiul de a te întreba ea dacă nu schimbăm poziția chiar de mai multe ori în cazul meu, nu folosește cuvinte "magice" nepotrivite în legătură cu finalizarea, chiar și eu mă gândeam dacă să interpretez în sens negativ această întrebare repetată, dar nu cred că asta a fost intenția ei, că tot am schimbat la poziții de mă așteptam la un moment dat să spună ceva ... că na am obosit o un "pic" 😅, dar domnișoara a avut un comportament ok). FK - 9 Igiena domnișoarei - 10 (cred că am fost și primul client al ei în dimineața respectivă, având în vedere ora la care am fost) Atitudine cu clientul: 8,5 - 9 (nota) e comunicativă, amabilă, în principal nu am nimic de obiectat, domnișoara e un pic diferită față de domnișoarele la care obișnuiesc să merg eu (mă refer la cele la care eu tot revin), îi place să aibă inițiativa tot timpul (nu numai în pat, fac și o glumă: nu sunt genul dar cred că e bună de "stăpână" 😂🤣😭) aspect cu care eu nu prea sunt "obișnuit", de obicei am eu inițiativa, dar nu e neapărat un lucru rău. Pentru serviciile prestate vizitarea acesteia se justifică. În ce mă privește aș fi revizitat-o și acum, dar sunt plecat din zonă cu ocazia sărbătorilor de Paște. Paște fericit la toată lumea! 2
Crys2012 Reputație: 46 Postat Aprilie 21 Oras:sv Oras:sv Postat Aprilie 21 Pot confirma cele spuse de colegul, doar ca eu am avut o problema, nu cu fata, cu mine ! Am vizitat-o ieri, dar după atâtea zile de post finalizarea a fost cam rapida, în rest, totul ok ! Mai sta o zi, doua dar nu își încarcă contul momentan ca va lua o scurta pauza și apoi va reveni, probabil prin alte zone ! Mersi pentru conversatia plina de caterinca !🤗🥰 1
bobobubu Reputație: 12 Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 Am vizitat-o pe Irina de vreo trei ori pana acum. Am fost mulțumit de servicii, dovada ca am revenit ! Ce vreau sa punctez, e ca Irina, pe lângă faptul ca e o fata frumoasa, care arata bine și la corp, e și o fata finuta, care are niște principii bine stabilite. Nu primește persoane nesimțite și da, atitudinea ei e mereu în concordanta cu atitudinea clientului. Eu sper sa stea cât mai mult, o ora petrecuta cu ea e o adevărată destindere și pleci cu un " vibe" bun pentru o lunga perioada. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum