Sari la conținut

Irina 🖤❤️0728499292❤️🖤

Vizitator Irina33

Postări Recomandate

Vizitator Irina33
Reputație: 0

Sunt la voi in oras pentru prima oara va rog mesaj pe whatsapp pentru programari

Ma gasiti pe aleea jupiter complex west side

Sunt Irina am 26 de ani si sunt noua in oras si noua in domeniul acesta  am 170 cm 53 kg 

Programul meu va fi de la 9 la 23

150 de lei fin oral si normal( normal doar protejat) (25min)

300 de lei ora (una sau 2 fin)

Diverite pozitii

Masaj relaxare

Fk

Nu fac 

cif/cim

Anal 

imi selectez clientela  fara nici o suparare nu accept in stare de ebrietate

Link spre comentariu
  • Vizitator a schimbat titlul în Irina 0785975009 💜💜💜
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna, am fost la domnisoara si pot confirma urmatoarele aspescte: locatia e cea data de ea si e dotata cu tot ce trebuie, ea arata bine 8-9, prefera totul protejat, despre servicii are nevoie de cineva experimentat care sa-i dea sfaturi, din pacate nu sunt eu ala, dar e receptiva si deschisa la a invata. Avantajul ei acum e ca e frumoasa, la corp nu are kg in plus. Dus inainte si dupa. Nu te grabeste. Eu am luat o ora. Merita de revenit.

Link spre comentariu
Vizitator Irina33
Acum 4 minute, barbacot1980 a spus:

Arati foarte bine,poate data viitoare nu ma mai ratacesc prin Suceava pe Aleea Jupiter!😂

Îmi cer scuze eu am explicat cum am știut 

Link spre comentariu
  • Oras:suceava
  • Oras:suceava

Azi am vizitat-o pe Irina. E o fata extraordinara și am avut sentimentul ca am întâlnit o veche prietenă. Întâlnirea a fost una super plăcută chiar dacă din cauza oboselii nu am reușit sa performez asa cum mi-aș fi dorit. I-am promis ca o voi vizita.  Cere și oferă respect și bun simt. 

Link spre comentariu
Vizitator Irina33
Acum 13 minute, dani-x a spus:

Azi am vizitat-o pe Irina. E o fata extraordinara și am avut sentimentul ca am întâlnit o veche prietenă. Întâlnirea a fost una super plăcută chiar dacă din cauza oboselii nu am reușit sa performez asa cum mi-aș fi dorit. I-am promis ca o voi vizita.  Cere și oferă respect și bun simt. 

Multumesc frumos😘

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

E primul meu comentariu,  dar am vizitat azi fata. In realitate arata bine,  e foarte frumusica. M-a intampinat cu zambetul pe buze,  foarte vorbareata si chiar daca nu se simtea super bine,  a fost o placere sa discut cu ea.  Am stabilit ora,  confirmat cu 30 min inainte,  totul ok, nu s-a pus problema. Achitat 150 lei o fin. Nu voi da note din lipsa mea de experienta,  dar per total mi-a placut. Prefera totul protejat,  chiar si oralul. Curatenie in apartament,  foarte curata si ea si cu mult bun simt. Pentru mine,  e de revenit.

Link spre comentariu
Vizitator Irina33
Acum 4 minute, Dafuqnot a spus:

E primul meu comentariu,  dar am vizitat azi fata. In realitate arata bine,  e foarte frumusica. M-a intampinat cu zambetul pe buze,  foarte vorbareata si chiar daca nu se simtea super bine,  a fost o placere sa discut cu ea.  Am stabilit ora,  confirmat cu 30 min inainte,  totul ok, nu s-a pus problema. Achitat 150 lei o fin. Nu voi da note din lipsa mea de experienta,  dar per total mi-a placut. Prefera totul protejat,  chiar si oralul. Curatenie in apartament,  foarte curata si ea si cu mult bun simt. Pentru mine,  e de revenit.

Multumesc frumos 😘

Link spre comentariu

Daca tot a prelungit sederea, am si eu putin timp si las cateva cuvinte, d.p.m.d.v.!

Fata, frumusica,sexy( pozele sunt reale, arata bine si la față), sociabila, chiar ai cu cine discuta. E la inceput, isi da toata silinta, dar nu face rabat de la principiile ei : totul protejat ( intr-fel,îi dau dreptate, tine atat la sanatatea ei cat si a clientilor si nu ar trebui sa fie ceva deranjant).Nu e prea familiarizata cu termenii de pe aici dar e dispusa a invata si de ce nu, poate sa puna si in aplicare.

Deoarece timpul ma preseaza momentan, sper sa revin cat mai repede cu o recenzie mai amanuntita.

De vizitat, e de vizitat, mai ales ca a zis ca pleaca, ia o pauza ( inceputul e greu in orice domeniu) si sper sa revina cu forte proaspete.

Link spre comentariu

Of, of, crețofolina pe cât e de frumușică pe atât e de zapacită! (Chiar ca e la inceputul inceputurilor !)🤦‍♂️

Cand pleacă, când mai stă! A anunțat ca mai sta o zi, am vrut sa o revizitez, sa pot face o recenzie cum trebuie dar nu mi-a permis timpul. Și-a prelungit șederea și cand îmi permite timpul, s-a terminat bugetul !🙊

Trebuie sa se hotarasca, ori mai sta ( pana refac bugetul), ori daca pleaca, sa revina, cum am spus, cu forțe proaspete !

Și ca o concluzie, desi poate ma repet, locatia ok, fata frumusica, la actiune iși da interes ( chiar daca e la început și nu are  un meniu prea diversificat), nu te grabeste, din contra, intai la  actiune caci daca te pui la palavre, uiți de ce ai venit !🤪

( Nu am intrat in mai multe detalii, deoarece randamentul meu a fost cam redus, speram sa revin sa am cu ce ma lauda !😜

Link spre comentariu
Vizitator Irina33
Acum 7 ore, CiuriBuri000 a spus:

Of, of, crețofolina pe cât e de frumușică pe atât e de zapacită! (Chiar ca e la inceputul inceputurilor !)🤦‍♂️

Cand pleacă, când mai stă! A anunțat ca mai sta o zi, am vrut sa o revizitez, sa pot face o recenzie cum trebuie dar nu mi-a permis timpul. Și-a prelungit șederea și cand îmi permite timpul, s-a terminat bugetul !🙊

Trebuie sa se hotarasca, ori mai sta ( pana refac bugetul), ori daca pleaca, sa revina, cum am spus, cu forțe proaspete !

Și ca o concluzie, desi poate ma repet, locatia ok, fata frumusica, la actiune iși da interes ( chiar daca e la început și nu are  un meniu prea diversificat), nu te grabeste, din contra, intai la  actiune caci daca te pui la palavre, uiți de ce ai venit !🤪

( Nu am intrat in mai multe detalii, deoarece randamentul meu a fost cam redus, speram sa revin sa am cu ce ma lauda !😜

Macar mai radem . Multumesc frumos

Link spre comentariu
Vizitator Irina33
Acum 2 minute, manman2020 a spus:

Ești binevenită, doar să nu fugi repede ca data trecută !😜🤪🤪

Promit sa stau  mai mult tura asta 😅

Link spre comentariu

Vizitator Irina33

Va astept cu programari pt maine zona omv Obcini blocul albastru de la ora 14:00 pana la ora 00:00

150 de lei fin oral si normal( normal doar protejat) (30min)

300 de lei ora (una sau 2 fin)

Diverite pozitii

Masaj relaxare

Fk

Nu fac 

cif/cim

Anal 

imi selectez clientela  fara nici o suparare nu accept in stare de ebrietate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...