Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2023 Partajează Postat Februarie 9, 2023 Sunt la voi in oras pentru prima oara va rog mesaj pe whatsapp pentru programari Ma gasiti pe aleea jupiter complex west side Sunt Irina am 26 de ani si sunt noua in oras si noua in domeniul acesta am 170 cm 53 kg Programul meu va fi de la 9 la 23 150 de lei fin oral si normal( normal doar protejat) (25min) 300 de lei ora (una sau 2 fin) Diverite pozitii Masaj relaxare Fk Nu fac cif/cim Anal imi selectez clientela fara nici o suparare nu accept in stare de ebrietate Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 . Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2023 Partajează Postat Februarie 12, 2023 Bună astăzi ma găsiți disponibila pana la ora 22:00 Link spre comentariu
Cosmin2402 Reputație: 1 Postat Februarie 12, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 12, 2023 Buna, am fost la domnisoara si pot confirma urmatoarele aspescte: locatia e cea data de ea si e dotata cu tot ce trebuie, ea arata bine 8-9, prefera totul protejat, despre servicii are nevoie de cineva experimentat care sa-i dea sfaturi, din pacate nu sunt eu ala, dar e receptiva si deschisa la a invata. Avantajul ei acum e ca e frumoasa, la corp nu are kg in plus. Dus inainte si dupa. Nu te grabeste. Eu am luat o ora. Merita de revenit. Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2023 Partajează Postat Februarie 12, 2023 Mulțumesc și te mai astept Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 Astazi program pana la 22:00 Link spre comentariu
barbacot1980 Reputație: 175 Postat Februarie 13, 2023 Oras:Neamt Oras:Neamt Partajează Postat Februarie 13, 2023 8 hours ago, Irina33 said: Astazi program pana la 22:00 Arati foarte bine,poate data viitoare nu ma mai ratacesc prin Suceava pe Aleea Jupiter!😂 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 Acum 4 minute, barbacot1980 a spus: Arati foarte bine,poate data viitoare nu ma mai ratacesc prin Suceava pe Aleea Jupiter!😂 Îmi cer scuze eu am explicat cum am știut Link spre comentariu
dani-x Reputație: 10 Postat Februarie 13, 2023 Oras:suceava Oras:suceava Partajează Postat Februarie 13, 2023 Azi am vizitat-o pe Irina. E o fata extraordinara și am avut sentimentul ca am întâlnit o veche prietenă. Întâlnirea a fost una super plăcută chiar dacă din cauza oboselii nu am reușit sa performez asa cum mi-aș fi dorit. I-am promis ca o voi vizita. Cere și oferă respect și bun simt. Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 Acum 13 minute, dani-x a spus: Azi am vizitat-o pe Irina. E o fata extraordinara și am avut sentimentul ca am întâlnit o veche prietenă. Întâlnirea a fost una super plăcută chiar dacă din cauza oboselii nu am reușit sa performez asa cum mi-aș fi dorit. I-am promis ca o voi vizita. Cere și oferă respect și bun simt. Multumesc frumos😘 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Astazi si maine mai raman in oras disponibilitate de la ora 9:00 la 22:00 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Maine ultima zi !! Pentru programari va rog lasa-ti mesaj pe whatsapp program pana la 22:00 Link spre comentariu
Dafuqnot Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2023 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Februarie 15, 2023 E primul meu comentariu, dar am vizitat azi fata. In realitate arata bine, e foarte frumusica. M-a intampinat cu zambetul pe buze, foarte vorbareata si chiar daca nu se simtea super bine, a fost o placere sa discut cu ea. Am stabilit ora, confirmat cu 30 min inainte, totul ok, nu s-a pus problema. Achitat 150 lei o fin. Nu voi da note din lipsa mea de experienta, dar per total mi-a placut. Prefera totul protejat, chiar si oralul. Curatenie in apartament, foarte curata si ea si cu mult bun simt. Pentru mine, e de revenit. Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Acum 4 minute, Dafuqnot a spus: E primul meu comentariu, dar am vizitat azi fata. In realitate arata bine, e foarte frumusica. M-a intampinat cu zambetul pe buze, foarte vorbareata si chiar daca nu se simtea super bine, a fost o placere sa discut cu ea. Am stabilit ora, confirmat cu 30 min inainte, totul ok, nu s-a pus problema. Achitat 150 lei o fin. Nu voi da note din lipsa mea de experienta, dar per total mi-a placut. Prefera totul protejat, chiar si oralul. Curatenie in apartament, foarte curata si ea si cu mult bun simt. Pentru mine, e de revenit. Multumesc frumos 😘 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Imi voi mai prelungi sederea cu o zi astazi program de la 12:00 la 23:00 Link spre comentariu
CiuriBuri000 Reputație: 17 Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Daca tot a prelungit sederea, am si eu putin timp si las cateva cuvinte, d.p.m.d.v.! Fata, frumusica,sexy( pozele sunt reale, arata bine si la față), sociabila, chiar ai cu cine discuta. E la inceput, isi da toata silinta, dar nu face rabat de la principiile ei : totul protejat ( intr-fel,îi dau dreptate, tine atat la sanatatea ei cat si a clientilor si nu ar trebui sa fie ceva deranjant).Nu e prea familiarizata cu termenii de pe aici dar e dispusa a invata si de ce nu, poate sa puna si in aplicare. Deoarece timpul ma preseaza momentan, sper sa revin cat mai repede cu o recenzie mai amanuntita. De vizitat, e de vizitat, mai ales ca a zis ca pleaca, ia o pauza ( inceputul e greu in orice domeniu) si sper sa revina cu forte proaspete. Link spre comentariu
CiuriBuri000 Reputație: 17 Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Of, of, crețofolina pe cât e de frumușică pe atât e de zapacită! (Chiar ca e la inceputul inceputurilor !)🤦♂️ Cand pleacă, când mai stă! A anunțat ca mai sta o zi, am vrut sa o revizitez, sa pot face o recenzie cum trebuie dar nu mi-a permis timpul. Și-a prelungit șederea și cand îmi permite timpul, s-a terminat bugetul !🙊 Trebuie sa se hotarasca, ori mai sta ( pana refac bugetul), ori daca pleaca, sa revina, cum am spus, cu forțe proaspete ! Și ca o concluzie, desi poate ma repet, locatia ok, fata frumusica, la actiune iși da interes ( chiar daca e la început și nu are un meniu prea diversificat), nu te grabeste, din contra, intai la actiune caci daca te pui la palavre, uiți de ce ai venit !🤪 ( Nu am intrat in mai multe detalii, deoarece randamentul meu a fost cam redus, speram sa revin sa am cu ce ma lauda !😜 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Acum 7 ore, CiuriBuri000 a spus: Of, of, crețofolina pe cât e de frumușică pe atât e de zapacită! (Chiar ca e la inceputul inceputurilor !)🤦♂️ Cand pleacă, când mai stă! A anunțat ca mai sta o zi, am vrut sa o revizitez, sa pot face o recenzie cum trebuie dar nu mi-a permis timpul. Și-a prelungit șederea și cand îmi permite timpul, s-a terminat bugetul !🙊 Trebuie sa se hotarasca, ori mai sta ( pana refac bugetul), ori daca pleaca, sa revina, cum am spus, cu forțe proaspete ! Și ca o concluzie, desi poate ma repet, locatia ok, fata frumusica, la actiune iși da interes ( chiar daca e la început și nu are un meniu prea diversificat), nu te grabeste, din contra, intai la actiune caci daca te pui la palavre, uiți de ce ai venit !🤪 ( Nu am intrat in mai multe detalii, deoarece randamentul meu a fost cam redus, speram sa revin sa am cu ce ma lauda !😜 Macar mai radem . Multumesc frumos Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 Hello ma pregatesc sa va fac o vizita zilele acestea ce spuneti ? Link spre comentariu
manman2020 Reputație: 14 Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 Ești binevenită, doar să nu fugi repede ca data trecută !😜🤪🤪 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 2 minute, manman2020 a spus: Ești binevenită, doar să nu fugi repede ca data trecută !😜🤪🤪 Promit sa stau mai mult tura asta 😅 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 Deja am emotii numai scriu bine 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
manman2020 Reputație: 14 Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 15 minute, Irina33 a spus: Promit sa stau mai mult tura asta 😅 Și vino cât mai repede, în week-end sunt Zilele Sucevei, e " Distracțieeeeee!"😜🥳🥳 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 Viiiiin 🙃🙃🙃 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Va astept cu programari pt maine zona omv Obcini blocul albastru de la ora 14:00 pana la ora 00:00 150 de lei fin oral si normal( normal doar protejat) (30min) 300 de lei ora (una sau 2 fin) Diverite pozitii Masaj relaxare Fk Nu fac cif/cim Anal imi selectez clientela fara nici o suparare nu accept in stare de ebrietate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum