Sari la conținut

CORINA ZONA ROND ALBA IULIA-BLV BUREBISTA 0768697503 Sms ,Apel sau Whats'App .Incall / Outcall

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Mama ca de mult n-am mai avut parte de așa futai! Sunat, ajuns, primit, chit-chatul de la o tigara și trecut la acțiune. Invitat pe saltea ca scârțâie patul dar n-a mers și ne-am mutat pe canapea. O muie de senzație cu tot ce iei dorește un futaci, de la saliva, la bale pe coaie, deepthroat, lins pe laterale și așa mai departe și uite așa am stat vreo 20 minute sperând sa nu mă termin ca sa sa pot s-o și fut zdravăn ca tare frumos atârna păsărica aia doamnei. Zis și făcut, m-a ajutat starea mea de mahmureala și am terminat exact când a trebuit! Între timp venise și menstruația Corinei, dar nimic nu a stat în cale exploziei de la Hiroshima, ca un băiat conștiincios mi-am dus misiunea la capăt rămânând amândoi cu un zâmbet pe buze. Mi-a plăcut mult conexiune cu ea și s-a vazut ca și ei în egala măsură. Chiar am s-o sun azi sa văd pe unde mai e, sa ne întâlnim la o ședința mai îndelungată de data aceasta :)

10 pe linie. Putin mai corpolenta decât în poze dar frumoasa și sexy într-un mod hardcore. 

OP: 10

NP: 10

Corp: 10

Raport calitate preț: 10

Comunicare/Vibe: 10 si nici o secunda nu m-am simtit pe graba

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am uitat sa mentionez ca actul sexual a avut loc doar pe la spate, doggy style cu priveliștea aia minunata a labiilor ei cerând sa fie penetrate. Spatele arcuit și fundul în sus. Futut pana la epuizare, adânc fără plângeri, ba chiar cu îndemnul Corinei de a continua.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Azi am avut noroc si m-am vazut cu Corinuta

Aceleasi servicii la superlativ ,este o fata superba cu care ai ce discuta nu doar ce fute 

Sexul oral este punctul ei forte. ,mie imi place mult de tot cum il executa 

Pasarica o placere sa o lingi si sa o futi in pozitia capra unde privelistea este wow

Locatia este misto rau ,zona centrala ,Timpuri Noi 

Detalile le tin pentru mine ,ca ce este bun pentru mine poate nu este pentru voi si invers 

300 de lei o ora ,fara graba masaj si 2 finalizari 

Te pup ,Corina si sper sa ne revedem curand 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...