andreyy099 Reputație: 6 Postat Octombrie 21, 2024 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 21, 2024 Off doamne ce rau îmi pare ca nu am prins loc în trecut la tine, probabil acum nu mai putem sa iti facem o vizita, păcat esti o superba 😘😘❤️poate te gândești și la noi băieții care au încercat sa ajungă în bratele tale 😘❤️
gop Reputație: 398 Postat Octombrie 21, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2024 La 21.10.2024 la 6:57, andreyy099 a spus: Off doamne ce rau îmi pare ca nu am prins loc în trecut la tine, probabil acum nu mai putem sa iti facem o vizita, păcat esti o superba 😘😘❤️poate te gândești și la noi băieții care au încercat sa ajungă în bratele tale 😘❤️ Extinde Ete fleoshhk :)) Grow up, man! E plin de fete bune si tu stai cu regrete :))) 5
corina2024 Reputație: 148 Postat Octombrie 22, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2024 La 21.10.2024 la 14:42, gop a spus: Ete fleoshhk :)) Grow up, man! E plin de fete bune si tu stai cu regrete :))) Extinde +1 1
abibaby Reputație: 3 Postat Martie 10 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 10 Corina este în Bcuresti pana joi inclusiv. Tocmai ce am vizitat-o . Nota 10 pe linie
abibaby Reputație: 3 Postat Martie 10 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 10 Sa fac și o recenzie Data trecea i .am zis ca atunci când mai ajunge în București sa. dea uun semn și azi am văzut și. hop ,programare Locația este pe calea Dudești ,urcat salutat și fugit la dus. Am ales o ora masaj plus o finalizare Totul foarte ok.Imi place de ea ca iei. păstrează serviciile ,igiena Masaje sper ok ,locația are și masa de masaj ,doar ca primește clienții casei și cam atât 300 de lei o ora ,ppat fata și am plecat Ca și fizic este ca în poze .forme numai bune 1 1
abibaby Reputație: 3 Postat Martie 12 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 12 Buna.Astazi ești ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum