Sari la conținut

Cum de nici un coleg nu a specificat asta.

b24ud

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Chiar dacă nu e de pe forum, poate ar ajuta informații mai multe. E nasol sa pățești asa ceva mai ales dacă ești casatorit, acum... cine știe cum a decurs toată povestea ? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai mult ca sigur a pus botul la niste poze de pe publi24. A ajuns acolo, aia a inceput sa facă figuri și au început sa se ceartă. Si au sarit peștii. Asta imi imaginez ca s-a întâmplat 

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 2 ore, JamesHunt a spus:

Mai mult ca sigur a pus botul la niste poze de pe publi24. A ajuns acolo, aia a inceput sa facă figuri și au început sa se ceartă. Si au sarit peștii. Asta imi imaginez ca s-a întâmplat 

Adevarat.

Tipic ptr aceste tepare care merg pe premiza k odata ajuns acolo ramane, te ast cu lumina stinsa dupa usa nici nu vezi cine ee si deja usa se inchide.

Au ajuns sa posteze poze cu fete tatuate cand le intrebi tu esti cu tatuaj aaaaa nu era facut asa ......

• Oras:la munte
  • Oras:la munte
Postat

Si el prost....a urcat cu toți banii la el...unde nu-i cap vai de picioare...la el a fost vai de coaste

• Like 1

• Oras:Selimbar
  • Oras:Selimbar
Postat

poate ca daca nu avea mai mult la el il omorau. Asa s-au multumit cu niste bani si el batut bine. Doar ei stiu ce a fost acolo si cum s-a intamplat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...