Cristiann87 Reputație: 0 Postat Iulie 7 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Postat Iulie 7 Salut . Există doamne mature , sau trecute de 35 de ani, în Tulcea ?
cristi_122 Reputație: 1 Postat Joi la 11:39 Postat Joi la 11:39 Salutare! Apelez la voi în speranța că mă veți ajuta cu o “recomandare”. Cunoașteți vreo fată plinuță (chiar grasă- pe Românește)? Îmi plac fetele gen bbw. Dacă puteți ajuta cu o informație, aș fi recunoscător. Dacă nu, măcar nu aruncați cu pietre 😂
Sailor83 Reputație: 6 Postat Joi la 12:21 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Postat Joi la 12:21 https://nimfomane.com/forum/topic/199185-betty-0756401121-0746427404/?do=getNewComment. Recomand și nu cred că sunt singurul
icecream07 Reputație: 6 Postat Vineri la 18:49 Postat Vineri la 18:49 On 7/10/2025 at 2:21 PM, Sailor83 said: https://nimfomane.com/forum/topic/199185-betty-0756401121-0746427404/?do=getNewComment. Recomand și nu cred că sunt singurul Corect! Mai e și Alexa, care nu are talentul lui Betty dar măcar e cuminte, de gașcă, etc.
Sailor83 Reputație: 6 Postat Sâmbătă la 06:01 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Postat Sâmbătă la 06:01 Acum 11 ore, icecream07 a spus: Corect! Mai e și Alexa, care nu are talentul lui Betty dar măcar e cuminte, de gașcă, etc. Cine e Alexa? M ai făcut curios
icecream07 Reputație: 6 Postat Sâmbătă la 06:25 Postat Sâmbătă la 06:25 17 minutes ago, Sailor83 said: Cine e Alexa? M ai făcut curios 😅😅😅 0746788067 Ca să nu îmi iau înjurături pe aici dupaia, zic din start să nu vă așteptați la stilul lui Betty. Fata nu e regina sexului dar, e o fată corectă, nu vreo traseistă din aia cu talente de divă pusă pe fast fuck. În trecut mergeam pe la ea când nu aveam chef să fac teste și să mă ia nervii de când am intrat pe ușă cu tot felul de comentarii și figuri.
darius76 Reputație: 11 Postat 22 ore în urmă Postat 22 ore în urmă On 7/12/2025 at 9:25 AM, icecream07 said: 😅😅😅 0746788067 Ca să nu îmi iau înjurături pe aici dupaia, zic din start să nu vă așteptați la stilul lui Betty. Fata nu e regina sexului dar, e o fată corectă, nu vreo traseistă din aia cu talente de divă pusă pe fast fuck. În trecut mergeam pe la ea când nu aveam chef să fac teste și să mă ia nervii de când am intrat pe ușă cu tot felul de comentarii și figuri. Nu o să înțeleg niciodată de ce mergeți să futeți asemenea specimene. Le încurajați astfel să existe. Și ele insistă. Am mai dat și eu pe la Bety dar doar pt o muie și atât, de dragul amintirilor....dar haideți să promovăm fete adevărate...Ciocane tari!
icecream07 Reputație: 6 Postat 22 ore în urmă Postat 22 ore în urmă 3 minutes ago, darius76 said: Nu o să înțeleg niciodată de ce mergeți să futeți asemenea specimene. Le încurajați astfel să existe. Și ele insistă. Am mai dat și eu pe la Bety dar doar pt o muie și atât, de dragul amintirilor....dar haideți să promovăm fete adevărate...Ciocane tari! Ok! Începe tu! Să auzim de fetele ălea adevărate 😅. La ce figuri de traseu sunt pe la noi, faptul că sunt amabile și decente, le face deja de top. A și să nu aud din ălea cu oral protejat și alte figuri de divă, că labă știu să fac și singur și nici bere fără alcool nu beau.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum