Maris Reputație: 2 Postat Ianuarie 29 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 29 Buna ,Ralu este o fata foarte draguta si simpatica pe care o recomand cu mare drag desi uneori raspunde Mai greu la mesaj sunt baiatul cu ...290 Mereu te asteapta cu zambetul pe buze te pup Ralu si Spor va doresc !!
Raluca95 Reputație: 125 Postat Ianuarie 30 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 30 Bună! Numele meu este Raluca, am 29 de ani, sunt o persoana sociabilă, pozitivă și mereu cu zâmbetul pe buze! Serviciile si prețurile: • 200 lei , o finalizare , 30min, GFE, oral protejat / neprotejat, în funcție de igienă. Normal protejat, sărutări, FK, 69, finalizare corporală. • 350 lei , 1h, sunt 2 finalizări, GFE, oral protejat / neprotejat, în funcție de igienă. Normal protejat, sărutări, FK, 69, finalizare corporală, masaj erotic și relaxare. Nu ofer : CIM, COF, PSE, ANAL. Deplasare. Program : Luni - Duminică 10:00 - 20:00 ( ultima programare). Pentru programare WhatsApp / SMS / Apel 0790.275.357 Zona : Piața Mărăști. Nu accept persoane în stare de ebrietate, substanțe interzise, cu bile/accesorii. O zi frumoasă! 1 4
Geonson Reputație: 1 Postat Februarie 4 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 4 Bună. Am fost de mai multe ori la ea. Este o fată super cu servicii foarte bune! Recomand! 1
atyourfeet12 Reputație: 1 Postat Februarie 5 Postat Februarie 5 La 04.02.2025 la 8:22, Geonson a spus: Bună. Am fost de mai multe ori la ea. Este o fată super cu servicii foarte bune! Recomand! Mai este disponibila acum?
estrogen Reputație: 1702 Postat Februarie 5 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 5 La 30.01.2025 la 10:55, Raluca95 a spus: Ăsta e costum de călugăriță.
Raluca95 Reputație: 125 Postat Duminică la 09:51 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Duminică la 09:51 La 29.01.2025 la 12:36, bybyka a spus: Salutare Având in vedere faptul ca am fost foarte incantat de experiența anterioara cu titulara topicului am revenit, si nici de acesta data nu am fost dezamăgit! Aceeași locație din zona pieței Mărăști, aceeași apa fierbinte la baie.... Domnișoara este mai tot timpul zâmbitoare, cu servicii pe placul meu , deloc grăbită, se pliază pe așteptări si se implica in acțiune, am beneficiat si de masaj destul de ok. Pot spune cu tărie ca întâlnirea numărul 2 a fost mai reușita decât prima. Dac ar fi sa notez pentru mine toate experiența cu aceasta domnișoară a fost de nota 9.25, se încadrează in categoria de recomandat si revenit! Acestea fiind spuse spot la ciocane! Bună! Mulțumesc! Să ne revedem cu bine! 😘🤗
Raluca95 Reputație: 125 Postat Duminică la 09:52 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Duminică la 09:52 La 04.02.2025 la 8:22, Geonson a spus: Bună. Am fost de mai multe ori la ea. Este o fată super cu servicii foarte bune! Recomand! Bună! Mulțumesc! Să ne revedem cu bine! 😘🤗
Raluca95 Reputație: 125 Postat Duminică la 09:55 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Duminică la 09:55 Bună! Disponibilă de mâine. O zi frumoasă!
Raluca95 Reputație: 125 Postat Luni la 10:41 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Luni la 10:41 Bună! Disponibilă până la ora 20:00 O zi frumoasă!
Raluca95 Reputație: 125 Postat Marți la 10:13 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Marți la 10:13 Bună! Disponibilă până la ora 20:00 O zi frumoasă!
Raluca95 Reputație: 125 Postat Ieri la 09:48 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ieri la 09:48 Bună! Disponibilă până la ora 20:00 O zi frumoasă!
masiv123 Reputație: 177 Postat Ieri la 12:39 Oras:cluj Oras:cluj Postat Ieri la 12:39 O experiența la superlativ din nou, draga Raluca te pup si te imbratisez din nou 10 din 10, domnisoara este ce trebuie, va recomand cu drag 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2863 Postat Ieri la 14:12 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Autor Membru Premium Postat Ieri la 14:12 Motănimea Supremă @pisicuts, Nu-i atârnăm Ralucăi în piept "insigna" aia cu Top? Îndeplinește cu prisosință toate cerințele de a o purta cu cinste și mândrie!
wolfull Reputație: 4 Postat 21 ore în urmă Oras:Cluj Oras:Cluj Postat 21 ore în urmă Sustin!..🔝 Desi nu am avut cont am fost de mai multe ori la @Raluca95 si pot spune ca este top in toate privintele. Si-ar merita locul in Top Cluj, mai ales ca este full time aici, nu pasare calatoare ca si altele. 1
dane13 Reputație: 8 Postat 2 ore în urmă Oras:cluj Oras:cluj Postat 2 ore în urmă O experienta frumoasa din punctu meu de vedere. Am vizitato de 2 ori pt mine a fost super frumos . E frumoasa . . Iti da inpresia ca si ei ii place cand este cu tine . Dar din pacate pt mine am fost anuntat frumos sa nu o mai caut ca nu se simte confortabil in prezenta mea , de ce nu stiu probabil nus genu ei . Nu stiu nu am intrebato. Nu m-am purtat urat dar e alegerea ei. Ori cum o respect . Deci Raluca e top si frumoasa si buna si stie ce face față de altele . Numa bine ralu poate aflu si eu daca am gresit cu ceva . 1
danutzzzzzzzz Reputație: 238 Postat 1 oră în urmă Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat 1 oră în urmă Acum 58 minute, dane13 a spus: O experienta frumoasa din punctu meu de vedere. Am vizitato de 2 ori pt mine a fost super frumos . E frumoasa . . Iti da inpresia ca si ei ii place cand este cu tine . Dar din pacate pt mine am fost anuntat frumos sa nu o mai caut ca nu se simte confortabil in prezenta mea , de ce nu stiu probabil nus genu ei . Nu stiu nu am intrebato. Nu m-am purtat urat dar e alegerea ei. Ori cum o respect . Deci Raluca e top si frumoasa si buna si stie ce face față de altele . Numa bine ralu poate aflu si eu daca am gresit cu ceva . Așa ceva nu am mai auzit..are prea multi clienți sau..ori nu poate ai făcut gesturi din care ea a înțeles altceva.
LittleBoss Reputație: 18 Postat 58 minute în urmă Postat 58 minute în urmă Eu nu-i pot rezista cand e cu ciorapii negri si pe tocuri ..... E din alta Liga (la toate capitolele). 1
LittleBoss Reputație: 18 Postat 53 minute în urmă Postat 53 minute în urmă 34 minutes ago, LittleBoss said: Eu nu-i pot rezista cand e cu ciorapii negrii si pe tocuri ..... E din alta Liga (la toate capitolele).
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2863 Postat 37 minute în urmă Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Autor Membru Premium Postat 37 minute în urmă Acum 19 minute, LittleBoss a spus: Eu nu-i pot rezista cand e cu ciorapii negri si pe tocuri ..... E din alta Liga (la toate capitolele). Adevărul e că cuvintele sunt puține pentru a descrie o experiență trăită în budoar alături de Raluca ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum