Sari la conținut

LittleBoss

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre LittleBoss

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

LittleBoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Buna Madalina, Feliciatri pentru promovare si serviciile oferite cu pasiune. Succes pe mai departe ! 😘
  2. Buna, serviciile si preturile suporta modificari ?
  3. Buna, in cursul zilei am vizitat-o pe Mada si desii a fost prima intalnire cu ea, "antrenamentul cardio" cum l-a numit ea la final a decurs fara cusur. ON foarte bun, NP cu o foarte buna sincronizare si finalizare corporala. Atitudinea ei pe tot parcursul intalnirii a fost super. Are un corp si un chip frumos, iar posteriorul merita pleznit in limita acceptata. Recomand
  4. Vezi, daca esti prost de mic, cand esti mare numa' te joci. Nu uita sa-ti iei tratamentul
  5. Buna, ai primit de la Jessica un raspuns educat (cu stil) pentru ca are clasa, ceea ce tie sigur iti lipseste, posibil tot "ca sa nu faci hernie".
  6. Buna domnisoara, ai tot dreptul sa-ti stabilesti preturile si serviciile prestate, dar cei carora li se adreseaza au si ei dreptul de a stabili ""limita bunului simt". Deocamdata, aici la Cluj, inca nu apare nici o recenzie despre activitatea "calitativa" pe care sustii ca o ai, iar daca cererea si oferta nu se-ntalnesc inseamna ca ceva lipseste. Esti tanara, cu potential ,ai tot timpul in fata, gandestete ....., succes. Cele Bune!
  7. Programat, ajuns in fata blocului primesc mesaj ca nu ma poate primii pentru ca-i par "dubios" si sa nu ma supar dar ea are dreptul sa-si selecteze clientii. Sincer, nu am mai patit asa ceva....
  8. Bun venit ! am convingerea, din ce am citit pana acum despre tine, ca esti o piesa care ne lipsea la Cluj-Napoca. Sper sa ne cunoastem. Cele Bune!
  9. Buna, cand preconizezi sa ajungi pe la Cluj ?
  10. Am vizitat-o : corp beton, atitudine nota 6. Am incercat si a doua oara in speranta ca s-a schimbat ceva in bine, dar din pacate a fost mai "liniar".
×
×
  • Creează nouă...