Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2023 Postat Februarie 13, 2023 Bună seara dragilor. Țin sa va anunț ca voi face o vizita în orașul vostru începând de duminica și as dori sa cer o părere despre locatie dacă este ok. Fiind prima oara nu cunosc orașul și zonele care ar fi cât mai accesibile pentru dumneavoastră. Adresa este strada Alexandru Vaida Voevod nr 4. Cine ar putea sa ma ajute cu un sfat. Va mulțumesc anticipat 😘😘😘
6characters Reputație: 32 Postat Februarie 13, 2023 Postat Februarie 13, 2023 Unii ar spune ca ar fi probleme acolo, insa sunt si domnisoare care presteaza fara "supervizor" tot acolo si nu au probleme. Locatie e relativ ok, mereu gasesti loc de parcare pe strazile din zona, iar oamenii au o scuza ca "sunt la mall", insa chiria e extrem de scumpa. Succes.
xpsvista Reputație: 270 Postat Februarie 13, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 13, 2023 Te asteptam cu darg. Alexandru Vaida Voevod nr 4 este o zona buna
iosif99 Reputație: 40 Postat Februarie 13, 2023 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Oras:Cluj-Napoca Disponibila Postat Februarie 13, 2023 Aspecte pozitive ar fi ca este parcare la lidl, kaufland, iulius, zona este arhicunoscuta pentru astfel de activitati cred ca daca bati random la 10 apartamente intr-unul sigur gasesti placeri
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2023 Postat Februarie 13, 2023 Acum 21 minute, 6characters a spus: Unii ar spune ca ar fi probleme acolo, insa sunt si domnisoare care presteaza fara "supervizor" tot acolo si nu au probleme. Locatie e relativ ok, mereu gasesti loc de parcare pe strazile din zona, iar oamenii au o scuza ca "sunt la mall", insa chiria e extrem de scumpa. Succes. Eu ma refer sa fie zona ok pentru clienți deoarece în multe orașe sunt zone care nu vin clienții din cauza ca e un cartier mai rău. Oricum va mulțumesc frumos 😘😘
priest74 Reputație: 7 Postat Februarie 15, 2023 Postat Februarie 15, 2023 Am citit ceva recenzii de la Timisoara se pare ca esti profi. ............ne poti da o lista de servicii si preturi ...apropo Vaida Voevod 4 este zona ok
Membru Premium aibelito Reputație: 3591 Postat Februarie 15, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Februarie 15, 2023 bucilescelmaifaincur
sparksilver Reputație: 541 Postat Februarie 16, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 16, 2023 La 13.02.2023 la 15:52, Cristina1992 a spus: Eu ma refer sa fie zona ok pentru clienți deoarece în multe orașe sunt zone care nu vin clienții din cauza ca e un cartier mai rău. Oricum va mulțumesc frumos 😘😘 Servus, Orienteaza te dupa zona Iulius, viva , vaida voievod, fsega , galati , teodor mihali. Fii binevenita!🌷🌷🌷
varadero Reputație: 273 Postat Februarie 16, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 16, 2023 La 15.02.2023 la 16:16, priest74 a spus: Am citit ceva recenzii de la Timisoara se pare ca esti profi. ............ne poti da o lista de servicii si preturi ...apropo Vaida Voevod 4 este zona ok Pai vezi pe pagina de TM si mai pune si tu un 50 100 de lei in plus la fiecare capitol sa fie bine ca sa nu fie rau ca este Cluj si ai aflat preturile. 2
ionion2018 Reputație: 53 Postat Februarie 16, 2023 Postat Februarie 16, 2023 1 hour ago, varadero said: Pai vezi pe pagina de TM si mai pune si tu un 50 100 de lei in plus la fiecare capitol sa fie bine ca sa nu fie rau ca este Cluj si ai aflat preturile. Apoi sper ca mărește un pic, altfel o sa ne călcăm în picioare la una ei ca Ieșenii la moaște! :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2023 Postat Februarie 17, 2023 Acum 10 ore, ionion2018 a spus: Apoi sper ca mărește un pic, altfel o sa ne călcăm în picioare la una ei ca Ieșenii la moaște! :)) Dragul meu preturile vor fi aceleași. Nu fac diferența între Timișoara, Cluj, Oradea sau etc. 💋💋💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2023 Postat Februarie 17, 2023 Acum 13 ore, varadero a spus: Pai vezi pe pagina de TM si mai pune si tu un 50 100 de lei in plus la fiecare capitol sa fie bine ca sa nu fie rau ca este Cluj si ai aflat preturile. Rău în ce sens? Cred ca fiecare e liber sa își facă atât programul cât și serviciile și pretul😉😉
rabbyte Reputație: 22 Postat Februarie 17, 2023 Oras:Oriunde sunt bine primit Oras:Oriunde sunt bine primit Postat Februarie 17, 2023 Esti in Cluj @Cristina1992?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2023 Postat Februarie 17, 2023 Acum 3 ore, rabbyte a spus: Esti in Cluj @Cristina1992? Nu sunt încă. Începând de duminica voi fi disponibila 😘😘
mosu87 Reputație: 296 Postat Februarie 18, 2023 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 18, 2023 La 17.02.2023 la 9:30, Cristina1992 a spus: Dragul meu preturile vor fi aceleași. Nu fac diferența între Timișoara, Cluj, Oradea sau etc. 💋💋💋 Apreciez că nu faci diferente de orașe și folosești aceleași prețuri peste tot! 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2023 Postat Februarie 19, 2023 Buna dimineata dragii mei❤️❤️❤️. De azi sunt in Cluj si va astept cu mare drag . Locatia e pe strada VAIDA VOEVOD nr 4 . Si va pun si serviiciile pe care le prestez : 100 finalizarea ( oral protejat/neprotejat in funcție de cum doriti, normal doar protejat, 69, toate pozitiile, finalizare corporala ❤️) 250 ora cu aceleasi servicii incluse . Vă puuuuup 💋❤️❤️💋https://nimfomane.com/forum/topic/209975-prima-data-%C3%AEn-ora%C8%99ul-t%C4%83u-0732602669/💋💋💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2023 Postat Februarie 19, 2023 Vă astept cu apel sau sms pe acest număr ❗0758415548❗❤️❤️❤️❤️❤️
straborn631 Reputație: 63 Postat Februarie 19, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 19, 2023 Servus dragi tovarasi, Proaspat iesit de la Cristina. Programare facuta azi de la ora 12:30 respectata cu precizia unui ceas elvetian. Locatia usor de gasit. Ca si loc de parcare nu stiu sa va spun , nu detin permis, Uber si Bolt e viata mea. In apartament totul curat , la baie am gasit si-am primit tot ce-am avut nevoie. Domnisoara Cristina , foarte simpatica, ai ce schimba vorbe cu ea si este super manierata. Ca si aspect ii dau nota 8, ea este mai cu forme de latina. Dau nota 8 doar pentru ca eu prefer fete skinny. Actiunea : MI si jena sa o descriu caci m-am facut de tot cacatul , cred ca maxim am rezistat 3-4 minute si poate fi si din cauza caci dragi tovarasi trebuie sa laud si ofer cezarului ce-i al cezarului caci chiar are un oral de top, sincer. Dupa parerea mea in momentul de fata top 5 in Cluj. Deci dragilor mie mi-a placut enorm. Cu atentie la vecini cu lins, cu deep , umed si o tehnica care pe mine m-a dat pe spate. Va las pe voi sa vedeti tehnica asta. Normal n-am incercat caci tembelul de mine n-a rezistat atata:)))), dar dupa cate am vazut si experimentat in 69 o pussy frumoasa curata. Si da, subliniez acest aspect , are o igiena impecabila. Aspecte contra : ca n-am rezistat eu mai mult ca sa ma pot bucura mai mult de acel oral. Parerea mea ii ca-i de vizitat si nu trebe ratata. Amenda :100 de lei. Toate cele bune 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2023 Postat Februarie 19, 2023 Aia mai lipsea ...sa stai 10 ore si sa strici șirul 🤣🤣🤣(glumesc🥰) . Te pup si ma bucur ca ai plecat multumit 💋💋💋💋💋
mr gentleman Reputație: 13 Postat Februarie 19, 2023 Postat Februarie 19, 2023 Nu Răspunde nici la mesaj nici la apel, imposibil sa iti faci programare 1
matxxx Reputație: 1392 Postat Februarie 19, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 19, 2023 Cunoaște-ți zicala ?! “Ești ca pula”, Doar ca ești ca pula perfecta.😅 La fizic nici prea-prea,nici foarte-foarte. Totul intr-o armonie și echilibru. In timp ce ma dezbrac,se întinde in pat,pe burta,cu bucile spre mine. Telepatic ma întreabă,îți place ce vezi ? Ma întind pe spate,ea deasupra. Începe sa se frece cu sânii,defapt imi masa organul cu sânii…minute bune. Frumos preludiu 😉 Începe sa îl ia in primire cu gura…ma linge,suge cum n-am mai fost supt de ceva vreme. Foarte buna tehnica și ritmul. Se aud sunete porcoase in timp ce o ia Deep. Ma excita. Ma ridic in picioare si cer prezervativ…înainte de al pune si fără sa o rog,ma suge si in poziția asta. Parca mi-o citit gândurile. O rog sa se puna cu spatele,fund frumos si mare,ai cu ce te juca, simt ca ii si strâmtă. Își mișcă bucile,ca doar știe ce are in dotare. Nu a durat mult si am finalizat așa. Mi-a dat timp sa ma liniștesc înainte sa o scot. Apartament. 9 Igiena fetei.9 Aspect.9 Oral. 9 Normal.9 Raport calitate/preț.10 O fata plăcută,corectă și naturală. Cu servicii f. bune. Fără surpize neplăcute. Pentru asta am ales-o. Normalitatea de care am avut nevoie. M-am simțit safe. 😉 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2023 Postat Februarie 19, 2023 Acum 3 ore, mr gentleman a spus: Nu Răspunde nici la mesaj nici la apel, imposibil sa iti faci programare Cred ca ar fi imposibil sa răspund chiar la toată lumea. În timpul liber între programări răspund la cât mai mulți posibil însă nu pot sa mulțumesc pe toată lumea. Scuze🙏🙏
angel_tm Reputație: 38 Postat Februarie 19, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 19, 2023 Acum 4 ore, mr gentleman a spus: Nu Răspunde nici la mesaj nici la apel, imposibil sa iti faci programare Daca is adapteaza preturile la cele din Cluj nu e bun. Daca vine cu aceleasi preturi si evident o prinzi mai greu iar nu e bun.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2023 Postat Februarie 20, 2023 Bună dimineața dragilor. Țin sa va anunț ca pana vineri inclusiv voi fi în orașul vostru. Mulți au încercat sa dea de mine după ora 20:00. Ma puteți găsi la birou între orele 9:00- 20:00. Va pup și va aștept cu mare drag😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum