Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2023 Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Acum 3 ore, catalinradu9 a spus: Abia aștept că eu am tot făcut 😅 pesemne ai citit pe sarite...dar lasa ca ii bine si-asea.. gata ca n-am chef sa tin topicul asta sus.. Link spre comentariu
Zayacatalina Reputație: 12 Postat Septembrie 25, 2023 Telefon: 0791415661 Oras:Zalau Disponibila Telefon: 0791415661 Oras:Zalau Disponibila Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Neața,dragi sătmăreni va aștept cu drag la o relaxare profunda si sa mai scapai si voi de grijile cotidiene.va pup😘💦💦😈💦💦 Link spre comentariu
Zayacatalina Reputație: 12 Postat Septembrie 27, 2023 Telefon: 0791415661 Oras:Zalau Disponibila Telefon: 0791415661 Oras:Zalau Disponibila Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Va aștept cu drag,ultimele zile pe la voi...nu rata ocazia de a ne cunoaste 💦😈💦pupici Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Septembrie 28, 2023 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Io mas duce si de 2 ori pe zi.dar nam timp efectiv.mai si lucra omul. Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Septembrie 29, 2023 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Septembrie 29, 2023 Io mas duce si de 2 ori pe zi.dar nam timp efectiv.mai si lucra omul.sper ca maine mai te prind. 1 Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Septembrie 30, 2023 La 25.09.2023 la 1:38, _sahy_ a spus: de nu raspundeai acum ( si o faceai cand trebuia de fapt...ca doar nu acum ai vazut comentariul lu barbatu-tau futpizde..).. ai fi fost al 4-lea topic pe pagina.. scadem! scadem! dar stim sa tinem topicul sus!.. semn ca nu-ti merge treaba, draga!.. uite si eu prost ..iti tin topicul sus.. dar doar ca sa zic ceva si te las!.. prima si singura experienta cu tine..a fost arhisuficienta! un futai mai prost ..n-am mai avut parte de vreo 2 ani..oral la fel..nu esti pentru pretentiosi!.. si nu ma refer la fizic! revin curand cu recenziile..la alte fete.. cele bune! Am fost la domnisoara.am reusit sa ajung o ora buna.si mam simțit foarte bine cu ia.mio facut toate poftele ce am dorit totul.anal nu face dar nici nu am preferat.toate sunt bune la ia.mai măduc la ia cand vine. Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Septembrie 30, 2023 La 25.09.2023 la 3:30, catalinradu9 a spus: Abia aștept că eu am tot făcut 😅 Da mio facut de toate si acuma ca alta dată.si mai fac vizite la ia cand pot.mutumesc .Catalina.mai vin la tine. Link spre comentariu
Zayacatalina Reputație: 12 Postat Octombrie 3, 2023 Telefon: 0791415661 Oras:Zalau Disponibila Telefon: 0791415661 Oras:Zalau Disponibila Partajează Postat Octombrie 3, 2023 La 29.09.2023 la 18:50, futpizde a spus: Io mas duce si de 2 ori pe zi.dar nam timp efectiv.mai si lucra omul.sper ca maine mai te prind. Te astept cu drag ❤️mai sunt maine pe aici Link spre comentariu
Vasile98765 Reputație: 302 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 On 10/3/2023 at 3:40 PM, Zayacatalina said: Te astept cu drag ❤️mai sunt maine pe aici Hello, M-am uitat aseară pe publi și aveai 14 anunțuri in primele 6 pagini. Cât de disperată ești să ai 14 anunțuri și aproximativ toate cu ultima zi care ține de minim 4 zile cu ultima zi? ești penibilă și la fel ca alte tipe cu peste 3 anunțuri,diluați conținutul relevant. Și apoi nu o să mai acceseze nimeni site-ul publi ptr conținut irelevant. Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Iunie 2 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Iunie 2 La 03.10.2023 la 15:40, Zayacatalina a spus: Te astept cu drag ❤️mai sunt maine pe aici Ceau vad ca esti din nou la noi.incerc sa ajung la tine cat mai repede se poate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum