Sari la conținut

CATALINA 27 ANI! 0791415661

Postări Recomandate

La 25.09.2023 la 1:38, _sahy_ a spus:

de nu raspundeai acum ( si o faceai cand trebuia de fapt...ca doar nu acum ai vazut comentariul lu barbatu-tau futpizde..).. ai fi fost al 4-lea topic pe pagina.. scadem! scadem! dar stim sa tinem topicul sus!.. semn ca nu-ti merge treaba, draga!..

uite si eu prost ..iti tin topicul sus.. dar doar ca sa zic ceva si te las!.. prima si singura experienta cu tine..a fost arhisuficienta!

un futai mai prost ..n-am mai avut parte de vreo 2 ani..oral la fel..nu esti pentru pretentiosi!.. si nu ma refer la fizic!

revin curand cu recenziile..la alte fete..

cele bune!

Am fost la domnisoara.am reusit sa ajung o ora buna.si mam simțit foarte bine cu ia.mio facut toate poftele ce am dorit totul.anal nu face dar nici nu am preferat.toate sunt bune la ia.mai măduc la ia cand vine.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0791415661
  • Oras:Zalau
  • Disponibila
  • Telefon: 0791415661
  • Oras:Zalau
  • Disponibila
La 29.09.2023 la 18:50, futpizde a spus:

Io mas duce si de 2 ori pe zi.dar nam  timp efectiv.mai si lucra omul.sper ca maine mai te prind.

Te astept cu drag ❤️mai sunt maine pe aici

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
On 10/3/2023 at 3:40 PM, Zayacatalina said:

Te astept cu drag ❤️mai sunt maine pe aici

Hello,

M-am uitat aseară pe publi și aveai 14 anunțuri in primele 6 pagini. Cât de disperată ești să ai 14 anunțuri și aproximativ toate cu ultima zi care ține de minim 4 zile cu ultima zi?

ești penibilă și la fel ca alte tipe cu peste 3 anunțuri,diluați conținutul relevant. Și apoi nu o să mai acceseze nimeni site-ul publi ptr conținut irelevant.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...