Sari la conținut

CATALINA 27 ANI! 0791415661

Postări Recomandate

La 20.05.2023 la 11:06, Zayacatalina a spus:

🚫Indisponibila!!!!🚫

❤️Dar mai revin baieti,pana atunci va pup si spor in toate, sa aveti❤️😘

Avea astept sa mai vi .macar tu esti o fata de treaba.barbatul se simte bine cu tine.asa cum esti tu mai plinuți dar mai bine merit bănuți .ca si ori ce barby păpușă sau model.care sunt cu fițe si răceală.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0791415661
  • Oras:Zalau
  • Disponibila
  • Disponibila
La 11.06.2023 la 19:03, futpizde a spus:

Avea astept sa mai vi .macar tu esti o fata de treaba.barbatul se simte bine cu tine.asa cum esti tu mai plinuți dar mai bine merit bănuți .ca si ori ce barby păpușă sau model.care sunt cu fițe si răceală.

❤️Buna baieti,din nou la voi in oras,doar pentru cateva zile!!va pup si va astept cu drag❤️

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

0799557965

0726636214

0792849993

da' cate nr de tel ai, măi păsărică? ai și de vânzare?😁🤭

ia actualizează-ți și tu oferta, că citi la horoscop, că zici da' nu faci, că ai dar nu vrei să dai...hmm?

hai! spor..

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 06.07.2023 la 20:45, _sahy_ a spus:

0799557965

0726636214

0792849993

ia actualizează-ți și tu oferta, că citi la horoscop, că zici da' nu faci, că ai dar nu vrei să dai...hmm?

hai! spor..

0799557965

0726636214

0792849993

hai! spor..

Dragule am mai multe nr,deoarece cu 1 nr de tem sau 2 nu fac fata la cate anunturi au alte fete,intelegi?dar in toate aceste nr si toate aceste anunturi sunt cu pozele.mele deci....????nu-ti inteleg oftica🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🫥🫥🫥🫥

0799557965

0726636214

0792849993

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

0799557965

0726636214

0792849993

hai! spor..

Cel cu 965 si cu 214 astea le-am avut mereu!!! Ce nr nou am ii acesta cu 993....deci care-i problema???tu vi pt servicii si pt felul meu de a fi si de a ma comporta,nu vi la.nr mele sau la cate anunturi,nr si telefoane am,corect????

Link spre comentariu
Vizitator

pai.. sa ma ecsplic putin...ca se pare ca m-ai inteles deloc.

oftica? nici pe departe... nu ma doare capul la ce strategie recurgi tu, ca sa faci fata concurentei..(care concurenta eu n-o prea vad). pe publi peste 80% dintre voi sunt ba fake-uri, ba ordinare..etc...

era la caterinca daca ai si de vanzare...oricum cred ca nici tu nu le mai sti nr, de cand ai descoperit satul nostru   🤭

aaa! ca nu faci fata uneia cu 2 anunturi, dar cu servicii top, sau alteia cu 7-8 anunturi..ca-ti fura prima pagina de publi..😬. e fix problema ta.. si tine nu de felul in care arati..ci de ceea ce oferi, dar mai mult de cum oferi..😳(nu de "felul tau de a fi" , ca nu vreau sa te iau de nevasta, ci la cat de profi iti faci treaba ( nu meseria*)...

nu e suficienta doar stima ta de sine aici. oricat te-ai considera tu de profi.. in lipsa unor pareri/ recenzii obiective, presimt ca vei mai recurge pe viitor la vreo 5-6 nr de tel.🤦‍♂️

eu m-am convins de mult in recenziile cui sa ma mai incred in orasul asta 🤥

ps. ai omis a raspunde la subiectul unei discutii de pe alta sectiune, asa ca te rog inca o data, actualizeaza-ti paleta de servicii practicate( nu practicabile, doar ca sa arate "cv-ul" mai stufos..)

atat!

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Buna seara Cătălina ,

Din perspectiva mea și sa lucrezi gratuit tot nu te vizitez….Pur și simplu nu ești genul meu.

Poți sa postezi din ora in ora ca ești disponibilă .

O seara frumoasa sa ai

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 30 minute, Vasile98765 a spus:

Buna seara Cătălina ,

Din perspectiva mea și sa lucrezi gratuit tot nu te vizitez….Pur și simplu nu ești genul meu.

O seara frumoasa sa ai

dupa ce ai incercat foie gras, e greu sa te intorci la tocanita de cartofi....🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 08.07.2023 la 22:12, _sahy_ a spus:

dupa ce ai incercat foie gras, e greu sa te intorci la tocanita de cartofi....🤣🤣🤣

Cine dracu te baga in seama,nici dracu sincer.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
10 hours ago, Zayacatalina said:

Cine dracu te baga in seama,nici dracu sincer.

Hopa hopa , o alunecat micii de la kaufland cu muştar expirat şi berea la pet prost? Nu cred că eşti în nicio poziție să iei pe cineva aşa la 11 m , mai ales la felul în care areți ,acum ai mai şi dat dovadă de lipsă de educație , stăteam şi mă gândeam zilele trecute şi nu îmi ieşea nicicum ecuația cum dracu ar da cineva 300 de lei să meargă pe la tine când acolo e Irina care cu 250 te rezolvă de mergi acasă fluierând . Cu comportamentul ăsta de centuristă nu ajungi departe , ia-l ca pe un sfat "precenesc" . Schimbă atitudinea şi revino pe urmă , exact ca la şcoală când te dădea afară dascălul că ai intrat poate într-un mod țărănesc şi te punea să bați la uşă să intri din nou. 

Link spre comentariu
La 08.07.2023 la 21:39, Vasile98765 a spus:

Buna seara Cătălina ,

O seara frumoasa sa ai

Mai încet dm.poate ca domnișoara nu este un barby sau un mis.dar.fara figuri ati face toate poftele desupra prietenos și drăguță.mai bine ia ca una din cutie.congelat.si cu figuri ca avea poti sal atingi.mqi mult merita Catalina ca si multi de aici.care numa scaote bani din buzunar si scapa de tine .si pelci ca o caine.mai bine sa aveti grija de ia.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 36 minute, futpizde a spus:

Mai încet dm.poate ca domnișoara nu este un barby sau un mis.dar.fara figuri ati face toate poftele desupra prietenos și drăguță.mai bine ia ca una din cutie.congelat.si cu figuri ca avea poti sal atingi.mqi mult merita Catalina ca si multi de aici.care numa scaote bani din buzunar si scapa de tine .si pelci ca o caine.mai bine sa aveti grija de ia.

eram convins c-o sa dai cu limba romana de pamant pe aici.. nu asta-i problema. problema ii alta, pe care distinsa ta donsoara, a evitat a o aduce in discutie..gluma a fost gluma.. dar i-am cerut frumos si serios ceva.in loc sa raspunda de ce plm isi impopotoneaza meniul aiurea, ea a preferat sa se ia gura-n pula cu mine.. care la o adica.. era treaba mea ce i-am zis lui vasile... n-avea nici o legatura cu ea.. daca s-a simtit imi pare rau pt ea..dar pe viitor sa citeasca mai atent..

ca esti tu impresionat de ea, bravo tie... ca esti singurul de pe forumul asta. ai tu grija de ea.. sa ne si chemi la nunta daca e..🤭

si vezi ca de aspectul fizic.. doar yokai a avut ceva de obiectat (nu prea-i frumos,  dar e treaba lui)... daca spui ca nu e genul meu, asta nu e o jignire, boss..

ps. si cand o sti sa vorbeasca (ca si alea multi de aici, macar*).. oi sti sa vorbesc si eu frumos cu ea.. pana atunci.. has mo car...

si pana la o adica.. care-s alea de pe aici de-ti iau banii si pleci ca o caine de la ele? ia ca m-ai facut curios..da cu nume!

cine-s? andra? antonia? ela? deea? renata? irina? ...in plm ca le numeri pe degetele de la o mana.. pe toate care mai binevoiesc sa presteze pe satul asta.. si te trezesti tu sa papi aiurea......

#tineopentrutine

Link spre comentariu

AmFostAcolo .

Aspecte pozitive ; - este ea cea din poze, dar mai mare sau mai multa la fata locului.

- nu a cerut banii de la usa sau primele conversatii (am platit eu inainte sa incepem)

- pentru o femeie de talia ei e foarte mobla si flexibila desi are carnea tare pe ea. 

Aspecte negative : - nu m-a invitat la dus (nu era cazul, dar..) iar la final mi-a oferit servetele

- desi face oralul cu tendinte de deep si atenta la oo, il face scurt cat sa obtii erectia, 

- nu face anal desi il are in lista, iar inainte sau in timul oralului a venit cu oferte extra ( nu mi-a placut faza)

Concluzii : nu a fost deloc aproape de cea mai buna partida de sex dar nici nu s-a apropiat de cea mai proasta. De revenit ? Nu vreau sa zic nu dar sa fac da sau invers, nu stii niciodata cand iti ia foc capul si n-ai o grasuna la indemana.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 22 ore, Matroskin a spus:

AmFostAcolo .

Aspecte pozitive ; - este ea cea din poze, dar mai mare sau mai multa la fata locului.

- nu a cerut banii de la usa sau primele conversatii (am platit eu inainte sa incepem)

- pentru o femeie de talia ei e foarte mobla si flexibila desi are carnea tare pe ea. 

Aspecte negative : - nu m-a invitat la dus (nu era cazul, dar..) iar la final mi-a oferit servetele

- desi face oralul cu tendinte de deep si atenta la oo, il face scurt cat sa obtii erectia, 

- nu face anal desi il are in lista, iar inainte sau in timul oralului a venit cu oferte extra ( nu mi-a placut faza)

Concluzii : nu a fost deloc aproape de cea mai buna partida de sex dar nici nu s-a apropiat de cea mai proasta. De revenit ? Nu vreau sa zic nu dar sa fac da sau invers, nu stii niciodata cand iti ia foc capul si n-ai o grasuna la indemana.

Neata,mersi de recenzie anal nu mai fac de mult timp si nu am niciu de scris ca fac anal!!!!

Cine doreste revine,cine nu sa caute in alta parte.

Eu una incerc sa multumesc lumea,mereu  se vor trezii cativa ca nu este ok ceva ,asa ca asta este.

Cine doreste vine cine nu....repet sa caute in alta parte la poze false,la alea cu "cateii" dupa ele,la alea care 5min si hai mars afara si asa mai departe.o zi buna sa ai. 

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
1 oră în urmă, Zayacatalina a spus:

Neata,mersi de recenzie anal nu mai fac de mult timp si nu am niciu de scris ca fac anal!!!!

Cine doreste revine,cine nu sa caute in alta parte.

Eu una incerc sa multumesc lumea,mereu  se vor trezii cativa ca nu este ok ceva ,asa ca asta este.

Cine doreste vine cine nu....repet sa caute in alta parte la poze false,la alea cu "cateii" dupa ele,la alea care 5min si hai mars afara si asa mai departe.o zi buna sa ai. 

Extra se pot face urmatoarele: ❤️🔥Anal- 100 lei marimi mici max medii❤️!!!NU ACCEPT MARIMI MARI LA ANAL!!!! pe prima pagina asa apare in meniu, iar daca lai scos fa modificarile la meniu

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 6 ore, Zayacatalina a spus:

Te aștept cu drag❤️

de nu raspundeai acum ( si o faceai cand trebuia de fapt...ca doar nu acum ai vazut comentariul lu barbatu-tau futpizde..).. ai fi fost al 4-lea topic pe pagina.. scadem! scadem! dar stim sa tinem topicul sus!.. semn ca nu-ti merge treaba, draga!..

uite si eu prost ..iti tin topicul sus.. dar doar ca sa zic ceva si te las!.. prima si singura experienta cu tine..a fost arhisuficienta!

un futai mai prost ..n-am mai avut parte de vreo 2 ani..oral la fel..nu esti pentru pretentiosi!.. si nu ma refer la fizic!

revin curand cu recenziile..la alte fete..

cele bune!

Link spre comentariu

• Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Acum 1 oră, _sahy_ a spus:

de nu raspundeai acum ( si o faceai cand trebuia de fapt...ca doar nu acum ai vazut comentariul lu barbatu-tau futpizde..).. ai fi fost al 4-lea topic pe pagina.. scadem! scadem! dar stim sa tinem topicul sus!.. semn ca nu-ti merge treaba, draga!..

uite si eu prost ..iti tin topicul sus.. dar doar ca sa zic ceva si te las!.. prima si singura experienta cu tine..a fost arhisuficienta!

un futai mai prost ..n-am mai avut parte de vreo 2 ani..oral la fel..nu esti pentru pretentiosi!.. si nu ma refer la fizic!

revin curand cu recenziile..la alte fete..

cele bune!

Abia aștept că eu am tot făcut 😅

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...