Sari la conținut

Categoria ''HUIDUME''.TOP 3

manuchaos

Postări Recomandate

• Oras:Buzau
  • Oras:Braila
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 28 minute, manuchaos a spus:

Salut, am fost eu anul trecut prin martie parca,  la doamna din primul anunt si am fost multumit de serviciile ei. Din cate imi aduc aminte i am lasat chiar si o recenzie

• Telefon: 0790645552
Postat

Din cele scrise pe forumul asta 1 și 2 chiar au clienți . Le merge treaba.!  Nu sunt genu meu sa le vizitez. Bănuiesc au un anumit tip de clienteala (bbw) cum sunt și ele .

• Oras:braila
Postat

Te contrazic, am fost mai de mult la matura din Bucuresti(Mihaela) si mi a placut, nu regret banii dati. Nu am fost la celalalte 2 asa ca nu mi dau cu parerea. Ma rog, gusturile nu se descuta.

• Oras:Din tara minunilor 😉🤭
Postat

La fata cu nr3 am fost eu si a fost ok ca si servicii! Restul habar nu am,ca nu mi sau parut genul meu vizual!

• Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Acum 9 ore, manuchaos a spus:

Haide ti sa punem fiecare cele mai proste experiente

Mah tu ai ceva de impartit cu madamele :lol:    ..........  cont deschis acum 9 ore cu o singura postare si plin de "credibilitate", mai ales ca le-ai lasat si la toate 3 recenzii :lol:  ..... scrie-le recenzii intai , sa intelegem si noi ce nu ti-a placut   :D   

• Like 6

Postat

era doar un test.sa vedem cine raspunde.dar e clar.nu va mai plange ti.clar va place sa luati teapa.topicul era clar.fiecare sa faca top 3 de evitat.nimeni nu a postat.qed.☺️

• Minus 2
Postat
Acum 5 ore, Mmarius30 a spus:

La fata cu nr3 am fost eu si a fost ok ca si servicii! Restul habar nu am,ca nu mi sau parut genul meu vizual!

Tu esti de belea ma baiatule 🤣🤣 ce dracu o tot lauzi atat pe asta a ta, nu misca nimic faceti foamea? Fa dracu alt cont sa prinzi mai multa credibilitate, toate coemntariile tale sunt numai la adresa basicii 🤣🤣

Postat
Acum 1 oră, bucurosul a spus:

Tu esti de belea ma baiatule 🤣🤣 ce dracu o tot lauzi atat pe asta a ta, nu misca nimic faceti foamea? Fa dracu alt cont sa prinzi mai multa credibilitate, toate coemntariile tale sunt numai la adresa basicii 🤣🤣

crezi ca devii mai interesant daca te bagi in seama cu mine? Eu nu cred! Si daca vreau eu,fac reclama lu fata asta pana te saturi tu si nu mai comentezi aiurea! Asa sa mori de ciuda 🤗😉

Postat
1 oră în urmă, Mmarius30 a spus:

crezi ca devii mai interesant daca te bagi in seama cu mine? Eu nu cred! Si daca vreau eu,fac reclama lu fata asta pana te saturi tu si nu mai comentezi aiurea! Asa sa mori de ciuda 🤗😉

Ai si tu dreptatea ta, o sa ma satur de prostia ta, dar nu acum🤣  vreau sa vad de cat ori poti lauda wc-ul 😂😂

Postat

Nu mai scrieți prostii pe aici  sunt fani “bbw” care se duc și le place . Sa nu le facă recenzie? Nu am nimic cu nimeni dar uni cresiti total. Fiecare are un tipar de fete  care  le fac recenzi.! Dacă nu ma înșel forumul asta este pentru toate tipurile de fete..! “ dacă venea vreo negresa ce scriai despre ea ? Ca e Țiganca nu ca duceți.!

Postat
Acum 9 ore, acidburn37 a spus:

Nu mai scrieți prostii pe aici  sunt fani “bbw” care se duc și le place . Sa nu le facă recenzie? Nu am nimic cu nimeni dar uni cresiti total. Fiecare are un tipar de fete  care  le fac recenzi.! Dacă nu ma înșel forumul asta este pentru toate tipurile de fete..! “ dacă venea vreo negresa ce scriai despre ea ? Ca e Țiganca nu ca duceți.!

Ai perfecta dreptate,dar unii prea isi iau in serios rolul de justitiari si mai rau cad in penibil! In plus am observat ca daca le vb frumos nu fac decat sa arunce cu jigniri si toate gunoaiele pe care le au in casa,sau poate atat ii limiteaza creerul cine stie! Toate cele bune.

• Like 1

Postat
La 16.02.2023 la 21:48, manuchaos a spus:

era doar un test.sa vedem cine raspunde.dar e clar.nu va mai plange ti.clar va place sa luati teapa.topicul era clar.fiecare sa faca top 3 de evitat.nimeni nu a postat.qed.☺️

Ne ai spart cu "clar"!🤣

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...