Sari la conținut

Recomandari cel mai bun sex oral ❗️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut colegi , caut si eu o domnisoara cu un oral demential , sunt incepator si mi as dori sa gasesc ceva cu experienta deep sa il faca de dispara ,cu alte cuvinte sa te zapaceasca

multumesc astept ceva propuneri , voi reveni cu recenzie

• Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat
35 minutes ago, baiatu baiatu said:

Salut colegi , caut si eu o domnisoara cu un oral demential , sunt incepator si mi as dori sa gasesc ceva cu experienta deep sa il faca de dispara ,cu alte cuvinte sa te zapaceasca

multumesc astept ceva propuneri , voi reveni cu recenzie

Bianca Blue de la top. Dacă ești amabil și ai prenteții de hard core (face-fuck sau alte chestii "speciale") are o tehnică f bună. Dar ai grijă, nu acceptă CIM.

Roxy total de la testate mai face un oral bun.

• Like 1

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Postat

Sunt testate? Am citit ceva pe forum si aceste nume aunt prima data , rog sa lasati si pretuei , va salut cu respect

• Membru Premium
Postat
44 minutes ago, fakeaccount said:

Bianca Blue de la top. Dacă ești amabil și ai prenteții de hard core (face-fuck sau alte chestii "speciale") are o tehnică f bună. Dar ai grijă, nu acceptă CIM.

RECTIFICARE:

Bianca Blue de la top. Dacă ești amabil și NU ai pretenții de hard core (face-fuck sau alte chestii "speciale") are o tehnică foarte bună. Dar ai grijă, nu acceptă CIM.

28 minutes ago, baiatu baiatu said:

unt testate? Am citit ceva pe forum si aceste nume aunt prima data , rog sa lasati si pretuei , va salut cu respect

Da sunt ambele testate, inclusiv de mine,  Am fost de mai multe ori la ele.

Găsești toate infomațiile în topic.

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.