Sari la conținut

Sandra minioana 0735933675

eduardoboss

Postări Recomandate

Postat

Neata buna dragi colegi de impins vagoane.

Aseara avand pofta de ceva nou, m-am gandit sa vizitez aceasta domnita.

cautand dupa nr de tel am gasit cv pe Tm dar nesemnificativ

Contactat domnisoara pe wapp, stabilim ora locatia.

ajuns la locatie undeva in boul rosu, ma primeste la usa o domnisoara micuta,dar micuta rau

Fata are undeva la 150 maxim si e slim. 
Stat de vorba putin, tipa chiar e ft sociabila.

Trecem la actiune, incepe domnisoara cu un ON de inalta calitate… adica soft frumos cu multa saliva, tente de deep dar fara atentiu la sateliti..

Montat cauciucul venit ea peste mine.. aici avem o problema, fata este extraordinar de stramta si aproape am facut fisura de ciocan..

trecut caprita fata sta cum o pui.. da contre, e ft ok(doar ca e tare micuta)

intr un final am reusit sa termin in umeri craci. 
per total o intalnire ok din punctul meu de vedere 

pretul corect de 150/250.

note:

on 8.5( ca nu s-a umblat la sateliti in rest ft ok)

Np:9,5(e stramta rau gagica)

gfe:7.5(nu orefa fk)

igiena:10 pe linie(prosop la dus curqtenie maxima, mirosea putin a ciorba de perisoare dar mi a fost rusine sa cer de mancare:))))

De revenit pentru mine oricand.

• Like 7
  • Inimioara 1
  • Oras:Arad
Postat

Punctat la gagica, n.are rost sa ma repet, fata e exact cum a descris.o colegu de mai sus.

De adaugat ar fi ca fața nu prea o ajuta, da ma rog pentru cine intereseaza. Si ca in ciuda faptului ca e super slim, nu te injunghie cand dai pe la spate, e numa fibra fata.. putina cat e. Locatia e noua, curat tot, fata curata, nimic de reprosat.

De mentionat e ca luni pleaca la TM deci, care aveati de gand sa bifati, mai aveti 2 zile doar.

Halat 150 (o fin) bine meritati.

• Like 2
Postat
La 17.02.2023 la 22:12, pentrucf a spus:

Punctat la gagica, n.are rost sa ma repet, fata e exact cum a descris.o colegu de mai sus.

De adaugat ar fi ca fața nu prea o ajuta, da ma rog pentru cine intereseaza. Si ca in ciuda faptului ca e super slim, nu te injunghie cand dai pe la spate, e numa fibra fata.. putina cat e. Locatia e noua, curat tot, fata curata, nimic de reprosat.

De mentionat e ca luni pleaca la TM deci, care aveati de gand sa bifati, mai aveti 2 zile doar.

Halat 150 (o fin) bine meritati.

Ce are fața frate ca nu înțeleg ? Dacă este fata din poze mie mi se pare foarte ok la fața .nu mai înțeleg nimic 🤪 trebuie vizitată personal 😜

Postat
Acum 5 ore, niku73 a spus:

Este fata din poze?

Da, ea este. Am fost ieri o oră la ea, am plecat mulțumit de experiență. E frumușică fata, inclusiv la față, mai ales dacă îți plac minionele skinny.

Nu ar fi multe de adăugat față de cele spuse anterior, fata are servicii foarte OK, oferă și CIM (+50 lei) ceea ce eu nu am mai apucat pentru că fiind foarte strâmtă am finalizat de două ori în prezervativ. În plus, între numere mi-a făcut un masaj destul de bun. Eu unul o recomand, și aș reveni dacă mai trece pe la Arad.

• Like 2

Postat

In urma cu aproximativ doua saptamani am vizitat-o si eu pe Sandra. Trebuie sa recunosc ca am o slabiciune pentru minione.  Am observat-o pentru prima oara la Timisoara, insa nu am reusit sa ajung la ea. Cand i-am vazut anuntul activ in Arad, mi-am zis ca de data asta nu-mi mai scapa.

Am sunat, m-am programat, am ajuns la ea, ma astepta, a decurs totul foarte lin, fara peripetii. Sandra e cea din poze, iar mie personal mi se pare ca e draguta. Nu e o frumusete, insa e o tipa draguta. E cum au spus si colegii inaintea mea, miniona si foarte stramta. Cred ca in toata cariera mea de curvar, am intalnit o singura tipa mai stramta decat Sandra. Deci, in clasamentul personal ocupa locul doi la capitolul stramtoreala.

Actiunea a fost ok, nu m-a grabit deloc, m-a lasat sa profit la maxim de pruna ei mica si stramta. Nu stiu cat a durat, dar probabil am depasit cele 30 de minute alocate. Cand esti cu ea, zici ca esti Rocco Siffredi! Nu mai intru in detalii, insa o recomand in special celor care sunt fani minione si sper sa am ocazia sa o revizitez, daca nu dau peste vreo alta miniona interesanta.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...