Membru Premium farafiltre Reputație: 4546 Postat Februarie 22, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Februarie 22, 2023 Ferrari 🙂 (m ar intereseaza ceva la 100 pentru un coate goale, sa fie in primaverii daca se poate ca nu este benzina de ars, nici curent de consumat ... nici nu gasesc de unde sa mai fur😪) 1 dag dal gas!
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 22, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Februarie 22, 2023 22 minutes ago, farafiltre said: Ferrari 🙂 Vreau să îmi iau Panamera Bumți Bumți
Membru Premium farafiltre Reputație: 4546 Postat Februarie 22, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Februarie 22, 2023 Eu rolex (sau macar un tudor sh)🤫 1 dag dal gas!
nila78 Reputație: 655 Postat Februarie 22, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 22, 2023 Acum 2 minute, farafiltre a spus: Eu rolex (sau macar un tudor sh)🤫 Mai bine un patek sau un jaeger lacoultre 1
Eliza305 Reputație: 14 Postat Februarie 22, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 22, 2023 😈 1 1
Eliza305 Reputație: 14 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 23, 2023 Bună dragilor astăzi îmi încep programul de la ora 13:00. PROGRAMARILE SE FAC PE WHATSSAP SAU TELEFONIC 0720553764 VA AȘTEPT ❤️❤️😘
Eliza305 Reputație: 14 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 23, 2023 💟💟💟💟
Scrat_one Reputație: 67 Postat Februarie 23, 2023 Postat Februarie 23, 2023 Nimic, nimic ? Poate ca aia care te-au vizitat nu vor sa scrie, te tin doar pt ei !!! 😂😂
Eliza305 Reputație: 14 Postat Februarie 24, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 24, 2023 Buna îmi încep activitatea de la 13:00 pana Tarziu va astept pupicii😘😘😘😘
Eliza305 Reputație: 14 Postat Februarie 24, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 24, 2023 Acum 13 ore, Scrat_one a spus: 🥰😍🥰🙂😍🥰🥰🥰😍😍😍🥰🤪😚🥰
Eliza305 Reputație: 14 Postat Februarie 24, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 24, 2023 Acum 13 ore, Scrat_one a spus: Nimic, nimic ? Poate ca aia care te-au vizitat nu vor sa scrie, te tin doar pt ei !!! 😂😂 Vino tu si sparge gheața😘😘😘😘😘
Eliza305 Reputație: 14 Postat Februarie 24, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 24, 2023 Heiii 🥰🥰🥰😍
Scrat_one Reputație: 67 Postat Februarie 24, 2023 Postat Februarie 24, 2023 9 hours ago, Eliza305 said: 23 hours ago, Scrat_one said: 🥰😍🥰🙂😍🥰🥰🥰😍😍😍🥰🤪😚🥰 Donsoara vezi ca io nu postai inimoare p-acilisha ! 9 hours ago, Eliza305 said: Vino tu si sparge gheața😘😘😘😘😘 Sorry dar nici macar sarut pe buze nu oferi ... deci eu spun pas (desi esti genul de fata pe care-l caut). Succes donsoara Eliza !
Eliza305 Reputație: 14 Postat Februarie 25, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 25, 2023 La 17.02.2023 la 17:47, Eliza305 a spus: Buna dragii mei de astazi Mai am locuri libere de la ora 12: 00 si tot Azi este ultima zi în frumosul vostru oras va pupp 😘😘 si va astept la mine😍💋💋💋
Sapte7 Reputație: 72 Postat Februarie 26, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 26, 2023 Salutare. Am vizitat-o zilele trecute pe Eliza, am zis sa sparg gheața și să las o părere. 😂 Știam că nu are inclus în meniu ON, dar a fost singura fată care mi-a răspuns în timp util la mesaj și am zis sa o încerc, neavând prea mult timp liber în ziua respectivă. 😅 Programare pe whatsapp, unde am primit detaliile necesare, confirmată și respectată. Fiind prima vizita la domnișoara am ales o finalizare. 😋 La ora stabilită am ajuns pe Rebreanu, la Eliza, o fată cu un corp frumos, sâni medii, drăguță la față, nu genul după care să întorc capul pe stradă (părere subiectivă). Pozele sunt ale ei. Am stat puțin de vorbă, apoi am mers la duș pentru igienizare. Revenind de la duș, am început acțiunea cu OP din partea ei (nu sunt neaparat fan OP, eu prefer ON) dar după câteva minute a reușit să-l trezească pe junior, am trecut apoi la NP o singură poziție și finalizat în balonas. La final, am făcut un duș, m-am îmbrăcat și am plecat. 😇 Ca note (subiective): Aspect fată: 8 (drăguță la față dar nu să întorc capul după ea pe stradă) Igiena: 10 (nu am simțit nimic suspect, mirosea bine) Atitudine: 9 (plăcut să stai de vorbă cu ea) OP: 5 (eu prefer ON, altă notă nu pot să dau) NP: 8 (s-a simțit bine interacțiunea, dar mai este loc de îmbunătățire) De recomandat…dacă nu aveți probleme cu OP, merită încercată pentru o descărcare De revenit…pentru mine doar în cazul excepțional, dacă nu găsesc disponibilă o opțiune mai bună Eliza, un sfat: ar fi util să adaugi nr. de tel. în titlul topicului. Am pierdut timp să-l găsesc în interiorul topicului, plus că se discuta de două nr. de tel., până să-mi dau seama care este cel bun. 😂 Numai bine tuturor! 6 2
Eliza305 Reputație: 14 Postat Februarie 26, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 26, 2023 1 oră în urmă, Sapte7 a spus: Salutare. Am vizitat-o zilele trecute pe Eliza, am zis sa sparg gheața și să las o părere. 😂 Știam că nu are inclus în meniu ON, dar a fost singura fată care mi-a răspuns în timp util la mesaj și am zis sa o încerc, neavând prea mult timp liber în ziua respectivă. 😅 Programare pe whatsapp, unde am primit detaliile necesare, confirmată și respectată. Fiind prima vizita la domnișoara am ales o finalizare. 😋 La ora stabilită am ajuns pe Rebreanu, la Eliza, o fată cu un corp frumos, sâni medii, drăguță la față, nu genul după care să întorc capul pe stradă (părere subiectivă). Pozele sunt ale ei. Am stat puțin de vorbă, apoi am mers la duș pentru igienizare. Revenind de la duș, am început acțiunea cu OP din partea ei (nu sunt neaparat fan OP, eu prefer ON) dar după câteva minute a reușit să-l trezească pe junior, am trecut apoi la NP o singură poziție și finalizat în balonas. La final, am făcut un duș, m-am îmbrăcat și am plecat. 😇 Ca note (subiective): Aspect fată: 8 (drăguță la față dar nu să întorc capul după ea pe stradă) Igiena: 10 (nu am simțit nimic suspect, mirosea bine) Atitudine: 9 (plăcut să stai de vorbă cu ea) OP: 5 (eu prefer ON, altă notă nu pot să dau) NP: 8 (s-a simțit bine interacțiunea, dar mai este loc de îmbunătățire) De recomandat…dacă nu aveți probleme cu OP, merită încercată pentru o descărcare De revenit…pentru mine doar în cazul excepțional, dacă nu găsesc disponibilă o opțiune mai bună Eliza, un sfat: ar fi util să adaugi nr. de tel. în titlul topicului. Am pierdut timp să-l găsesc în interiorul topicului, plus că se discuta de două nr. de tel., până să-mi dau seama care este cel bun. 😂 Numai bine tuturor! Multumesc 💋💋💋 si te mai astept !!!
Eliza305 Reputație: 14 Postat Martie 11, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 11, 2023 Buna dragilor !! Numele meu este Eliza sunt bruneta, am 20 de ani, 1.67 înălțime și 50 de kg . Vă aștept în locația mea pentru a da frâu liber placerilor și fanteziilor voastre. 💥Serviciile mele: 😈- oral protejat (OP) 😈- normal protejat (NP) 😈- diferite poziții / 69 😈- fantezii (footfetish/ cunnilingus/ anilingus pasiv/ + mici fantezi 😈- sărutări corporale 😈- finalizare corporală (COB) 💥Preturile mele sunt ⏰-200 finalizarea ⏰- 300 ora ⏰Pentru programări, confirmarea se va face cu 30 min înainte la telefon sau mesaje WhatsApp ⏰ ☠️EXCLUS persoane in STARE DE EBRIETATE, cu BILE sau alte ACCESORII !!!☠️ 💥Pentru mai multe detalii si programări: ❤️0720553764❤️ Vizita mea la voi va fi începând cu data de 012.03.2023 pana pe data de …😈💋💋💋Evident îmi voi anunța disponibilitatea Dis de dimineața … 2
Eliza305 Reputație: 14 Postat Martie 13, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 13, 2023 Bună dragi mei astăzi sunt disponibila de la ora 12 30 pana seara târziu Va aștept cu programari pe Whatsaap 💟😈😈❤️❤️❤️
Eliza305 Reputație: 14 Postat Martie 13, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 13, 2023 🔞Disponibila 🔞 Ma puteți găsi pe Whatsaap sau telefonic: 0720553764
22leon Reputație: 34338 Postat Martie 13, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Postat Martie 13, 2023 La 11.03.2023 la 13:44, Eliza305 a spus: 😈- fantezii (footfetish/ cunnilingus/ anilingus pasiv/ + mici fantezi 😈 Ar deveni interesant dacă ai considera că Fk și ON întra la "mici fantezi" 😜😂 3 4
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14381 Postat Martie 14, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Martie 14, 2023 Acum 7 ore, 22leon a spus: Ar deveni interesant dacă ai considera că Fk și ON întra la "mici fantezi" 😜😂 Macar FK. Oralul, daca il face bine, poate sa fie si protejat. In schimb, fara FK....viata e ...pustie. 3
Eliza305 Reputație: 14 Postat Martie 14, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 14, 2023 Buna dragi mei 😘😘😘va astept cu programări după ora 12:00💋💋💋
Eliza305 Reputație: 14 Postat Martie 14, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 14, 2023 🕜DISPONIBILAA🕔🔞🔞🔞
Scrat_one Reputație: 67 Postat Martie 15, 2023 Postat Martie 15, 2023 Donsoara vezi ca ti-a postat fish-ul poze false. Tu nu ai silicoane ca fata din poze ... si induci baietzii in eroare. Posteaza pozele reale care cred ca te avantajeaza mai mult, chiar daca tu sau pestisorul auriu aveti impresia ca semeni cu fata din poze !
Eliza305 Reputație: 14 Postat Martie 15, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 15, 2023 Neataa💓 îmi încep programul de la ora 12 :00 va aștept cu programari pe whatsapp🔞😈
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum