Vadim Tudor Reputație: 27 Postat Martie 12, 2014 Oras:D I N C O L O Oras:D I N C O L O Postat Martie 12, 2014 pe toate la faci dupa ureche? auf wiedersehen !!!
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 12, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 12, 2014 Se pare c-am dat teroare la server, asa ca mai incerc o data
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 12, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 12, 2014 Asta inseamna ca pe langa nici server-ul nu o vrea inapoi? ...Io o vreau.
Angel Reputație: 244 Postat Martie 12, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Martie 12, 2014 Foarte amuzant si educativ.... Pacat ca n-am fost si eu pe aici Cand era Irinuca in voga... Acum 3 ani..acum 2 ani...acum 1 an...acum 4 ore.... P.S Cautatorule...Imi face placere sa Te citesc din nou.....detectivu' nomba' uane... Bagati O Manea va rog
matei48 Reputație: 116 Postat Martie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2014 Cine naiba mai e si asta?S-a retras? Sa-i fie de bine!Bine ca nu a murit, asa ca s-a retras nu e mare lucru.
bic.c Reputație: -1560 Postat Martie 13, 2014 Oras:. Oras:. Postat Martie 13, 2014 Am ratat-o ? Cred ca ar trebui sa stau mai mult pe forum cine stie cate conturi mai are . Irinucaaaaaa ,pardon , Amelieeeeeee cui ne lasi ???? 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum