Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 4 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 4 ⛔️ Programări în timpul programului dar și după ! Dacă vreți mai de dimineață decât 10:00 ! Faceți programare seară. Mai fac și excepții ‼️ ⛔️ Pentru programările de seară pentru dimineața ⛔️ ⛔️ Daca vreți de la 08:00 ❗️ Programării pe whatssApp de seara ❌ - Dimineața mă sunați în caz ca nu aveți programare ⛔️ Seară frumoasă 😻 Programări pe whatssApp ❗️⛔️
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 5 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 5 Sociabila , jucăușă cu forme ce îți trezește simțurile , imi place să îmbin cu placutul , de accea plăcerea va fi de ambele părți ! ⛔️Sunt o fire comunicativă ❗️ Seducătoare 🔞 , pregătită să ghidez într-un labirint al plăcerii …Chimia între noi ⛔️ preludiu…Sarutari 💋mangaieri…Îmi place pula șo sug…să iau în gurița …o bat peste limbuta ❗️ ⛔️ Fantezii ❗️⛔️ ⛔️ Daca vreți de la 08:00 ❗️ Programării pe whatssApp de seara ❌ - Dimineața mă sunați în caz ca nu aveți programare ⛔️ Până seara la 00:00 ❗️⛔️ Programări pe whatssApp! 🔞
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 5 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 5
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 5 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 5 Astăzi până la 00:00! Curul meu e cam obraznic 👿 mai cere câte-o palmă ! Finalizare orală să curg pe sâni 🔞💦 Programări pe whatssApp! O zii frumoasă !
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 5 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 5 Mulțumesc bby 😘 Revin cu poze noi ❗️ Astazi pana 00:00 ⛔️❗️ Programări pe whatssApp! O zii frumoasă Cica sug rau..umed ❗️😘
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 6 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 6 ⛔️ Daca vreți de la 08:00 ❗️ Programării pe whatssApp de seara ❌ - Dimineața mă sunați în caz ca nu aveți programare ⛔️ ❗️ Astăzi de la 09:00 până la 00:00 ❗️ ⛔️ Sex între sâni…ahhh…bby 😘….Mmmm…ahh…😘🔞 Cică sug azi deep..umed …pana 🥚🥚 ❗️ ❗️ Programări pe whatssApp ❗️⛔️ Buna Dimineața ❗️ O zii frumoasă ❗️
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 6 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 6
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 8 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 8 Astăzi până 00:00 ! mmmm…Ahhhh…bby…imi place pula sug…să iau în gurița…să scuip….lins 🥚🥚 umed..cat mai deep…oralul depinde de igiena ⛔️🔞 În diferite poziții..la marginea patului…Ahhhh…bby ….⭕️❌…..sex între sâni..Sarutari 💋💋…limbute 🔞🥰👅🍓 GFE - amanta / iubita , sărutări , mângâieri pe fund! ⛔️ Un deget în păsărică ⛔️ Programări pe whatssApp ❗️ Invaluit de pasiune , senzualitate , eleganță și rafinament , pune accent pe discreție și seriozitate! Atunci eu pot fii compania potrivită pentru tine. Finuta și atentă la dorințele tale , te aștept într-un cadru intim și călduros pentru a-ți îndeplini dorințele… Rafinamentul și senzualitatea se oglindesc în calitatea serviciilor mele. ⛔️ Daca vreți de la 08:00 ❗️ Programării pe whatssApp de seara ❌ - Dimineața mă sunați în caz ca nu aveți programare ⛔️ 🔞 Singura în locație 🔞 Pup jos 😘🥰
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 8 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 8 Finalizarea orală ! ⛔️ Astazi pana la 00:00 ! Programări pe whatssApp
misudiaconu69 Reputație: 205 Postat Aprilie 8 Telefon: mishu69xxx Oras:Pites.ti Telefon: mishu69xxx Oras:Pites.ti Postat Aprilie 8 M-am revăzut cu aceasta blondina zilele trecute și nu regret. Am stabilit întâlnirea pe WhatsApp, programarea fiind respectată de ambele părți Ajuns l la ea, am fost așteptat în halat și după câteva momente de sărutări n-am dus la dus. După ce am ieșit să mă aștepta pe pat goala și am început să ne sărutăm. Apoi ea a trecut la un oral adânc și umed. După am trecut și eu la munca de jos, că așa e frumos, urmat de un 69. Fiind foarte excitat am finalizat in guriță eu. După ce ne-am tras sufletul am trecut la runda 2 de tăvăleală, unde un afara de oral am intrat și în eaz cu câteva schimbări de poziție, după care am finalizat in balonaș. Ne-am saturat la final și a rămas să ne revedem Îmi place tipa și mereu revin la ea cu pula bat. Nu dat note, pentru că totul e la superlativ legat de aceasta blonda cu săbii mari. 1 1
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 8 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 8 Acum 9 ore, misudiaconu69 a spus: M-am revăzut cu aceasta blondina zilele trecute și nu regret. Am stabilit întâlnirea pe WhatsApp, programarea fiind respectată de ambele părți Ajuns l la ea, am fost așteptat în halat și după câteva momente de sărutări n-am dus la dus. După ce am ieșit să mă aștepta pe pat goala și am început să ne sărutăm. Apoi ea a trecut la un oral adânc și umed. După am trecut și eu la munca de jos, că așa e frumos, urmat de un 69. Fiind foarte excitat am finalizat in guriță eu. După ce ne-am tras sufletul am trecut la runda 2 de tăvăleală, unde un afara de oral am intrat și în eaz cu câteva schimbări de poziție, după care am finalizat in balonaș. Ne-am saturat la final și a rămas să ne revedem Îmi place tipa și mereu revin la ea cu pula bat. Nu dat note, pentru că totul e la superlativ legat de aceasta blonda cu săbii mari. Mulțumesc frumos ☺️
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 8 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 8 ⛔️ Programări în timpul programului dar și după ! Dacă vreți mai de dimineață decât 10:00 ! Faceți programare seară. Mai fac și excepții ‼️ ⛔️ Pentru programările de seară pentru dimineața ⛔️ ⛔️ Daca vreți de la 08:00 ❗️ Programării pe whatssApp de seara ❌ - Dimineața mă sunați în caz ca nu aveți programare ⛔️ Seară frumoasă 😻 Programări pe whatssApp ❗️⛔️
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 9 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 9 mmmm…Ahhhh…bby…imi place pula sug…să iau în gurița…să scuip….lins 🥚🥚 umed..cat mai deep…oralul depinde de igiena ⛔️🔞 În diferite poziții..la marginea patului…Ahhhh…bby ….⭕️❌…..sex între sâni..Sarutari 💋💋…limbute 🔞🥰👅până extaz 💦😘 ❗️ Să curgă sperma din gurița pe sâni…Ahhh…bby 😘🥰 ❗️⛔️ ❗️ Programări pe whatssApp ❗️ Seara frumoasa ! Astăzi până la 00:00 ❗️ Mâine de la 08:00 pana la 00:00 ❗️ In cazul in care nu răspund pe whatssApp vă rog să mă sunați pe număr ❗️⛔️ Va pup
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 9 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 9 Astăzi până la 00:00 ❗️⛔️ Astăzi până la 00:00 ❗️ Mâine de la 08:00 pana la 00:00 ❗️ In cazul in care nu răspund pe whatssApp vă rog să mă sunați pe număr ❗️⛔️ Te aștept într-un cadru intim…iar într-o ținută sexy…să ne iubim…preludiu…Sarutari 💋🥰 Programări pe whatssApp ❗️⛔️
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 9 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 9 Bună dimineața ! Vă aștept la cafea ! Astăzi până la 00:00 ! Programări pe whatssApp! Disponibila O zii frumoasă ! Revin cu serviciile și cu poze 😘 Îmi place pula…să sug…lins oo..ahhh bby 😘
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 10 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 10
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 10 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 10 Mmm…bby…Ahhh…cică azi o sug…umed..deep…scuipat pe ea…la marginea patului….ahhh…⛔️ Fianlizare în gurița să curgă sâni….ahhh…preludiu..sarutari pe corp…pe buze dacă igiana corespunde….mângâierii pe corp…pe fund…degete în păsărică 🍭….ahhh bby 😘 Astăzi până la 00:00 ❗️⛔️ Programări pe whatssApp 📲📞❗️
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 10 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 10 ⛔️ Pentru programările de seară pentru dimineața ⛔️ ⛔️ Daca vreți de la 08:00 ❗️ Programării pe whatssApp de seara ❌ - Dimineața mă sunați în caz ca nu aveți programare ⛔️ 🖤oral pro/nepro , lins la 🥚🥚, deep , umed 🖤oral la marginea patului (soft/hard) 🖤fuckface 🖤normal DOAR PROTEJAT (soft/hard) 🖤sex intre sani 🖤sarutari corporale 🖤sarutari pe gurita (in functie de igiena si chimie) 🖤diferite pozitii 🖤69 ❗️ ❣️ Limbute 😋 🖤accept cunni/anni( pasiv) 🖤accept palmute peste fund, tras de par in limita bunului simt 🖤gfe -amanta / iubita in pat ❣️ 🖤 Finalizare orală…Limbuta mea aștepta sperma 👅 💦 🖤 Masaj erotic / mesaj de relaxare la ora ❗️ Curând o să iau vibrator să mă puteți juca cu el..să îl bagi la mine în păsărică ❗️ ❗️sânii jucăuși te invit în patul meu să ne facem de cap ❗️ Programări pe whatssApp 📲📞 Seară frumoasă 😘
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 10 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 10 Noapte bună 💤❗️ Vă aștept de mâine de la 08:00 ❗️ Programări pe whatssApp 📲📞
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 11 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 11 Astăzi până 00:00! ⛔️ Limbuta mea are chef de joacă…aștepta sperma sa ia in gurița 👅💦….bby…vorbit vulgar în timpul acțiuni….Mmm…Ahhh 🥰…. Finalizare în gurița 👅 să curgă pe sâni. Oral 🍌 până 🥚🥚 să ling să le iau în gurița⛔️ 🔞 Chimia între noi 🔞 Dragostea…nebunii ⛔️ Programări pe whatssApp ❗️ O zii frumoasă
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 11 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 11
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 12 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 12 Te aștept în locația mea să facem dragoste cu multă pasiune așa cum îți dorești , să te domin cu mișcare mele provocatoare , să te aduc la extaz 💦⛔️ să fii cea mai trădată pentru tine ❗️ să ne iubim…Ahhh…bby…imi plac fanteziile …tras de păr…câte o palmă ✋ peste fund….🚫 De la 🍌 până 🥚🥚 cu lins pe ele…dar să fie curat si epilat ❗️ 69 ❗️⛔️ Limbute păsărică în fund le ador…și câte un deget două….ahhhh…bby….Sarutari pe gurița până 🍌…să fiu bătută cu ea peste limbuta…💋…..o sa iau adânc…umed…pana pe gât ❗️🚫💦 apoi să curgă sperma în gurița pe limbuta pe sâni 💋🍌 Preludiu ⛔️ Sarutari / mângâieri pe corp 🚫 Fără grabă…îmi place compania noastră ⛔️ Vă aștept cu un pahar de apă sau suc ❗️ O bombonică să fiți dulci ! Duș 🚿 prosop curat…apa de gură! Duș se poate și împreună bby ❗️ 🚫 Program : 08:00 până la 00:00 ❗️fac și excepții să încep mai devreme sau termin mai târziu ⏰ ❗️ Mă poți suna 📱 ❗️🚫 Programări pe whatssApp 📲❗️ Noapte bună scumpii mei ! Ne vedem mâine în locația mea intimă ! Va pup acolo jos! Îmi place pula ! Să sug ! 💤
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 12 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 12 Acum 6 ore, Innaa a spus: Te aștept în locația mea să facem dragoste cu multă pasiune așa cum îți dorești , să te domin cu mișcare mele provocatoare , să te aduc la extaz 💦⛔️ să fii cea mai trădată pentru tine ❗️ să ne iubim…Ahhh…bby…imi plac fanteziile …tras de păr…câte o palmă ✋ peste fund….🚫 De la 🍌 până 🥚🥚 cu lins pe ele…dar să fie curat si epilat ❗️ 69 ❗️⛔️ Limbute păsărică în fund le ador…și câte un deget două….ahhhh…bby….Sarutari pe gurița până 🍌…să fiu bătută cu ea peste limbuta…💋…..o sa iau adânc…umed…pana pe gât ❗️🚫💦 apoi să curgă sperma în gurița pe limbuta pe sâni 💋🍌 Preludiu ⛔️ Sarutari / mângâieri pe corp 🚫 Fără grabă…îmi place compania noastră ⛔️ Vă aștept cu un pahar de apă sau suc ❗️ O bombonică să fiți dulci ! Duș 🚿 prosop curat…apa de gură! Duș se poate și împreună bby ❗️ 🚫 Program : 08:00 până la 00:00 ❗️fac și excepții să încep mai devreme sau termin mai târziu ⏰ ❗️ Mă poți suna 📱 ❗️🚫 Programări pe whatssApp 📲❗️ Noapte bună scumpii mei ! Ne vedem mâine în locația mea intimă ! Va pup acolo jos! Îmi place pula ! Să sug ! 💤 Astăzi până la 00:00 revin cu poze o zi frumoasă ! Bună dimineața vă aștept la o cafea
fohic Reputație: -2 Postat Aprilie 12 Oras:DJ Oras:DJ Postat Aprilie 12 Acum 2 ore, Innaa a spus: Astăzi până la 00:00 revin cu poze o zi frumoasă ! Bună dimineața vă aștept la o cafea Ar trebui sa revi cu poze full body, nu inteleg de ce te ascunzi atat, unora le plac fetele plinute. 67 de pagini si nici o poza cu 🍑
Innaa Reputație: 443 Postat Aprilie 12 Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Telefon: +40 746 295 042 Oras:Slatina Disponibila Autor Postat Aprilie 12
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum