Sari la conținut

0731063145

Postări Recomandate

Postat

Bai fratilor eu unul ce cred ca nu imi place nu ma duc. Eu unul am fost si am fost multumit de servici. Mia facut un masaj adevarat si merita bani eu am avut nevoie de un masaj adevarat frate. Am mai fost la masaje si la altele dar alea fac manchieri nu masaj si iti ia bani degeaba. Dar la daria a fost ok are si masa de masaj si masajul este de nota 10 super. Daca vreti alceva ducetiva in alta parte e plin ziaru bafta

• Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Bai fratilor eu unul ce cred ca nu imi place nu ma duc. Eu unul am fost si am fost multumit de servici. Mia facut un masaj adevarat si merita bani eu am avut nevoie de un masaj adevarat frate. Am mai fost la masaje si la altele dar alea fac manchieri nu masaj si iti ia bani degeaba. Dar la daria a fost ok are si masa de masaj si masajul este de nota 10 super. Daca vreti alceva ducetiva in alta parte e plin ziaru bafta

Zi Zau! 

• Like 6
  • Minus 8
Postat

citare si completare: "Zi zau, cu limba scoasa si dupa zii Daria cu limba scoasa!" :)))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Sugi pula cu limba scoasa

ceva frustari de peste sau de curva? ca nu imi dau seama la cate cuvinte folosesti :))) oare numa atatea stii? - iti dai singur/a in cap, macar fii mai smart (poti folosii google translate:https://www.google.ro/search?source=hp&q=translate&oq=trans&gs_l=psy-ab.3.0.0i131k1l4.1504.1956.0.3471.5.5.0.0.0.0.154.517.0j4.4.0....0...1.1.64.psy-ab..1.4.515...0.riadtZ6bNds ) si posteaza cu cap daca tot esto prost/proasta!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Constanta
Postat

Am fost si eu de vreo 2 ori la duduia... Prima oara pe la Inel 2(era ok la prert) si mi-a fost mila de ea cand mi-a spus ca are 2 copii de crescut si s-a descurcat fff greu pana sa inceapa sa faca masaj ( avea cereri si pe situri de ajutoare ). S-a dezbracat neconditionat si s-a chinuit ceva cu mn avand in vedere cum arata...a trebuit sa inchid ochii sa-mi dau drumul !

Masajul a fost cat de cat bun si pretul ok !

Pentru masajul ok si determinarea de a ma face "usurat"m-am dus si a 2 oara pe Dobrila Eugeniu (la parter) ! Fata s-a emancipat peste noapte ! Era mult mai ingamfata si plina de talente de parca cine stie ce foto model era...

in ambele dati mi-a spus ca barbatul ei e plecat in America si ca vorbeste aproape zilnic cu el pe skype...(desi un prieten mi-a spus ca a iesit din camera alaturata).

A 2 oara nu s-a mai dezzbracat probabil constienta de faptul ca e o sperietoare si o "inotatori" refuza sa iasa la suprafata...

Ce m-a deranjat cel mai tare a fost cand am sunat a 3 oara(acum 2,3 luni) si mi-a spus ca sta pe Cismelei si cand am ajuns a intervenit ceva si am anuntat ca nu mai pot veni... A inceput sa injure si sa vorbeasca mai josnic ca un tigan(cred ca are origini) si m-a amenintat ca-mi pune anunti pentru bulangi...

PATETIC.. PATETIC... PATETIC

Ar trebui inchisa acesta fiinta(daca se poate numi asa), pusa intr-o inchisoare ca maseuza si atat( cred ca ar fi refuzata si de cei mai statuti puscariasi ).

• Like 1
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Intrebare si problema:

Daca senya il acuza pe borfas ca e peste pentru ca promoveaza femeile pe forum, avand in vedere ca acest topic e deschis de senya, inseamna ca aceasta este femeia lui, la produs nu?

Zic si eu, nu dau cu paru’

• Like 2
  • Minus 2
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Intrebare si problema:

Daca senya il acuza pe borfas ca e peste pentru ca promoveaza femeile pe forum, avand in vedere ca acest topic e deschis de senya, inseamna ca aceasta este femeia lui, la produs nu?

Zic si eu, nu dau cu paru’

Piei, ispită, ca vreau sa mă fac mai cuminte,mai buna în prag de sărbători!
  • Minus 1
Postat

Salutare va povestesc eu despre domnisoara acum 5 ani avea locatia langa Gara mai exact peste drum de statia de autobuze care pleaca in Mangalia dupa o perioada pe soveja apoi langa cartierul social Henri Coanda apoi tot pe soveja dar aproape de institut si ultima data in zona Tomis Nord la parter cum intrii in scara prima usa pe stanga .....prima data cand am interactionat cu ea a fost acum aproximativ 5 ani cand avea locatia langa Gara costa 50 de lei o ora de masaj vreau sa spun ca facea masaj bine era amabila etc dupa o saptamana o mai vizitez iar si atunci imi spune ca face si erotic cu 80 de lei si mai pun 30 peste aia 50 si aleg erotic eu pentru vremea respectiva ai acord un 7 nu pot sa spun ca a fost super bine dar nici rau oricum am hotarat sa nu o mai vizitez ptr ca in camera alaturata se auzeau copii cum plangeau si tot o dadea ca nu se pricepe bona asta noua care o are ...cam dupa 5 luni rasfoiesc telegraf matrimoniale online sun la un anunt despre masaj si imi spune sa vin pe soveja intre institut si giratoriu hai sa incerc intre timp dameza a schimbat nr de tel si nu stiam ca este ea ca nu mergeam apartament la et 1 sun la interon urc cand deschide usa ea in usa deja imi venea sa ai fut un pumn si ai spun ca nu intru ca plec ea foarte insistenta intra macar un minut sa iti spun ceva bine si intru imi spune ca pentru 150 face masaj de relaxare + erotic + sex si ai spun ca daca vrea cu 80 vreau dar 150 este mult ma refzua si imi zice sa plec ca a pierdut clienti din cauza mea ok plec cobor scarile ies pe usa blocului fac 3 pasi cand un val de apa cu tot cu un lighean de plastic peste mine ma facut fleasca pe partea stanga  incep sa imi bag pula pe acolo cand un mos de la o scara alaturata stiga vezi ba ca de la et 1 a aruncat (eu deja eram constient) merg la usa treg de ea nimic era blocata si tipa mosu ala iar mergi ma prin spate ca nu are interfon usa din spate o rup la fuga ocolesc tot blocu eram plin de nervi urc bat la usa cand deschide unu blond usa cam moldovean cu o fetita in brate ce vrei ma el mie ai spun ca a aruncat cu apa pe mine si sa vina afara acum in strada sa ne batem ca barbatii la care deschide usa mai larg si in spatele lui era tiganca asta se jura ca nu a aruncat ea si inca o fetita mica si inca una la 40 de ani (in gandu meu frate de unde au aparut si astia) eu tot il invitam pe ala sa vina afara sa ne batem si atunci iese un vecin un nene mustacios a inceput sa isi bage in mortii lor si sau baricadat in casa au mai iesit cateva femei le spun ce am patit ca au aruncat cu apa pe mine ca asta face masaj ca se fute pe bani  :)))  si au zis vecinii ca stiu problema si suna la politie ia si legatura cu proprietaru si ai muta ... plec de acolo si seara ma suna cu nr ascuns moldoveanu ala si ma ameninta ca ma aranjeaza el ca sa vad eu ce patesc  oricum daca era barbat iesea afara dar e un gascan care traieste pe spatele la femeie  si dupa aproximativ un an sun iar la masaj iar asta avea alt nr iar alta locatie in Tomis Nord  la tel cand o auzi este ff amabila cand ajung locatia era la parter cand o vad in usa direct ma jur ai fut o flegma direct in ochi si o iau la fuga traversez strada sar in masina si decolez pe drum tot imi suna telefonu si a x a oara zic hai ma sa raspund la care moldoveanu baaa ca sun acum la garda ca ai intrat peste femeia mea in casa si ai furat telefonu si lantu de aur :))))))) ai zic sa sune ca nu  e problema dupa o da ca sa ai aduc acum 100 de lei ca altfel suna si in final ca am avut noroc ca el era in spatele blocului ca altfel ala eram .... cam atat despre cioara asta de evitat maxim mai ales ca in ultima vreme arata ca un tomberon cu rotile .. pacat de copii aia care stau in casa si masa se fute in cealalta camera .Va salut cu respect .

• Like 2
  • Minus 1
Postat

cu apa turnata confirm si eu...cand am vazut o am plecat..si a asteptat idioata la geam..si a aruncat cu apa..noroc ca mai mult a dat pe langa..o idioata cu un golan in casa..

Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

0722816555 NUMAR NOU

Corect, frate Doncta! Alt rebut de care nu scapam! Genul ala cara schimba nr. tel., locatie, poze(pun si false),...poate ,poate mai gasesc niste fraieri! Este Daria care are topic la "De evitat"-Masaj???

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.