cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 1, 2016 Sunt convins ca fetele stiu ce au in ograda ...doar ca se invita una pe alta ...ptr moment daca fetele nu au bani de investit ...sa puna macar un prosop la marginea cazii ...sa te poti usca acolo pe talpi ....sa nu fim carcotasi ca nici Larissa nu avea ceva de agatat hainele ...pe scaunul din dormitor avea aeroterma si dupa un 69 cu ea ....deja aveam basicutze pe frunte de la caldura aia . Fetelor ,ptr o sedere cat mai placuta tineti cont de sfaturi si apoi pastrati curatenia .... ,a vostra si a locatiei . pirate,pai tu esti vinovat!! deci tu ai intrat cu larisa in dormitor SI NU AI OPRIT AEROTERMA ??? mie imi venea sa deschid geamu si tu.....sa zici mersi ca ai scapat doar cu basicute! p.s. tzoalele puteau sta linistite in cealalta camera pe pat, fotoliu, etc...ori singure, ori cu ANA!! ca tare mai plang si de doru` ei. 1
corsar Reputație: -301 Postat Martie 1, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 1, 2016 pirate,pai tu esti vinovat!! deci tu ai intrat cu larisa in dormitor SI NU AI OPRIT AEROTERMA ??? mie imi venea sa deschid geamu si tu.....sa zici mersi ca ai scapat doar cu basicute! p.s. tzoalele puteau sta linistite in cealalta camera pe pat, fotoliu, etc...ori singure, ori cu ANA!! ca tare mai plang si de doru` ei.Plangem toti frate .In momentele alea de extaz nu am realizat ca aeroterma era linga mine ....si cred ca si Larissa a facut basicutze pe bucutze ... .Dar hai sa lasam fetele sa isi faca curatenie in locatie ,ca le dam de citit amintirile noastre si apoi nu mai au timp de curatenie . 1 2
denisa denisa Reputație: 118 Postat Martie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 1, 2016 corect! ca sfaturi utile, ar fi:-fumatul la blana doar in camera de primire oaspeti (chiar bucatarie, daca e curat). in iatac, doar asa, intre numere, daca e cazu`!-papuci! obligatoriu! de la baie pana in dormitor, in laba goala iei toata mizeria de pe jos si o duci in pat!-in camera de lucru, macar un scaunel ceva! eu mi-am lasat toalele pe pat si cand am venit din baie erau JOS! PE JOS! adica acolo pe unde se umbla descult cu apa din baie pe talpi... Daca macar astea s-ar rezolva repede, aveti de castigat! Nu, de fapt toti avem de castigat! Imi cer mii de scuze,de obicei la noi nu e asa cum sa vazut atunci dar va multumesc pentru sfaturile date....Nu o sa se mai întâmple nici un incident din acesta si va anunt ca sa rezolvat aceste mici probleme 1
corsar Reputație: -301 Postat Martie 1, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 1, 2016 Imi cer mii de scuze,de obicei la noi nu e asa cum sa vazut atunci dar va multumesc pentru sfaturile date....Nu o sa se mai întâmple nici un incident din acesta si va anunt ca sa rezolvat aceste mici problemeHai sa fiu carcotas.....daca se mai intampla ....si clientul nu este multumit de curatenie etc. ...serviciile voastre sa fie gratuite si clientul sa plece fara a mai achita taxa . .Ce ziceti ...acceptati provocarea ?
denisa denisa Reputație: 118 Postat Martie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 2, 2016 Hai sa fiu carcotas.....daca se mai intampla ....si clientul nu este multumit de curatenie etc. ...serviciile voastre sa fie gratuite si clientul sa plece fara a mai achita taxa . .Ce ziceti ...acceptati provocarea ?Daca as accept aceasta provocare,o sa se gaseasca orice motiv ca sa fie nemultumiti clientii, Si numai achita taxa
corsar Reputație: -301 Postat Martie 2, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 2, 2016 Daca as accept aceasta provocare,o sa se gaseasca orice motiv ca sa fie nemultumiti clientii, Si numai achita taxaEeee nici chiar asa de exagerat ....in limita bunului simt ...fireste eu am glumit ....dar voi trebuie sa luati in serios ...in ce priveste ambianta locatiei...
denisa denisa Reputație: 118 Postat Martie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 2, 2016 Eeee nici chiar asa de exagerat ....in limita bunului simt ...fireste eu am glumit ....dar voi trebuie sa luati in serios ...in ce priveste ambianta locatiei... Mi am dat seama ca ai glumit. Daca sa intamplat incidentul acela asta nu inseamna ca este la noi in fiecare zi asa. Noi daca suntem curate ...cum sa stam intr o asa " mizerie".
corsar Reputație: -301 Postat Martie 2, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 2, 2016 Mi am dat seama ca ai glumit. Daca sa intamplat incidentul acela asta nu inseamna ca este la noi in fiecare zi asa. Noi daca suntem curate ...cum sa stam intr o asa " mizerie".Ma bucur ca ai prins gluma ...la buna vedere
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 2, 2016 Mi am dat seama ca ai glumit. Daca sa intamplat incidentul acela asta nu inseamna ca este la noi in fiecare zi asa. Noi daca suntem curate ...cum sa stam intr o asa " mizerie".daca te referi la ceea ce am spus eu, nu pot spune ca a fost "mizerie", doar ca fumul ala din camera coroborat cu umezeala rufelor.....nu da bine!si lipsa papucilor pt baie, lipsa unui "ceva" de pus tzoalele (in afara de gresie), cam asta ar fi!am incredere ca s-a rezolvat deja!
denisa denisa Reputație: 118 Postat Martie 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 3, 2016 daca te referi la ceea ce am spus eu, nu pot spune ca a fost "mizerie", doar ca fumul ala din camera coroborat cu umezeala rufelor.....nu da bine!si lipsa papucilor pt baie, lipsa unui "ceva" de pus tzoalele (in afara de gresie), cam asta ar fi!am incredere ca s-a rezolvat deja! Sa rezolvat 2
denisa denisa Reputație: 118 Postat Martie 5, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 5, 2016 Sunt disponibilă până la ora 22" 3
denisa denisa Reputație: 118 Postat Martie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 8, 2016 Buna ce tarif ai?Buna,100 fin 200 h 1
denisa denisa Reputație: 118 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 18, 2016 Am revenit si voi fi disponibilă pana in ora 21 4
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Arata-ne si noua sanisorii aia ai tai, nu-i mai imbraca atata
insuficientul Reputație: 849 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Postat Aprilie 18, 2016 Cod06ro : Da, stiu, nu ma injurati! si acum stau si scriu si plang!! o plang pe Larisssa! Ai perfecta dreptate...uneori si eu urlu dupa Larisssa pe la 11 12 noaptea... si imi trece a 2-a zi cand plec la munca 1
denisa denisa Reputație: 118 Postat Iunie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 8, 2016 O noua locatie....poze noi 3
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 8, 2016 O noua locatie....poze noi IMAG0081.jpgIMAG0076.jpgtot in aceeasi formatie? cu serafina?
denisa denisa Reputație: 118 Postat Iunie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 8, 2016 tot in aceeasi formatie? cu serafina?Tot in aceasi formatie 1
denisa denisa Reputație: 118 Postat Iulie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 8, 2016 1
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2016 Postat Iulie 19, 2016 sa mor de nu arata bine gitanca de la spate
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iulie 20, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iulie 20, 2016 poze noi: 1 3
sandoqan Reputație: 711 Postat Iulie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 20, 2016 In realitate fatuca este buna rau de pla!
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 In realitate fatuca este buna rau de pla!daca zici tu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum