Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Partajează Postat Iunie 13, 2023 1 oră în urmă, farafiltre a spus: Asa draguto, vreau sa fi putin maleabila, sa incerci sa te mulezi ...sa ti cont ca nu conteaza sa ti fie bine doar tie. Vreau sa tremure concurenta!🙂 Știu asta promot sa ma revansez Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Neața dragilor programul de astăzi va fi de la 10 -23 Link spre comentariu
cabal Reputație: -32 Postat Iunie 14, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iunie 14, 2023 Hei. O lista de preturi si servicii si zona de acțiune te rog ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Este o lista cu preturi afisata Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 14, 2023 Astazi am trecut din nou pe la Irina. Nu de alta, dar mi-a placut tare mult prima data si voiam sa vad daca e la fel de plina de viata. Si da, nu s-a schimbat deloc. Emana fata asta o energie pozitiva incat aproape ca poti sa treci cu vederea toate stangaciile date de, nu neaparat lipsa de experienta, ci de experienta redusa. Pentru ca da, Irina nu face de mult timp treaba asta. Ca o paranteza, de cand a plecat din Timisoara (data trecuta) si pana s-a intors nu a activat deloc. Pot spune insa ca mie tocmai, repet, stangaciile ei ma atrag. Asta si pentru ca eu (poate) sunt clientul cel mai usor de multumit. Pe mine daca fata ma saruta bine, restul aproape ca nici numai conteaza. Asta nu inseamna ca nu apreciez si ce se intampla in afara sarutului, doar ca, virgula, cel mai important ramane sarutul. Iar aici, Irina a mai invatat ceva de data trecuta. Si da, recunosc, i-am mai spus si eu cate ceva. De exemplu cum sa-si foloseasca limba si cum s-o dea...la folosit. La sarut vorbesc. Oralul clar nu e cel mai bun din cate am intalnit, insa fata e dispusa sa invete. Si cu mine a si invatat cate ceva. Sper sa si puna in practica ce am invatat-o J. In schimb normalul a fost mult mai bun decat data trecuta. Am inceput cu cateva minute de misionar, dupa care am trecut la umeri-craci. Aici desi am simtit-o bine pe Irina (si m-a simtit si ea bine pe mine - chiar mi-a spus ca o simte pana in stomac) mi-am dat seama ca o chinui asa ca i-am propus ca ultima pozitie sa o aleaga ea. A ales... eu in fund pe marginea patului si ea “infipta in mine”. Va dati seama ca la priveslistea si senzatiile pe care le-am avut n-am rezistat prea mult si dupa nici doua minute am finalizat glorios in balonas. Una peste alta, o intalnire chiar mai buna decat prima cu o fata cu care daca rezonezi, nu are cum sa nu te binedispuna. Eu sigur voi ma trece pe la ea, nu de alta, dar clar mai trebuie sa o invat cate ceva. Si pe ea, chiar sunt dispus sa o invat. Nu de alta, dar vad ca isi doreste asta. Daca ati vedea-o cu cata naturalete, chiar rusine, intreaba daca e bine ce face, mi-ati da dreptate. P.S. Sunt de acord si cu colegii care nu sunt dispusi sa ...le invete pe bietele fete. Si eu am scris in cateva recenzii ca fetele respective mai au multe de invatat si ca eu nu sunt dispus sa le fiu profesor. In cazul Irinei insa lucrurile stau altfel. Mi-e draga fata si sunt dispus sa ...ma sacrific J. CIOCANE TARI SA AVETI! 6 1 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 5 minute, nellu2012 a spus: Astazi am trecut din nou pe la Irina. Nu de alta, dar mi-a placut tare mult prima data si voiam sa vad daca e la fel de plina de viata. Si da, nu s-a schimbat deloc. Emana fata asta o energie pozitiva incat aproape ca poti sa treci cu vederea toate stangaciile date de, nu neaparat lipsa de experienta, ci de experienta redusa. Pentru ca da, Irina nu face de mult timp treaba asta. Ca o paranteza, de cand a plecat din Timisoara (data trecuta) si pana s-a intors nu a activat deloc. Pot spune insa ca mie tocmai, repet, stangaciile ei ma atrag. Asta si pentru ca eu (poate) sunt clientul cel mai usor de multumit. Pe mine daca fata ma saruta bine, restul aproape ca nici numai conteaza. Asta nu inseamna ca nu apreciez si ce se intampla in afara sarutului, doar ca, virgula, cel mai important ramane sarutul. Iar aici, Irina a mai invatat ceva de data trecuta. Si da, recunosc, i-am mai spus si eu cate ceva. De exemplu cum sa-si foloseasca limba si cum s-o dea...la folosit. La sarut vorbesc. Oralul clar nu e cel mai bun din cate am intalnit, insa fata e dispusa sa invete. Si cu mine a si invatat cate ceva. Sper sa si puna in practica ce am invatat-o J. In schimb normalul a fost mult mai bun decat data trecuta. Am inceput cu cateva minute de misionar, dupa care am trecut la umeri-craci. Aici desi am simtit-o bine pe Irina (si m-a simtit si ea bine pe mine - chiar mi-a spus ca o simte pana in stomac) mi-am dat seama ca o chinui asa ca i-am propus ca ultima pozitie sa o aleaga ea. A ales... eu in fund pe marginea patului si ea “infipta in mine”. Va dati seama ca la priveslistea si senzatiile pe care le-am avut n-am rezistat prea mult si dupa nici doua minute am finalizat glorios in balonas. Una peste alta, o intalnire chiar mai buna decat prima cu o fata cu care daca rezonezi, nu are cum sa nu te binedispuna. Eu sigur voi ma trece pe la ea, nu de alta, dar clar mai trebuie sa o invat cate ceva. Si pe ea, chiar sunt dispus sa o invat. Nu de alta, dar vad ca isi doreste asta. Daca ati vedea-o cu cata naturalete, chiar rusine, intreaba daca e bine ce face, mi-ati da dreptate. P.S. Sunt de acord si cu colegii care nu sunt dispusi sa ...le invete pe bietele fete. Si eu am scris in cateva recenzii ca fetele respective mai au multe de invatat si ca eu nu sunt dispus sa le fiu profesor. In cazul Irinei insa lucrurile stau altfel. Mi-e draga fata si sunt dispus sa ...ma sacrific J. CIOCANE TARI SA AVETI! Același umor🤣🤣🤣🤣 fie vb între noi nu s asa stângace 😘😘😘😘te pup Link spre comentariu
bikerboy1980 Reputație: 946 Postat Iunie 14, 2023 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Partajează Postat Iunie 14, 2023 Mai Nellu ,mai cum ne mai intarați tu...au au....apropo domnișoara Irina până la ce ora poți fi deranjată, mulțumesc anticipat 🌹 2 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 1 minut, bikerboy1980 a spus: Mai Nellu ,mai cum ne mai intarați tu...au au....apropo domnișoara Irina până la ce ora poți fi deranjată, mulțumesc anticipat 🌹 Pana la ora 23 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Iunie 15, 2023 La 13.06.2023 la 16:51, farafiltre a spus: Interesanta experienta cu domnisoara Irina. Parca am reusit sa "abordez" intim o cunoscuta rusinoasa, care ocazional, mai in gluma mai in seros... mi o promitea.😁 Locatie in aradului, apartament curat, la fel si baia dotata cu tot necesarul. Irina se prezinta bine, corp frumos destul de tonifiat (totul natural), tatuce usor desumflate (specific tinerelor mamicute), par blond cu suvite, prins ca sa se lase privita cand opereaza ( ca "sa se lase", dar nu inseamna ca se si lasa). Prefera totul de la spate (evita contactul viziv), daca timpul mi ar fi permmis ii dadeam niste indicatii precise referitor la oralul facut de pe la spate, macar stiam o treaba, eventual cautam un tutorial...(desi nu imi pare foarte dispusa sa asculte, sa iasa din carapace nici atat). Oral neprotejat si normal protejat (protejat imediat ce membrul permite, sau pare ca incepe sa permita)...mai mult decat sa spun ca "suntem" la nivel de adaptare, chiar nu am ce zice. Stangacia ii cuvant de baza pe toata durata intalniri...inca de cand te invita la dus direct de la usa, fara sa ti indice un loc unde sa ti lasi hainele dupa deschilotare. ..eu am mers deghizat in bisnitar (vrajeala,ii outfitul meu de toata ziua) dar altii poate poarta o camasa...plm, nu poti sa faci ghem chiar tot, si sa asezi in echilibru pe juma' de ghiuveta, sa stau cu ele sub brat in timp ce manevrez dusul chiar nu m as hazarda. CLEMENTA! Fata chiar nu i rau intentionata, "am lasat" reprosul asta "plin" de detalii cu intentia de a pune in garda pe cine urmeaza sa i calce pragul, nu ca sa i fut meciul...sper sa faca schimbari majore "in abordare" daca viseaza la o strada lunga, daca i doar ceva pasager...ii perfect asa. In intalnirea asta discutam doar despre decenta, deocamdata nu i cazul sa vorbim daca ar putea excela la aceva anume. Atat, predau legatura. Daca ...vreau sa imi faca oral din genunchi cu mainile la spate ...crezi ca o sa accepte ?? Sau o trece la.fantezie....si sunt taxat ...dublu !! 2 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 1 oră, 20_14 a spus: Daca ...vreau sa imi faca oral din genunchi cu mainile la spate ...crezi ca o sa accepte ?? Sau o trece la.fantezie....si sunt taxat ...dublu !! Asta puteai sa ma întrebi pe mine 🤣🤣🤣🤣. Emai simplu 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Disponibila astăzi pana la ora 23:00 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 ore, 20_14 a spus: Daca ...vreau sa imi faca oral din genunchi cu mainile la spate ...crezi ca o sa accepte ?? Sau o trece la.fantezie....si sunt taxat ...dublu !! Aproape ca ti-a raspuns fata. Eu nu stiu din astea, nu sunt de pe aici. Si am fost si racit cand am fost mic😅. Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 ore, Irina33 a spus: Asta puteai sa ma întrebi pe mine 🤣🤣🤣🤣. Emai simplu 🤣🤣🤣🤣 Bine ...scuze , sunt mai timid . Deci ...accepti ? Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 7 minute, 20_14 a spus: Bine ...scuze , sunt mai timid . Deci ...accepti ? vino🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 20 minute, Irina33 a spus: vino🤣🤣🤣🤣🤣🤣 O sa te caut 😉😉 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 ore, 20_14 a spus: O sa te caut 😉😉 Cauta ma 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 🖤🖤🖤Va astept cu programari pentru mâine Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Va astept cu programari pana la ora 22 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Iunie 16, 2023 Unde ...te ai ascuns ??😃😃 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 2 ore, 20_14 a spus: Unde ...te ai ascuns ??😃😃 De când ma tot ameninți ca vii. Acum ma ascund?🤣 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33616 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 3 minute, Irina33 a spus: De când ma tot ameninți ca vii. Acum ma ascund?🤣 Ce nerăbdătoare ești 😂 Din ce a scris pe forum se pare ca va fi "disponibil" în Tm abia de săptămâna viitoare. Sa nu uiți să-ți faci programare din timp 😁😂 1 3 Link spre comentariu
xyz2014 Reputație: 84 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 16, 2023 Am vizitat și eu titulara cu promisiunea ca ii comentez ceva pe aici. 😅 (de rău în niciun caz) Fata asta și dacă nu ar face treaba buna, doar sa o ai în companie, nu ai cum sa pleci nemulțumit de la ea. E dilie rău 😅, nu ca eu as fi mai întreg la cap. A fost o jumătate de ora super mișto, păcat ca după am sughițat puțin, probabil de la ea ca ma înjurat (in gand). Stie ea de ce 😅 De revenit...cu siguranță NU o jumătate de ora ca mine. Minim 1 ora. 😁 Strict părerea mea, eu m-am simțit bine 😊 Ca și note...una și buna 10 (zece cu felicitari) 3 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 37 minute, xyz2014 a spus: Am vizitat și eu titulara cu promisiunea ca ii comentez ceva pe aici. 😅 (de rău în niciun caz) Fata asta și dacă nu ar face treaba buna, doar sa o ai în companie, nu ai cum sa pleci nemulțumit de la ea. E dilie rău 😅, nu ca eu as fi mai întreg la cap. A fost o jumătate de ora super mișto, păcat ca după am sughițat puțin, probabil de la ea ca ma înjurat (in gand). Stie ea de ce 😅 De revenit...cu siguranță NU o jumătate de ora ca mine. Minim 1 ora. 😁 Strict părerea mea, eu m-am simțit bine 😊 Ca și note...una și buna 10 (zece cu felicitari) Mulțuuu te pup 😘😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 1 oră în urmă, 22leon a spus: Ce nerăbdătoare ești 😂 Din ce a scris pe forum se pare ca va fi "disponibil" în Tm abia de săptămâna viitoare. Sa nu uiți să-ți faci programare din timp 😁😂 Ha ha eu sa mi fac programare la el nu ? 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 29 minute, Irina33 a spus: Ha ha eu sa mi fac programare la el nu ? 🤣🤣🤣🤣 Merge si invers. Acum 1 oră, 22leon a spus: Ce nerăbdătoare ești 😂 Din ce a scris pe forum se pare ca va fi "disponibil" în Tm abia de săptămâna viitoare. Sa nu uiți să-ți faci programare din timp 😁😂 Mare "ticalos " esti 🤣🤣🤣 Toate combinatiile mi le ai stricat 🥲🥲 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum