Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 💜💜Buna dragilor ma gandeam sa va fac o vizita scurta de 3 zile va astept cu programari pe whatsapp ❣️❣️ Irina 0792152063❣️❣️ Zona Calea Aradului aleea scurta nr 1 Program 09:00-23:00 Sunt Irina am 26 de ani noua in domeniu sunt o fire sociabila si cu simtul umorului 170 cm 53 kg Cadoul meu este 150 LEI fin (30min) OP/ON IN FUNCTIE DE IGIENA NP ( NORMAL DOAR PROTEJAT) 200 LEI ( o fin 45 min) 300 LEI ( 1-2 fin) DIFERITE POZITII FK NU FAC: ANAL IMI VOI SELECTA CLIENTELA CEI CARE NU CORESPUND IGIENEI NU II VOI PRIMI SI NICI PE CEI IN STARE DE EBRIETATE MULTUMESC🥰🥰
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 25, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Februarie 25, 2023 Iubire... 😍 Bun venit în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi De-o viață te aștept!! 😙🥰 Edit: informații suplimentare pentru doamna Cleo. @cleopatra01, postarea mea scrisă reflectă o admirație la adresa fetei nou-venită, este o remarcă a mea la frumusețea fetei, nefiind un comentariu irelevant sau pe lângă subiect. Țin să îți explic toate acestea, deoarece dumneata (mi-)ai dat dovadă de incapacitate de a pricepe un text scris și de a face o analiza corectă, motiv pentru care de acum încolo, te rog frumos unde ai nevoie de lămuriri, întreabă-mă! Eu sunt dispus să-ți explic tot ce nu înțelegi! 😇 1 2
20_14 Reputație: 1742 Postat Februarie 25, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Februarie 25, 2023 Acum 25 minute, Irina33 a spus: Buna dragilor ma gandeam sa va fac o vizita scurta de 3 zile va astept cu programari pentru Duminica pe whatsapp zona iulius mall Program 09:00-23:00 Sunt Irina am 26 de ani noua in domeniu sunt o fire sociabila si cu simtul umorului 170 cm 53 kg Cadoul meu este 150 LEI fin (30min) OP/ON IN FUNCTIE DE IGIENA NP ( NORMAL DOAR PROTEJAT) 200 LEI ( o fin 45 min) 300LEI ( 1-2 fin) DIFERITE POZITII NU FAC: FK ANAL FIN ORALA/FACIALA IMI VOI SELECTA CLIENTELA CEI CARE NU CORESPUND IGIENEI NU II VOI PRIMI SI NICI PE CEI IN STARE DE EBRIETATE MULTUMESC🥰🥰 Hei ...interesanta ultima fraza din text ...demult nu am mai vazut ...asa ceva . Spor ...si welkom in Timisoara 🤩🤩🤩
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 Acum 2 ore, 20_14 a spus: Hei ...interesanta ultima fraza din text ...demult nu am mai vazut ...asa ceva . Spor ...si welkom in Timisoara 🤩🤩🤩 Multumesc voi ajunge maine 😘
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 Acum 2 ore, Cozonac7 a spus: Iubire... 😍 Bun venit în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi De-o viață te aștept!! 😙🥰 Edit: informații suplimentare pentru doamna Cleo. @cleopatra01, postarea mea scrisă reflectă o admirație la adresa fetei nou-venită, este o remarcă a mea la frumusețea fetei, nefiind un comentariu irelevant sau pe lângă subiect. Țin să îți explic toate acestea, deoarece dumneata (mi-)ai dat dovadă de incapacitate de a pricepe un text scris și de a face o analiza corectă, motiv pentru care de acum încolo, te rog frumos unde ai nevoie de lămuriri, întreabă-mă! Eu sunt dispus să-ți explic tot ce nu înțelegi! 😇 Multumesc 😘
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 Programul de maine va fi de la ora 14 :00 la 23:00 💕
Membru Premium Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 26, 2023 Membru Premium Postat Februarie 26, 2023 Domnita asta faina si interesanta nu a primit nici o vizita
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2023 Postat Februarie 27, 2023 Va astept cu programari astazi pana la ora 23:00
Membru Premium Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 27, 2023 Membru Premium Postat Februarie 27, 2023 Acum 6 minute, Irina33 a spus: Va astept cu programari astazi pana la ora 23:00 Ce faina esti🤪🤪🤪😘😍 Cozoooo ce astepti..... E BLONDA🙈
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 27, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Februarie 27, 2023 3 minutes ago, Flx01 said: Ce faina esti🤪🤪🤪😘😍 Cozoooo ce astepti..... E BLONDA🙈 Am cunoscut fata deja... Recenzie... (poate) Cu altă ocazie. E o fată tare faină, mi-a înseninat seara. E foarte frumoasă, când zic foarte frumoasă, chiar e! Are un păr lung și blond tare frumos, ochii sunt închiși la culoare, n-aș zice chiar negri dar un căprui închis. Buzele subțirele... Îți povestește toate problemele pe care le-a întâmpinat ea de când a ajuns în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi și nu numai. O plăcere s-o asculți. Am umplut împreună o scrumieră de chiștoace și (aproape) i-am consumat fetei o rolă de șervețele de bucătărie... Atât. 1 5
Membru Premium Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 27, 2023 Membru Premium Postat Februarie 27, 2023 Acum 2 minute, Cozonac7 a spus: Am cunoscut fata deja... Recenzie... (poate) Cu altă ocazie. E o fată tare faină, mi-a înseninat seara. E foarte frumoasă, când zic foarte frumoasă, chiar e! Are un păr lung și blond tare frumos, ochii sunt închiși la culoare, n-aș zice chiar negri dar un căprui închis. Buzele subțirele... Îți povestește toate problemele pe care le-a întâmpinat ea de când a ajuns în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi și nu numai. O plăcere s-o asculți. Am umplut împreună o scrumieră de chiștoace și (aproape) i-am consumat fetei o rolă de șervețele de bucătărie... Atât. Eeee de bineeeee👍👋👋👋 1
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2023 Postat Februarie 28, 2023 Astazi alta locatie dumbravita str venus 23 Program pana la 23:00 mesaj pe whatsapp va rog pt programari
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14343 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 28, 2023 Acum 2 minute, Irina33 a spus: Astazi alta locatie dumbravita str venus 23 Program pana la 23:00 mesaj pe whatsapp va rog pt programari Am o "ciuda" pe tine de mor. Asa frumoasa si ...nu saruti. Daca te-ai fi sarutat, sigur te-as fi vizitat si daca stateai in Kuntz, Ronat sau Traian (zone nu foarte ofertante pentru astfel de activitati).
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2023 Postat Februarie 28, 2023 Acum 14 minute, nellu2012 a spus: Am o "ciuda" pe tine de mor. Asa frumoasa si ...nu saruti. Daca te-ai fi sarutat, sigur te-as fi vizitat si daca stateai in Kuntz, Ronat sau Traian (zone nu foarte ofertante pentru astfel de activitati). Stau si eu unde gasesc 😁
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2023 Postat Februarie 28, 2023 Acum 6 ore, nellu2012 a spus: Am o "ciuda" pe tine de mor. Asa frumoasa si ...nu saruti. Daca te-ai fi sarutat, sigur te-as fi vizitat si daca stateai in Kuntz, Ronat sau Traian (zone nu foarte ofertante pentru astfel de activitati). Maims ma mut in Grigore alexandrescu 172
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14343 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 28, 2023 Chiar acum, Irina33 a spus: Maims ma mut in Grigore alexandrescu 172 Multumesc pentru atentionare! Daca o sa-mi spui si ca te saruti, maine cu siguranta trec pe la tine. P.S. Poti sa imi scrii in privat, nu trebuie sa vada toata lumea. 😁 Te sarut (virtual)! Si da, mi-as dori sa o fac si pe viu. 1
altmarz Reputație: 6321 Postat Februarie 28, 2023 Postat Februarie 28, 2023 6 hours ago, Irina33 said: Stau si eu unde gasesc 😁 4 minutes ago, Irina33 said: Maims ma mut in Grigore alexandrescu 172 Măi Irina, dar tu fix la lucrul mai puțin important din mesajul lui Nellu răspunzi, chiar nesemniticativ aș putea zice...in comparație cu celălalt lucru de care te-a întrebat 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 28, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Februarie 28, 2023 Bă! Ia lăsați voi fata în pace și nu vă mai luați de ea!! 1
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2023 Postat Februarie 28, 2023 Ha ha ideea e ca stiu sa sarut vino mai nelu ca sa nu mai se supere lumea si ne sipupam 🤣🤣🤣🤣 cu oxazia asta incerc si eu mai multe
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2023 Postat Februarie 28, 2023 Acum 23 minute, altmarz a spus: Măi Irina, dar tu fix la lucrul mai puțin important din mesajul lui Nellu răspunzi, chiar nesemniticativ aș putea zice...in comparație cu celălalt lucru de care te-a întrebat Il pup gata 🤣🤣raule
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14343 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 28, 2023 Acum 11 minute, Cozonac7 a spus: Bă! Ia lăsați voi fata în pace și nu vă mai luați de ea!! Cu ce m-am luat de ea (de mi-ai dat minus 😪)? Intelege-ma , om sunt si eu. Si am nevoile mele. P.S. Te rog sa schimbi "emoticonul"! Nu de alta, dar daca vreau sa vand punctele, nu mai iese numaratoarea. Fii si tu trist sau confuz. 😆 1
Vizitator Irina33 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2023 Postat Februarie 28, 2023 Deci fara comentarii maine cand ma mut 🤣🤣🤣🤣🤣vii la pupat ok ?
altmarz Reputație: 6321 Postat Februarie 28, 2023 Postat Februarie 28, 2023 7 minutes ago, Irina33 said: Il pup gata 🤣🤣raule Chiar dacă eu nu neapărat pt el eram curios, @nellu2012 rămâi dator 🤣 1
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14343 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 28, 2023 Acum 2 minute, Irina33 a spus: Ha ha ideea e ca stiu sa sarut vino mai nelu ca sa nu mai se supere lumea si ne sipupam 🤣🤣🤣🤣 cu oxazia asta incerc si eu mai multe ❤️❤️❤️❤️ Multumesc pentru "intelegere"! Maine cu siguranta ne vedem. P.S. Cozo, acum chiar ca e cazul sa schimbi minusul😁. 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 28, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Februarie 28, 2023 1 minute ago, nellu2012 said: Cozo, acum chiar ca e cazul sa schimbi minusul😁 Nu schimb nimic! Auzi la el... Vrea să pupe fata.... Da' unde s-a mai pomenit așa ceva??? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum