Sari la conținut

Simonica 0757960100

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
La 23.10.2023 la 9:01, ioscorpio91 a spus:

Salutare tuturor!

Am vizitat si eu titulara topicului, dupa lungi si disperate incercari.

Programarea relativ usor, respectata de ambele parti.

Zona cred ca o stiti cu totii....complex nou, locuri de parcare mai putine, trebuie sa lasi masina prin apropiere pentru ca exista un paznic care se uita cam urat.

Ghidat de dumneaei, am ajuns la locul cu pricina, unde m-a intampinat o tipa sexy, tinerica, pe tocuri cu niste forme foarte foarte....frumoase.

Intrat, stat la un pahar de apa, am socializat putin dupa care am cerut la dus, pentru un mic refresh(desi venisem dusat de acasa).

Dupa dus am trecut la actiune, unde s-a inceput cu un OP.

OP soft, lent....dupa care a fost executat din ce in ce mai tare. Atentie la sateliti, fara tentative de DT.

Trecut la normal, unde am incercat doua pozitii, ea deasupra si doggy.

In doggy privelistea e superba, fundul fiind piesa de rezistenta dar nici sanii nu sunt de neglijat, fiind destul de frumosi si placuti la atingere.

Terminat in balonas, igienizat si plecat.

Daca ar fi sa dau niste note, acestea ar fi urmatoarele:

Locatie - 9

Tipa/aspect -9.5( frumoasa, draguta, isteata, comunicativa, zambareata, un fund exceptional si niste sani superbi)

OP -8 , executat cum trebuie cu atentie la sateliti

NP - 9.5 , se implica, geme frumos, pasarica stramta si primitoare.

O experienta placuta si interesanta. De revenit cu siguranta voi reveni, iar de recomandat cu siguranta. Este o tipa frumoasa, cu bun simt si destul de sexy care stie sa te faca sa te simti bine si sa pleci multumit.

.

Link spre comentariu
  • Oras:City
  • Oras:City

Salutare!

Am avut și eu placerea sa o vizitez pe Simona.

Programare pe wats-up foarte promta. Din păcate nu face programări de pe o zi pe alta dar o înțeleg ca probabil nu știe nici ea programul ei exact pe a doua zi.

Fizic, după mine, arata foarte bine. Pozele sunt reale (poate cu niste filtre care intra "default"). Foarte simpatica la fata, sânii augmentați dar arata și se simt foarte fain, funduletul de brazilianca , taliuta mica. 

Atitudinea este una profi aș zice eu.  Vorbește frumos, este respectoasa, poți să legi o discuție plăcută ce ea. Este foarte atenta la ce ii ceri și are un ton al vocii foarte calm.

Sex, face de toate și face bine, după cum am mai zis foarte receptiva la doleanțele clientului, daca sunt in limita bunului simt. Își dă toată silința să pleci satisfăcut de la ea.

O recomand cu mare încredere.

Toate cele bune!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
La 02.11.2023 la 11:53, pplm01 a spus:

Salutare!

Am avut și eu placerea sa o vizitez pe Simona.

Programare pe wats-up foarte promta. Din păcate nu face programări de pe o zi pe alta dar o înțeleg ca probabil nu știe nici ea programul ei exact pe a doua zi.

Fizic, după mine, arata foarte bine. Pozele sunt reale (poate cu niste filtre care intra "default"). Foarte simpatica la fata, sânii augmentați dar arata și se simt foarte fain, funduletul de brazilianca , taliuta mica. 

Atitudinea este una profi aș zice eu.  Vorbește frumos, este respectoasa, poți să legi o discuție plăcută ce ea. Este foarte atenta la ce ii ceri și are un ton al vocii foarte calm.

Sex, face de toate și face bine, după cum am mai zis foarte receptiva la doleanțele clientului, daca sunt in limita bunului simt. Își dă toată silința să pleci satisfăcut de la ea.

O recomand cu mare încredere.

Toate cele bune!

.

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
Acum 1 oră, Simonica. a spus:

Hello, minunaților! 🥰 Am revenit 🤗

Sunt disponibilă pentru programări între orele 17:00 - 20-30 ! 🤗

🏠🏠 RIVER TOWERS 

Vă sărut și vă aștept cu drag să ne revedem/ cunoaștem 🫦🫦

Asteptam si o descriere a meniului in caz ca au mai aparut schimbari:)

Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Buna seara si bine v-am gasit, dragii mei,

Saptamana trecuta, fix miercuri , am avut o ocazia sa o intalnesc pe @Simonica.

Voi face o recenzie contrara regulamentului din lipsa de timp....

Asadar, Simonica nu e pentru amatorii de slim, Simonica are un fund bestial, sanii la fel, e pentru cei amatori de femei "invelite", asa ca mine, cu sani "peste medie" cum ar zice baiatu de pe YT a carui clipuri incep cu "Ciao, imi place sa mananc aicea".

Simonica stie orice pozitie, e in largul ei indiferent de ce ii ceri, mie unul mi-a placut si voi reveni.

Nu voi da note, cred ca notele au devenit subiective si conteaza mai mult, cel putin pentru mine, experienta in sine per total.

Cum ziceam....da, voi reveni la ea cu drag cand o voi mai prinde in Iasi si cand voi mai avea ocazia ( timp liber sincronizat cu al ei timp liber ).

O seara faina va doresc,

Stima.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
La 29.11.2023 la 21:16, coldfusion a spus:

Buna seara si bine v-am gasit, dragii mei,

Saptamana trecuta, fix miercuri , am avut o ocazia sa o intalnesc pe @Simonica.

Voi face o recenzie contrara regulamentului din lipsa de timp....

Asadar, Simonica nu e pentru amatorii de slim, Simonica are un fund bestial, sanii la fel, e pentru cei amatori de femei "invelite", asa ca mine, cu sani "peste medie" cum ar zice baiatu de pe YT a carui clipuri incep cu "Ciao, imi place sa mananc aicea".

Simonica stie orice pozitie, e in largul ei indiferent de ce ii ceri, mie unul mi-a placut si voi reveni.

Nu voi da note, cred ca notele au devenit subiective si conteaza mai mult, cel putin pentru mine, experienta in sine per total.

Cum ziceam....da, voi reveni la ea cu drag cand o voi mai prinde in Iasi si cand voi mai avea ocazia ( timp liber sincronizat cu al ei timp liber ).

O seara faina va doresc,

Stima.

.

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
On 10/26/2023 at 5:26 PM, Simonica. said:

Dragilor, vă mulțumesc tuturor pentru vizite! 🥰 Sa ne revedem cu bine, pupici! 💋💋 

INDISPONIBILĂ :inlovee

cand revii in iasi ? multumesc 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Simonica. a spus:

Bună, dragilor ! 🥰 Am revenit 🤗

Sunt disponibilă pentru programări între orele 14:00 - 20:30! 🤗

🏠🏠 RIVER TOWERS 

🔴 Programările se fac pe whatsapp la nr de telefon, 0753616908 precizați și pana la ce oră puteți fi deranjați! Pentru a nu exista neplaceri confirmați, va rog, cu o ora înainte programarea.  🤗

Vă pup și vă aștept cu drag! 🤗😘

Meniul acelasi?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...