Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14 Postat Februarie 14 La 14.02.2024 la 3:06, baron58 a spus: Bună dimineața! Fac ce fac și tot aici îmi încarc bateriile. Tot încerc să-mi pun ordine în gânduri, să-mi aleg cuvintele, să scriu ceva de Doamne ajută, dar nu reușesc. Nu pot să mă desprind de povestea trăită seara trecută în iatacul Simonicăi. Simt și acum golul din stomac din momentul finalizării, a fost cu stele verzi pe pereți, parcă eram într-un vis cu Elene Cosânzene. În mintea mea și acum este o adevărată furtună emoțională și tot ce pot spune acum e parcă cea mai frumoasă poveste trăită în campania Simonicăi. Simplu... agonie și extaz! M-a răscolit sufletește, m-a bulversat și epuizat psihic în mod plăcut încât simpt că vorbele nu-și mai au rostul. Să fie totuși în ton cu regulamentul, deci Catalogul: PROGRAMARE: 10 , ușoară prin mesaje pe WhatsApp. M-a primit cu aproape zece minute în avans, în momentul când i-am comunicat că sunt în zonă m-a și invitat să urc. ASPECTUL FIZIC: 10 din punctul meu de vedere, frumusețea e în ochiul privitorului. ATITUDINEA: 10 cu felicitări, o frumusețe interioară de invidiat. LOCAȚIA: 10 , la A2 de la River,curată, locuri de parcare în spatele blocului, în curtea unde zace început și neterminat un bazin de înot. Prosoape curate. ORAL n/p: 10, lung în timp, susținut, viteze diferite, adânc, umed, atenție deosebită acordată împrejurimilor, îmi știe foarte bine preferințele, cu cât e mai hard cu atât e mai pe placul meu, contact vizual permanent. NORMAL p: 10 cu implicarea totală a ambilor, acceptă poziții în limita bunului simț. ANAL: nu a fost cazul de data aceasta, data trecută a fost de ZECE cu felicitări. GFE: 10 impecabilă, absolut totul, oricât de cârcotaș ai fi nu ai ce să-i comentezi. Maestră în preludiu început încă de la intrarea, știe să atâțe dorințele unui bărbat în mod natural, nici nu-ți dai seama cum, am plecat la duș, spre rușinea mea, cu Prâslea în poziție de drepți, tare ca piatra și după duș a fost iute că oțelul. Aici sunt multe de povestit, dar mă opresc aici. IGIENA:10 impecabilă. Voi reveni cu plăcere ori de câte ori va fi în Iași. Să aveți spor în toate și la toate! .
zer0one Reputație: 0 Postat Februarie 14 Postat Februarie 14 bună,am încercat sa te sun dar imi întra mesageria, totodată ti-am scris și p whtsapp,cum pot da de tine?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14 Postat Februarie 14 La 14.02.2024 la 13:36, zer0one a spus: bună,am încercat sa te sun dar imi întra mesageria, totodată ti-am scris și p whtsapp,cum pot da de tine? .
martynovici Reputație: 96 Postat Februarie 14 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 14 Cat mai ramai Simonico pe meleaguri?te mai prindem si sapt viit?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15 Postat Februarie 15 La 14.02.2024 la 16:28, martynovici a spus: Cat mai ramai Simonico pe meleaguri?te mai prindem si sapt viit? .
alexshenk31 Reputație: 670 Postat Februarie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16 Simonica : ) Bai fratilor eu vroiam sa o fut pe Lorena din Bucuresti sapt asta, dar ma enerveaza ca ma pune sa am poza la whatsapp… in fine. Pt ca nu am putut sa dorm, am zis sa rasfoiesc putin nimfo pe Iasi. Si ce sa vezi? 2 bulanoase exact pt pofta mea 😂. Basca in drum spre ea, in taxi rasfoind pozele de pe topic mai mai sa rupa pantalonii pula. Am urcat in 3 picioare… Foarte ok Simonica, frumoasa, educata, dezghetata, curata si mai ales buna de pula. Ce nu spune nimeni e ca o avantajeaza putin pozele, dar repet: vei gasi o domnisoara frumoasa, buna de pula si stie si meserie. locatie, baie curata, si super usor de comunicat. Trebuie atentie la sani, dar e normal… nu sunt coca de framantat, fara degete pe la pussy, dar eu sunt ok cu asta oricum, pielea ei se simte misto rau. oral cu deep cat poate ea, umed si cateva limbi pe la coaie, interesanta rau tehnica, nu am lasat-o prea mult ca timpul scurt si ca sa se odihneasca si ea, sa nu ajunga lesinata la urmatorul futac ❤️fDaca mai vin, o sa fie doar oral 😋 Desi am f doar pt o finalizare, si am gresit si scara : ) futaiul a fost de un angajament destul de ridicat, si in pat si in picioare si pe canapea… doggy cum merita curul ala. Oricum, ati vazut toti tatele si curul in poze, deci stiti ce gasiti :)). A mai scris cineva despre priviri in timpul actului, pt amatori cred ca e destul de incitant. Nu am avut bancomat in drum si timp, ca merita incercat si analul ala. Nu va mai detaliez ca oricum mai sunt recenzii. Merita fututa fata asta : ) Simona, spor intre buci si multumesc 😘 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17 Postat Februarie 17 La 16.02.2024 la 19:38, alexshenk31 a spus: Simonica : ) Bai fratilor eu vroiam sa o fut pe Lorena din Bucuresti sapt asta, dar ma enerveaza ca ma pune sa am poza la whatsapp… in fine. Pt ca nu am putut sa dorm, am zis sa rasfoiesc putin nimfo pe Iasi. Si ce sa vezi? 2 bulanoase exact pt pofta mea 😂. Basca in drum spre ea, in taxi rasfoind pozele de pe topic mai mai sa rupa pantalonii pula. Am urcat in 3 picioare… Foarte ok Simonica, frumoasa, educata, dezghetata, curata si mai ales buna de pula. Ce nu spune nimeni e ca o avantajeaza putin pozele, dar repet: vei gasi o domnisoara frumoasa, buna de pula si stie si meserie. locatie, baie curata, si super usor de comunicat. Trebuie atentie la sani, dar e normal… nu sunt coca de framantat, fara degete pe la pussy, dar eu sunt ok cu asta oricum, pielea ei se simte misto rau. oral cu deep cat poate ea, umed si cateva limbi pe la coaie, interesanta rau tehnica, nu am lasat-o prea mult ca timpul scurt si ca sa se odihneasca si ea, sa nu ajunga lesinata la urmatorul futac ❤️fDaca mai vin, o sa fie doar oral 😋 Desi am f doar pt o finalizare, si am gresit si scara : ) futaiul a fost de un angajament destul de ridicat, si in pat si in picioare si pe canapea… doggy cum merita curul ala. Oricum, ati vazut toti tatele si curul in poze, deci stiti ce gasiti :)). A mai scris cineva despre priviri in timpul actului, pt amatori cred ca e destul de incitant. Nu am avut bancomat in drum si timp, ca merita incercat si analul ala. Nu va mai detaliez ca oricum mai sunt recenzii. Merita fututa fata asta : ) Simona, spor intre buci si multumesc 😘 .
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20 Postat Februarie 20 La 20.02.2024 la 12:45, mintfjb a spus: Stai si vineri ? .
ioscorpio91 Reputație: 228 Postat Februarie 20 Postat Februarie 20 Ziua buna tuturor! Revizitat titulara topicului dupa lungi si indelungate tentative. Programarea facuta pe whap, destul de usor, accesibil, la fel ca prima data. Urcat in masina si purces spre locul cu pricina. Complex de blocuri nou, parcari cam inexistente....dar asta nu conteaza asa mult avand in vedere ca mi-am invatat lectia sa ajung macar cu 10 min mai devreme fata de programare, ca nu se stie zona daca are sau nu locuri de parcare facile. Actiunea nu o voi detalia prea mult pentru ca nu vreau sa plictisesc cu recenzii spumoase si poetice. Dar este vizibil faptul de o imbunatatire a serviciilor. Am cerut la dus pentru o scurta igienizare. Am optat pentru o finalizare cu OP, executat impecabil. Trecut la doggy, unde am rezistat pret de cateva minute si am finalizat. Mers la dus, igienizat si plecat. Daca ar fi sa dau note acestea ar fi: Locatie - 9, ap curat, baie cu tot ce este nevoie Aspect - 10, nimic de comentat sau reprosat. Sani mari, fund bombat, frumos, chip dragut OP - 10 ritm bun, atentie la sateliti NP - 10 se vede ca ii place, se implica, priveliste de vis. Fundul ala e criminal. Cine nu a avut ocazia sa il vada si sa il simta, ar trebui sa ii faca o vizita. Este super super futabil. Pentru cei care prefera femeile, mai in carne....cum se spune...este cea mai perfecta alegere si nu ma refer doar la aspect, ma refer si la servicii care sunt exceptionale. Stiu ca poate unii vor comenta sau vor zice ca sunt si variante, dar in momentul de fata....este o alegere inspirata din punct de vedere al pretului si a serviciilor oferite. Spor in toate si zi faina...iar pentru @Simonica. spor la bani si zile senine, te pup si ai grija de tine. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20 Postat Februarie 20 La 20.02.2024 la 15:17, ioscorpio91 a spus: Ziua buna tuturor! Revizitat titulara topicului dupa lungi si indelungate tentative. Programarea facuta pe whap, destul de usor, accesibil, la fel ca prima data. Urcat in masina si purces spre locul cu pricina. Complex de blocuri nou, parcari cam inexistente....dar asta nu conteaza asa mult avand in vedere ca mi-am invatat lectia sa ajung macar cu 10 min mai devreme fata de programare, ca nu se stie zona daca are sau nu locuri de parcare facile. Actiunea nu o voi detalia prea mult pentru ca nu vreau sa plictisesc cu recenzii spumoase si poetice. Dar este vizibil faptul de o imbunatatire a serviciilor. Am cerut la dus pentru o scurta igienizare. Am optat pentru o finalizare cu OP, executat impecabil. Trecut la doggy, unde am rezistat pret de cateva minute si am finalizat. Mers la dus, igienizat si plecat. Daca ar fi sa dau note acestea ar fi: Locatie - 9, ap curat, baie cu tot ce este nevoie Aspect - 10, nimic de comentat sau reprosat. Sani mari, fund bombat, frumos, chip dragut OP - 10 ritm bun, atentie la sateliti NP - 10 se vede ca ii place, se implica, priveliste de vis. Fundul ala e criminal. Cine nu a avut ocazia sa il vada si sa il simta, ar trebui sa ii faca o vizita. Este super super futabil. Pentru cei care prefera femeile, mai in carne....cum se spune...este cea mai perfecta alegere si nu ma refer doar la aspect, ma refer si la servicii care sunt exceptionale. Stiu ca poate unii vor comenta sau vor zice ca sunt si variante, dar in momentul de fata....este o alegere inspirata din punct de vedere al pretului si a serviciilor oferite. Spor in toate si zi faina...iar pentru @Simonica. spor la bani si zile senine, te pup si ai grija de tine. .
mintfjb Reputație: 0 Postat Februarie 20 Postat Februarie 20 5 hours ago, Simonica. said: Bună, nu 💋 Pana joi 22.02 inclusiv voi fi în Iași pacat. macar inclusiv vineri ar fi fost frumos.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum