extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Martie 6, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 6, 2023 Acum 3 minute, Raissaaaaaa a spus: Dați de băut ? 🥹❤️🤣 Hop țop și tu când e de petrecut🤗 glumesc... Normal ca dam de baut❤️ 1 1
Girlsexy99 Reputație: 8340 Postat Martie 6, 2023 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 6, 2023 😳🤔🤔 2
1potrivitu Reputație: 1626 Postat Martie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2023 Acum 18 ore, cleopatra01 a spus: Ai tu ghinionul sa ma nimeresti pe mine la butoane. 😉 Cat despre urmarit, va urmaresc cu atentie pe toti. Pe cativa dintre voi in mod special. Cand vei incepe sa scrii recenzii conform scopului acestui forum, mai vedem cum o sa te privesc. Așa m-am gândit și eu☺ În putine locuri nu am fost special " , da chiar și acolo mi-am lăsat loc de "bună ziua" . " Când vei incepe să scrii...." Știu ce zici și în mare parte îți dau dreptate. Doar că eu nu sunt genul să împărtășesc " cu oricine experiențele mele. Am făcut-o și nu m-am simțit confortabil. Da nu mai bine mă întrebi " de ce mai stau pe aici ? " R- da tu ( voi ) crezi că eu nu mă întreb 😏 ? Ba da. Am să dispar , ușor ușor, lucrez la asta. Nu știu dacă ești prima cleopatră . Dacă ești aceiași ai tot respectul și admirația mea. Voi încerca să stau cât mai ascuns , dacă așa trebuie. Dar dacă nu ești tu aceea Cleopatra , te rog să îi transmiți că a făcut niște lucruri bune aici, pentru care eu nu o voi uita niciodată ❤ Zi bună. Tuturor. 1
1potrivitu Reputație: 1626 Postat Martie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2023 🤗😆
cleopatra01 Reputație: 4877 Postat Martie 6, 2023 Oras:Online Oras:Online Postat Martie 6, 2023 1 oră în urmă, 1potrivitu a spus: Nu știu dacă ești prima cleopatră . Dacă ești aceiași ai tot respectul și admirația mea. Voi încerca să stau cât mai ascuns , dacă așa trebuie. Dar dacă nu ești tu aceea Cleopatra , te rog să îi transmiți că a făcut niște lucruri bune aici, pentru care eu nu o voi uita niciodată ❤ Zi bună. Tuturor. Multumesc! De data asta nu pot sa plec pana nu imi expira contractul.😁 Pana atunci o sa incerc sa fac si alte lucruri bune pentru utilizatori.😉 1 1
Membru Premium nightstar Reputație: 4562 Postat Martie 6, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Martie 6, 2023 Acum 5 minute, cleopatra01 a spus: Multumesc! De data asta nu pot sa plec pana nu imi expira contractul.😁 Pana atunci o sa incerc sa fac si alte lucruri bune pentru utilizatori.😉 O mica glumă cu scuzele de rigoare 😅 Sperăm că nu este un contract de genul, dar întrebarea era care pe care ..?? 1
cleopatra01 Reputație: 4877 Postat Martie 6, 2023 Oras:Online Oras:Online Postat Martie 6, 2023 Acum 2 minute, nightstar a spus: O mica glumă cu scuzele de rigoare 😅 Sperăm că nu este un contract de genul, dar întrebarea era care pe care ..?? Nu este nimic de genul.😁
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Martie 6, 2023 Postat Martie 6, 2023 1 oră în urmă, cleopatra01 a spus: Pana atunci o sa incerc sa fac si alte lucruri bune pentru utilizatori.😉 Să dai jos inimioare?🤷🤦🤣
JBWALKER Reputație: 24 Postat Martie 6, 2023 Oras:Aici Oras:Aici Autor Postat Martie 6, 2023 Băi voi nu știți de glumă ? Uite așa cu deschiderea unor topice de genul ăsta mai vedem și noi care ce și cum, vorba cuiva "sunt cu ochii pe voi " 😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum