Sari la conținut

Bdsm Germania

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

peitsche.de

domina.ws

domina.guide

Pe toate cele trei site-uri le gasesti ordonate pe regiuni. Ca sfat, incearca sa suni sa te programezi, nu trimite mesaj sau email. Nu prea raspund. Cand vei ajunge, vei primi exact ce ati stabilit inainte, la pretul stabilit la inceput, iar durata este cea stabilita si platita. Discutia de inceput nu se cronometreaza.

dominaforum.net

Acesta este un fel de nimfomane german unde vei gasi multe informatii.

Poti intalni multe romance care lucreaza in domeniu. Le stiu, dar nu vreau sa le divulg numele. Trebuie sa pastrez discretia. Am fost la unele dintre ele si se feresc sa spuna ca sunt din Ro, prefere sa vorbeasca in germana sau engleza. Daca te apuci sa cauti adanc, vei gasi informatii chiar pe net.

Stapana la care merg frecvent in Dusseldorf are o prietena romanca dominatoare cu site si studio echipat ca in filme. Ele lucreaza impreuna dar nu stiam. M-a dus stapana la romanca dupa multe intalniri. Foarte rea romanca. Chiar sadica. Are o placere fantastica sa chinuie, sa vada durerea pe fata sclavului.

Oricum toate stapanele la care am fost in Germania sunt mult mai rele decat cele de la noi.

Iti urez success.

Respect,

Fournier

Fournier

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat
Acum 7 ore, fournier a spus:

peitsche.de

domina.ws

domina.guide

Pe toate cele trei site-uri le gasesti ordonate pe regiuni. Ca sfat, incearca sa suni sa te programezi, nu trimite mesaj sau email. Nu prea raspund. Cand vei ajunge, vei primi exact ce ati stabilit inainte, la pretul stabilit la inceput, iar durata este cea stabilita si platita. Discutia de inceput nu se cronometreaza.

dominaforum.net

Poti intalni multe romance care lucreaza in domeniu. Le stiu, dar nu vreau sa le divulg numele. Trebuie sa pastrez discretia. Am fost la unele dintre ele si se feresc sa spuna ca sunt din Ro, prefere sa vorbeasca in germana sau engleza. Daca te apuci sa cauti adanc, vei gasi informatii chiar pe net.

Stapana la care merg frecvent in Dusseldorf are o prietena romanca dominatoare cu site si studio echipat ca in filme. Ele lucreaza impreuna dar nu stiam. M-a dus stapana la romanca dupa multe intalniri. Foarte rea romanca. Chiar sadica. Are o placere fantastica sa chinuie, sa vada durerea pe fata sclavului.

Oricum toate stapanele la care am fost in Germania sunt mult mai rele decat cele de la noi.

Iti urez success.

Respect,

Fournier

Fournier

Ai putea sa dai si nume la cele care sunt romance.Si pe mine m-ar tenta o vizita la ele.

Postat

Asa cum am scris mai sus, trebuie sa pastrez discretia.

Imi pare rau, dar nu am acordul lor pentru a le divulga numele, chiar si cel de "scena". Cand am intalnit o stapana romanca in Germania, am intrebat daca pot divulga numele in mediul on-line din Romania. De fiecare data am primit acelasi raspuns NU.

Respect,

Fournier

Postat
Acum 11 ore, fournier a spus:

peitsche.de

domina.ws

domina.guide

dominaforum.net

Iti urez success.

Respect,

Fournier

Fournier

Te salut și îți mulțumesc mult pentru ajutor.

Lasă-mi te rog un mesaj pe email dacă dorești, sunt un foarte mare pasionat de Bdsm si de curând am ajuns în Germania și as avea nevoie de niste îndrumări și sfaturi dacă se poate.

Lasă-mi un mesaj pe:

[email protected]

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.