Sari la conținut

❤️‍🔥LARISA❤️‍🔥 0743308131

Postări Recomandate

Acum 1 oră, bazilus a spus:

Larisa, ce număr de telefon ai? Ești în Iași?

Ce interesant ! A facut cont doar sa intrebe de numarul de telefon( cand e mare, ca la pr.... !), apoi daca e in Iasi ? ( cand scrie clar mai sus ca vine de pe 08.06!)!

Ceva semne de intrebare ar fi! 🤔🤔🤔

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
1 hour ago, manman2020 said:

Ce interesant ! A facut cont doar sa intrebe de numarul de telefon( cand e mare, ca la pr.... !), apoi daca e in Iasi ? ( cand scrie clar mai sus ca vine de pe 08.06!)!

Ceva semne de intrebare ar fi! 🤔🤔🤔

Pai nu stau ca voi lbg sa citesc chiar tot.

Pt tn chiar nu e nici un semn de întrebare ca ești lbg 😉

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Acum 27 minute, manman2020 a spus:

Celui qui s'excuse est accusé !!!

( daca nu intelegi, cauta oe goigle translate!🤪🤪🤪)

Foloseste măi limba română si nu mai incerca să pari mai destept ca efectul e contrar ... 

Si pe goagăl-trad expresia "cine se scuza se acuză" e "celui qui s'excuse s'accuse" ... apoi a te scuza nu e nimic anormal pt ca e si un semn de politete.

Bonne journée

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
La 04.06.2023 la 3:44, bazilus a spus:

Pai nu stau ca voi lbg sa citesc chiar tot.

Pt tn chiar nu e nici un semn de întrebare ca ești lbg 😉

Tu stai doar la mocangeala...Oricum Lbg -iii sunt ăia care nu citesc..Cer poze sau se uita la ele🤣 !Sau intreaba ce faci,esti,faci x,faci y...desi scrie totul mura-n gura in descriere!!

• Like 1
Link spre comentariu
16 minutes ago, claudiu said:

Tu stai doar la mocangeala...Oricum Lbg -iii sunt ăia care nu citesc..Cer poze sau se uita la ele🤣 !Sau intreaba ce faci,esti,faci x,faci y...desi scrie totul mura-n gura in descriere!!

Și ru ești lbg, de te bagi în seama?

• Minus 3
Link spre comentariu
Acum 53 minute, claudiu a spus:

🤝🤝🤝

Unii prosti trebuie evitati! Hai sa lasam topicul pentru ce este destinat !🤝

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Ar trebui eliminate ultimele pagini, ati stricat topicul fetei.

Ce surpriza placuta in capitala Moldovei, bravo fato! ❤️

Abia asteptam sa te incercam :)

Sper sa o rezolvam toti cu marimea intr-un fel sau altul :))

Succes!🤗

Link spre comentariu

Ok dragii mei, am dat startul la muncaa🥳, țin sa mentionez ca nu voi lucra cu programari, sunati si veniti! Daca suni si imi spui ca ajungi in 30min. sau o ora, e ok, te astept deci nu ramai sa astepti la usa...dar nu cu programari de genul "maine la 7" sau "azi mai deseara". Va pup si va las aici o lista cu servicii si preturi🥰🤗

Servicii:

Normal protejat

OP/ON (in functie de igiena)

Diferite pozitii

69

Sarutari pe corp, atingeri

Sex oral pasiv (limbuțe)- (DOAR LA O ORA)

Prețuri:

O finalizare- 200

O ora (doua finalizari) -350

Extra:

Ejaculare faciala - 100

Anal-150

Jocuri cu degetele(cu prezervativ)-50

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ajuns in Iasi am luat legatura cu papusica pe WA si am facut o programare.Dupa care am citit aici ca nu face programari si deja ma gandeam la teapa luata si drumul la River Towers,acelasi bloc unde statea MonaLissa,bomba Iasiului.

Din fericire am respectat programarea,si eu si ea.Cand am intrat am ramas mirat de cat de micuta este.

Slabuta,frumusica,miniona,sani foarte mici,cateva tatuaje,curata,vorbareata,degajata,accent superb de Cluj.

Spune ca are 21 de ani dar pare mai mica.

Am ales o finalizare,desi ma dusesem croit pentru anal.

Am intrat la dus,desi facusem la hotel,dar asa e frumos.Ea facuse inaintea mea,oricum nu am simtit nimic in neregula cu mirosul,foarte curata.

A inceput cu ON si a trebuit sa-i atrag atentia ca vreau mai incet,mai multa "pasiune".S-a adaptat din mers,a fost ok.Dupa care am trecut la NP,ea deasupra si apoi am schimbat in pozitia pe la spate.Se vedea foarte misto funduletul ala mic.Mi-a spus sa incep incet ca e mare si sa nu dau tare.Dar s-a incalzit pe parcurs si a fost bine,pozitie in care am finalizat.

M-am simtit bine si sper sa o mai intalnesc.

P.S.-Poate mai scrieti si voi recenzii,cei care vizitati fetele din Iasi,sa stim si noi,din tranzit,la cine "tragem"...

• Like 5
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 30 minute, awokeone10 a spus:

Ajuns in Iasi am luat legatura cu papusica pe WA si am facut o programare.Dupa care am citit aici ca nu face programari si deja ma gandeam la teapa luata si drumul la River Towers,acelasi bloc unde statea MonaLissa,bomba Iasiului.

Din fericire am respectat programarea,si eu si ea.Cand am intrat am ramas mirat de cat de micuta este.

Slabuta,frumusica,miniona,sani foarte mici,cateva tatuaje,curata,vorbareata,degajata,accent superb de Cluj.

Am intrat la dus,desi facusem la hotel,dar asa e frumos.Ea facuse inaintea mea,oricum nu am simtit nimic in neregula cu mirosul,foarte curata.

A inceput cu ON si a trebuit sa-i atrag atentia ca vreau mai incet,mai multa "pasiune".S-a adaptat din mers,a fost ok.Dupa care am trecut la NP,ea deasupra si apoi am schimbat in pozitia pe la spate.Se vedea foarte misto funduletul ala mic.Mi-a spus sa incep incet ca e mare si sa nu dau tare.Dar s-a incalzit pe parcurs si a fost bine,pozitie in care am finalizat.

P.S.-Poate mai scrieti si voi recenzii,cei care vizitati fetele din Iasi,sa stim si noi,din tranzit,la cine "tragem"...

Iti multumesc mult🤗 si incurajez recenziile, sincere si in numar cat mai mare🤗🤗 va pup pe toti si va astept😘

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 1 oră, awokeone10 a spus:

Pana la urma ai făcut și anal?

• Like 1
Link spre comentariu
La 07.06.2023 la 17:17, LarisaBibi a spus:

Ok dragii mei, am dat startul la muncaa🥳, țin sa mentionez ca nu voi lucra cu programari, sunati si veniti! Daca suni si imi spui ca ajungi in 30min. sau o ora, e ok, te astept deci nu ramai sa astepti la usa...dar nu cu programari de genul "maine la 7" sau "azi mai deseara". Va pup si va las aici o lista cu servicii si preturi🥰🤗

Servicii:

Normal protejat

OP/ON (in functie de igiena)

Diferite pozitii

69

Sarutari pe corp, atingeri

Sex oral pasiv (limbuțe)- (DOAR LA O ORA)

Prețuri:

O finalizare- 200

O ora (doua finalizari) -350

Extra:

Ejaculare faciala - 100

Anal-150

Jocuri cu degetele(cu prezervativ)-50

Deci să înțelegem că pt o finalizare cu anal inclus vrei 350 lei.......nu crezi că este cam mult? Păsărica este superbă, fundul la fel......dat și leuții și mai mult!  Prețul este peste puterea noastră de cumpărare. 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 11 ore, Alison a spus:

Deci să înțelegem că pt o finalizare cu anal inclus vrei 350 lei.......nu crezi că este cam mult? Păsărica este superbă, fundul la fel......dat și leuții și mai mult!  Prețul este peste puterea noastră de cumpărare. 

Va inteleg opiniile dar va rog din suflet sa nu faceti aici chestii de genul. Am clienti, "Doamne-ți mulțam" 😅 Nu o spun cu rautate sa nu intelegi gresit...dar daca tu nu ai vrea sa dai suma asta pentru serviciile astea, nu inseamna ca nimeni nu dă. Deci va rog din suflet nu faceti asa pentru ca ma trezesc dimineata cu 30 de apeluri pierdute si 20 de mesaje...nu vorbi in numele tuturor cu "prețul e peste puterea noastra de cumparare". Spune-o in numele tau. Din nou, sa nu ma intelegi gresit, nu o spun cu rautate🤗multumesc.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 12 ore, Alison a spus:

uitasem sa iti multumesc pentru compliment🤗

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...