JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 I-am propus asta...a zis ca prefera o femeie Cucureaua ei cu penis...a zis ca ii place siliconul Mi-e cam frica ma cu Amada
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Si mie mi-e cam frica cu Jerry, daca imi place prea mult?! :
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Si mie mi-e cam frica cu Jerry, daca imi place prea mult?! : Daca iti va placea prea mult,probabil el va avea anumite sangerari...an(u)ale.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Daca iti va placea prea mult,probabil el va avea anumite sangerari...an(u)ale. El in nici un caz (facem dragoste, nu perversiuni), dar tu sigur daca ne incuie astia impreuna... Iau straponul cel mai mare!
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 El in nici un caz (facem dragoste, nu perversiuni), dar tu sigur daca ne incuie astia impreuna... Iau straponul cel mai mare! Adica ai face perversiuni cu mine?
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Adica ai face perversiuni cu mine? Abia astepti,nebunule
-Marius- Reputație: 1430 Postat Martie 8, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Martie 8, 2014 O mica sesiune de sadomizare fortata http://24.media.tumblr.com/426dcc3846c96d1df34ef1eb0ab1358d/tumblr_mzafipveCy1sa4slgo1_400.gif http://www.youtube.com/watch?v=isujdfWGqss
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Abia astepti,nebunule Nu ma mag peste tine...chiar nu pot si nici nu vreau...ma intrebi de ce? 1.Nu imi place alcoolul,prefer sa fumez...femeia se pare ca prefera prima varianta (asa zice toata lumea,presupun ca asa si este) 2.Nu pot sa stric ce este intre voi,tu pari oricum ala pasiv...indiferent daca este vorba de sex masculin sau feminin. 3.Nebunule!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Nu ma mag peste tine...chiar nu pot si nici nu vreau...ma intrebi de ce? 1.Nu imi place alcoolul,prefer sa fumez...femeia se pare ca prefera prima varianta (asa zice toata lumea,presupun ca asa si este) 2.Nu pot sa stric ce este intre voi,tu pari oricum ala pasiv...indiferent daca este vorba de sex masculin sau feminin. 3.Nebunule! Cred ca esti masochist, altfel De ce ai atzatza pe cineva, de la care stii ca poti lua un strapon in fund? Sau ai fumat prea mult?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Cred ca esti masochist, altfel De ce ai atzatza pe cineva, de la care stii ca poti lua un strapon in fund? Sau ai fumat prea mult? In general,poti fuma oricat,nu prea exista reactii adverse...La alcool,situatia este cu totul si cu totul diferita...stari de greata,prostie indubitabila,singuratate stranie...te regasesti?
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Sa stii ca avem deja parasute in cabina pilotilor , nu ne mai trebuie inca una Pinochio, TU nu ai cum sa fii pilot, IMPOSIBIL sa fi trecut examenele psihologice....matematic imposibil keep dreaming, is for free 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 In general,poti fuma oricat,nu prea exista reactii adverse...La alcool,situatia este cu totul si cu totul diferita...stari de greata,prostie indubitabila,singuratate stranie...te regasesti? Nu.Ma doare burta si mijlocul pentru ca sunt in perioada de ciclu, dar maine imi trec si astea.Nu-mi pare rau sa te dezamagesc.
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 ?????????...Ok!!!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Nu.Ma doare burta si mijlocul pentru ca sunt in perioada de ciclu, dar maine imi trec si astea.Nu-mi pare rau sa te dezamagesc. Amada,dragostea mea,lasa-l pe de ce? ca are treaba in teren,te cheama Patrick,cica are sa-ti comunice ceva aici http://nimfomane.com/forum/topic/19603-socializarechat/page-87?do=findComment&comment=295633
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Amada,dragostea mea,lasa-l pe de ce? ca are treaba in teren,te cheama Patrick,cica are sa-ti comunice ceva aicihttp://nimfomane.com/forum/topic/19603-socializarechat/page-87?do=findComment&comment=295633Amada..pe bune..ce-ar fi sa ne faci o vizita?
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Amada..pe bune..ce-ar fi sa ne faci o vizita?Vin si eu cu ea,am jurat, impreuna si la bine sj la rau 1
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Pinochio, TU nu ai cum sa fii pilot, IMPOSIBIL sa fi trecut examenele psihologice....matematic imposibil keep dreaming, is for free Pai dupa mintea ta 2 x 2 egal cu 6 , deci da matematic imposibil , repet, dupa mintea ta. In alta ordine de idei , ce pretentii sa am de la o persoana , al carei intreg univers se invarte in jurul pulii ( conform propriilor declaratii ) .Daca te intreb de ecuatii diferentiale , ecuatii cu derivate partiale , serii numerice , analiza matematica , trigonometrie , fizica moleculara, spatiul metric, multimi de numere din spatiul metric,deja e panica rau.TU continua sa bagi puli , ca acolo nu e greu sa tii socoteala.Faci 1 + 1 + 1 + 1 si la final tragi linie si vezi ce iese, doar cu virgula sa nu-ti dea
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 1+1+1 ,e simplu,ii da threesome
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Pai dupa mintea ta 2 x 2 egal cu 6 , deci da matematic imposibil , repet, dupa mintea ta. In alta ordine de idei , ce pretentii sa am de la o persoana , al carei intreg univers se invarte in jurul pulii ( conform propriilor declaratii ) .Daca te intreb de ecuatii diferentiale , ecuatii cu derivate partiale , serii numerice , analiza matematica , trigonometrie , fizica moleculara, spatiul metric, multimi de numere din spatiul metric,deja e panica rau.TU continua sa bagi puli , ca acolo nu e greu sa tii socoteala.Faci 1 + 1 + 1 + 1 si la final tragi linie si vezi ce iese, doar cu virgula sa nu-ti dea Jura-te!!!! De unde ai copiat toate materiile respective??? Imi pun banii pe o luna ca esti PARALEL cu tot ce ai insirat tu acolo, "pilotule"! ceea ce nu pot spune despre mine... Imi vine sa mor, auziti cine ma intreaba pe mine de analiza matematica. Cand eu faceam ecuatii diferentiale, statica, dinamica, reistenta si seismica (si trigonometrie), tu ziceai "uite mama trec soldatii". Asa ca
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Imi vine sa mor, auziti cine ma intreaba pe mine de analiza matematica. Cand eu faceam ecuatii diferentiale, statica, dinamica, reistenta si seismica (si trigonometrie), tu ziceai "uite mama trec soldatii". Asa ca Daca faceai vreodata in viata ta asa ceva , n-o mai sugeai pe bani acum Stiu ca te oftici de mori ca mereu arunc cu benzina pe tine si tu ca o gasca ce esti aprinzi bricheta.Ai vazut ca nu merge altfel , ai inceput iar sa faci enteligenta , pe sistemul parjolim ofensiva / intarim defensiva , doar ca strategia asta e fumata de mult.Deci, bafta la numarat de puli , ca doar atat poti, oricum zic s-o iei incet , sa nu-ti dai contoarul peste cap.
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Daca faceai vreodata in viata ta asa ceva , n-o mai sugeai pe bani acum Stiu ca te oftici de mori ca mereu arunc cu benzina pe tine si tu ca o gasca ce esti aprinzi bricheta.Ai vazut ca nu merge altfel , ai inceput iar sa faci enteligenta , pe sistemul parjolim ofensiva / intarim defensiva , doar ca strategia asta e fumata de mult.Deci, bafta la numarat de puli , ca doar atat poti, oricum zic s-o iei incet , sa nu-ti dai contoarul peste cap.Are contoarul masluit
foo Reputație: 4 Postat Martie 8, 2014 Oras:x Oras:x Postat Martie 8, 2014 Spre deosebire de restul de pe aici, eu prin domeniul asta dau cu sapa. Si pot fi impartial. Si nu-s clona nimanui.Povesteste cu cuvintele tale fie un subiect din una dintre materiile de examen de la autoritate, fie un check ride, fie o apropiere instrumentala de oriunde din Romania si pot infirma sau confirma eu daca bati campii. Your call. Pai dupa mintea ta 2 x 2 egal cu 6 , deci da matematic imposibil , repet, dupa mintea ta. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Jura-te!!!! De unde ai copiat toate materiile respective??? Imi pun banii pe o luna ca esti PARALEL cu tot ce ai insirat tu acolo, "pilotule"! ceea ce nu pot spune despre mine... Imi vine sa mor, auziti cine ma intreaba pe mine de analiza matematica. Cand eu faceam ecuatii diferentiale, statica, dinamica, reistenta si seismica (si trigonometrie), tu ziceai "uite mama trec soldatii". Asa ca Acum am realizat si eu de ce ne cutremuram noi cand ne sparcaim ejacuarea Poi daca toate fetele astea au diplome in seismica si rezistenta cum naiba sa nu ma cutremur si sa nu mi se indoaie genunchii
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Spre deosebire de restul de pe aici, eu prin domeniul asta dau cu sapa. Si pot fi impartial. Si nu-s clona nimanui.Povesteste cu cuvintele tale fie un subiect din una dintre materiile de examen de la autoritate, fie un check ride, fie o apropiere instrumentala de oriunde din Romania si pot infirma sau confirma eu daca bati campii. Your call.aha , zise cel , care are 1 postare , dar e inscris din 6 septembrie 2012 , iar in singura lui postare nu face altceva decat sa ma ia pe mine la rost si sa ma traga la raspundere, pe ce baza ?
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 8, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 8, 2014 Am si eu nevoie de ajutor. Cine ma ajuta si pe mine sa rezolv urmatoarea ecuatie : http://upload.wikimedia.org/math/d/1/7/d1717d399ce700c228eef950b9e4e9be.png . Aceasta nu are solutii dacă n>2 este numar natural, iar x,y,z sunt numere intregi nenule. Toata seara trecuta m-am chinuit sa o rezolv si nimic. Chriss, Bambuchaaa, Chris73, Sorina sau chiar Deeana, va rog putin ajutor.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum