Sari la conținut

MATCHMAKING

Postări Recomandate

• Oras:pe val
Postat

I-am propus asta...a zis ca prefera o femeie Cucureaua ei cu penis...a zis ca ii place siliconul :)

Mi-e cam frica ma cu Amada :(

• Oras:Bucuresti
Postat

Si mie mi-e cam frica cu Jerry, daca imi place prea mult?!  :unsure:

Daca iti va placea prea mult,probabil el va avea anumite sangerari...an(u)ale. :)

Postat

Daca iti va placea prea mult,probabil el va avea anumite sangerari...an(u)ale. :)

El in nici un caz (facem dragoste, nu perversiuni), dar tu sigur daca ne incuie astia impreuna...  :laugh2

Iau straponul cel mai mare!  :laugh2

Postat

El in nici un caz (facem dragoste, nu perversiuni), dar tu sigur daca ne incuie astia impreuna...  :laugh2

Iau straponul cel mai mare!  :laugh2

Adica ai face perversiuni cu mine? :)

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

O mica sesiune de sadomizare fortata ;)  :laugh2  :laugh2

http://24.media.tumblr.com/426dcc3846c96d1df34ef1eb0ab1358d/tumblr_mzafipveCy1sa4slgo1_400.gif

http://www.youtube.com/watch?v=isujdfWGqss

Postat

Abia astepti,nebunule :)

Nu ma mag peste tine...chiar nu pot si nici nu vreau...ma intrebi de ce? :)

1.Nu imi place alcoolul,prefer sa  fumez...femeia se pare ca prefera prima varianta :)(asa zice toata lumea,presupun ca asa si este)

2.Nu pot sa stric ce este intre voi,tu pari oricum ala pasiv...indiferent daca este vorba de sex masculin sau feminin. :)

3.Nebunule! :)

Postat

Nu ma mag peste tine...chiar nu pot si nici nu vreau...ma intrebi de ce? :)

1.Nu imi place alcoolul,prefer sa  fumez...femeia se pare ca prefera prima varianta :)(asa zice toata lumea,presupun ca asa si este)

2.Nu pot sa stric ce este intre voi,tu pari oricum ala pasiv...indiferent daca este vorba de sex masculin sau feminin. :)

3.Nebunule! :)

Cred ca esti masochist, altfel De ce ai atzatza pe cineva, de la care stii ca poti lua un strapon in fund?  :laugh2

Sau ai fumat prea mult?  :slap2

Postat

Cred ca esti masochist, altfel De ce ai atzatza pe cineva, de la care stii ca poti lua un strapon in fund?  :laugh2

Sau ai fumat prea mult?  :slap2

In general,poti fuma oricat,nu prea exista reactii adverse...

La alcool,situatia este cu totul si cu totul diferita...stari de greata,prostie indubitabila,singuratate stranie...te regasesti? :)

post-106498-0-80720200-1394275064_thumb.jpg

Postat

Sa stii ca avem deja parasute in cabina pilotilor , nu ne mai trebuie inca una =))

Pinochio, TU nu ai cum sa fii pilot, IMPOSIBIL sa fi trecut examenele psihologice....matematic imposibil =))

keep dreaming, is for free :D

• Like 1
Postat

In general,poti fuma oricat,nu prea exista reactii adverse...

La alcool,situatia este cu totul si cu totul diferita...stari de greata,prostie indubitabila,singuratate stranie...te regasesti? :)

Nu.

Ma doare burta si mijlocul pentru ca sunt in perioada de ciclu, dar maine imi trec si astea.

Nu-mi pare rau sa te dezamagesc.  :laugh2

Postat

Amada..pe bune..ce-ar fi sa ne faci o vizita?

Vin si eu cu ea,am jurat, impreuna si la bine sj la rau =))

• Like 1
Postat

Pinochio, TU nu ai cum sa fii pilot, IMPOSIBIL sa fi trecut examenele psihologice....matematic imposibil =))

keep dreaming, is for free :D

Pai dupa mintea ta 2 x 2 egal cu 6 , deci da matematic imposibil , repet,  dupa mintea ta.

In alta ordine de idei , ce pretentii sa am de la o persoana , al carei intreg univers se invarte in jurul pulii ( conform propriilor declaratii ) .Daca te intreb de ecuatii diferentiale , ecuatii cu derivate partiale , serii numerice , analiza matematica , trigonometrie , fizica moleculara, spatiul metric, multimi de numere din spatiul metric,deja e panica rau.TU continua sa bagi puli , ca acolo nu e greu sa tii socoteala.Faci 1 + 1 + 1 + 1 si la final tragi linie si vezi ce iese, doar cu virgula sa nu-ti dea :) 

Postat

Pai dupa mintea ta 2 x 2 egal cu 6 , deci da matematic imposibil , repet,  dupa mintea ta.

In alta ordine de idei , ce pretentii sa am de la o persoana , al carei intreg univers se invarte in jurul pulii ( conform propriilor declaratii ) .Daca te intreb de ecuatii diferentiale , ecuatii cu derivate partiale , serii numerice , analiza matematica , trigonometrie , fizica moleculara, spatiul metric, multimi de numere din spatiul metric,deja e panica rau.TU continua sa bagi puli , ca acolo nu e greu sa tii socoteala.Faci 1 + 1 + 1 + 1 si la final tragi linie si vezi ce iese, doar cu virgula sa nu-ti dea :)

Jura-te!!!! :laugh2

De unde ai copiat toate materiile respective??? Imi pun banii pe o luna ca esti PARALEL cu tot ce ai insirat tu acolo, "pilotule"! =)) ceea ce nu pot spune despre mine...

Imi vine sa mor, auziti cine ma intreaba pe mine de analiza matematica. :laugh2  Cand eu faceam ecuatii diferentiale, statica, dinamica, reistenta si seismica (si trigonometrie), tu ziceai "uite mama trec soldatii". Asa ca  :baby2

Postat

Imi vine sa mor, auziti cine ma intreaba pe mine de analiza matematica. :laugh2  Cand eu faceam ecuatii diferentiale, statica, dinamica, reistenta si seismica (si trigonometrie), tu ziceai "uite mama trec soldatii". Asa ca  :baby2

Daca faceai vreodata in viata ta asa ceva , n-o mai sugeai pe bani acum ;) Stiu ca te oftici de mori ca mereu arunc cu benzina pe tine  si tu ca o gasca ce esti aprinzi bricheta.Ai vazut ca nu merge altfel , ai inceput iar sa faci enteligenta , pe sistemul parjolim ofensiva / intarim defensiva , doar ca strategia asta e fumata de mult.Deci, bafta la numarat de puli , ca doar atat poti, oricum zic s-o iei incet , sa nu-ti dai contoarul peste cap.

Postat

Daca faceai vreodata in viata ta asa ceva , n-o mai sugeai pe bani acum ;) Stiu ca te oftici de mori ca mereu arunc cu benzina pe tine si tu ca o gasca ce esti aprinzi bricheta.Ai vazut ca nu merge altfel , ai inceput iar sa faci enteligenta , pe sistemul parjolim ofensiva / intarim defensiva , doar ca strategia asta e fumata de mult.Deci, bafta la numarat de puli , ca doar atat poti, oricum zic s-o iei incet , sa nu-ti dai contoarul peste cap.

Are contoarul masluit =))

• Oras:x
  • Oras:x
Postat

Spre deosebire de restul de pe aici, eu prin domeniul asta dau cu sapa. Si pot fi impartial. Si nu-s clona nimanui.

Povesteste cu cuvintele tale fie un subiect din una dintre materiile de examen de la autoritate, fie un check ride, fie o apropiere instrumentala de oriunde din Romania si pot infirma sau confirma eu daca bati campii. Your call.

• Like 1
Postat

Jura-te!!!! :laugh2

De unde ai copiat toate materiile respective??? Imi pun banii pe o luna ca esti PARALEL cu tot ce ai insirat tu acolo, "pilotule"! =)) ceea ce nu pot spune despre mine...

Acum am realizat si eu de ce ne cutremuram noi cand ne sparcaim ejacuarea :D  Poi daca toate fetele astea au diplome in seismica si rezistenta cum naiba sa nu ma cutremur si sa nu mi se indoaie genunchii  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Spre deosebire de restul de pe aici, eu prin domeniul asta dau cu sapa. Si pot fi impartial. Si nu-s clona nimanui.

Povesteste cu cuvintele tale fie un subiect din una dintre materiile de examen de la autoritate, fie un check ride, fie o apropiere instrumentala de oriunde din Romania si pot infirma sau confirma eu daca bati campii. Your call.

aha , zise cel , care are 1 postare , dar e inscris din 6 septembrie 2012 , iar in singura lui postare nu face altceva decat sa ma ia pe mine la rost si sa ma traga la raspundere, pe ce baza ? 

• Oras:Lehliu, Calarasi
  • Oras:Lehliu, Calarasi
Postat

Am si eu nevoie de ajutor. Cine ma ajuta si pe mine sa rezolv urmatoarea ecuatie  :blushing2 :

http://upload.wikimedia.org/math/d/1/7/d1717d399ce700c228eef950b9e4e9be.png . Aceasta nu are solutii dacă n>2 este numar natural, iar x,y,z sunt numere intregi nenule.

Toata seara trecuta m-am chinuit sa o rezolv si nimic. Chriss, Bambuchaaa, Chris73, Sorina sau chiar Deeana, va rog putin ajutor.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...