Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 25, 2014 Sorina4u cu Sfantu' Din ce-am observat din postari ambii au pareri puternice, insa ambii sunt capabili sa.."lase de la ei" , cred eu ca Sorina in special in privat! Ziceam si eu bic.c cu Randunica O uraste prea mult sa nu iasa ceva bun pana la urma 1
Administrator pisicuts Reputație: 114381 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 25, 2014 Sorina4u cu Sfantu' Din ce-am observat din postari ambii au pareri puternice, insa ambii sunt capabili sa.."lase de la ei" , cred eu ca Sorina in special in privat! Ziceam si eu bic.c cu Randunica O uraste prea mult sa nu iasa ceva bun pana la urma
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 27, 2014 As face un experiment,v-ships cu Sorina inchisi intr-o incapere timp de un an;cine pe cine ar tampi mai tare?grea intrebare... ,dar parca pe Sorina as paria.
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 28, 2014 V-Nava cu Debeleeana! Ar putea avea ca hobby comun apararea fetelor "neajutorate" de catre masculii de toate tipurile (fie ca au dreptate fie ca nu)! ... daca vine vorba sa le apere de alte femei...oricum ar fi acelea...isi scot amandoi umbrela si se fac ca ploua! Sub umbrela se giugulesc! P.S Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare. Postul este un pamflet si trebuie tratat ca atare!
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2014 Bill Gates & YKA, compatibilitate romantica, semantica si ortografica. vezi sa aiba si latura salbatica,astfel ma tigrez in tine...... :blushing2 1
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 28, 2014 Picon cu buretele bob FLORIN SALAM - O IUBIRE INTERZISA
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat Aprilie 28, 2014 vezi sa aiba si latura salbatica,astfel ma tigrez in tine...... :blushing2 Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa dai peste alt tigru. OnTopic De ce? si Cristina au pasiuni comune, poate iese ceva... (fum?)
bic.c Reputație: -1560 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 28, 2014 Sorina4u cu Sfantu' Din ce-am observat din postari ambii au pareri puternice, insa ambii sunt capabili sa.."lase de la ei" , cred eu ca Sorina in special in privat! Ziceam si eu bic.c cu Randunica O uraste prea mult sa nu iasa ceva bun pana la urma Sa mor daca o urasc , mi-e draga asa ca om nu ca PIMP . Uneori o inteleg , in viata fiecare se descurca cum poate doar traim intr-o jungla , nu ? 1 1
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 29, 2014 vai, ce induiosator!
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 22, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat Iulie 22, 2014 Oare cum s-ar intelege the_engineer cu Ananda? Asa ca amici, nu va ganditi la nimic sexual, aviz perversilor.
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 22, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iulie 22, 2014 Oare cum s-ar intelege the_engineer cu Ananda? Asa ca amici, nu va ganditi la nimic sexual, aviz perversilor. Mi-e mila de el , cred ca-l va altoi Amada pana i se vor invarti rotitele din cap in sensul corect. 1 1
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 22, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat Iulie 22, 2014 Mi-e mila de el , cred ca-l va altoi Amada pana i se vor invarti rotitele din cap in sensul corect.Faci o confuzie frecventa.
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 22, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 22, 2014 Oare cum s-ar intelege the_engineer cu Ananda? Asa ca amici, nu va ganditi la nimic sexual, aviz perversilor. o camera capitonata daa sepoate
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 22, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat Iulie 22, 2014 o camera capitonata daa sepoateAm zis frecventa? Confuzia. Ananda nu e Amanda si in nici un caz Amada.
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 22, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 22, 2014 Am zis frecventa? Confuzia. Ananda nu e Amanda si in nici un caz Amada. pai stiu, dar eu am zis bine, Ananda este acel domnisor care predica pe aici, iar Amada este acea domnisoara care bate cu biciul deci inginerul si Ananda intr-o camera capitonata pentru ca ei indruga fel si fel de chestii, nu pentru ca s-ar auzi oarece zgomote suspecte
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 22, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat Iulie 22, 2014 pai stiu, dar eu am zis bine,...Nu intelegeam aluzia, ai fost prea subtil. Pe de alta parte, mie mi s-ar parea interesanta "conversatia" lor, as trage un pic cu urechea. 1
trifazic Reputație: 704 Postat August 7, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat August 7, 2014 I-am gasit si lui V_Ships perechea, Siana l-ar putea ajuta in luptă. Am auzit ca se pricepe si la masaj, nu doar la rime.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum