mihai costea Reputație: 112 Postat Iulie 12, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 12, 2023 Am fost ieri la Elena! Am sunat direct, era ora prânzului și mi-a răspuns imediat, am înțeles că lucrează numai ziua. Elena este chiar fata din poze, ceea ce se întâmplă destul de rar. Mie mi-a plăcut cum arată, între 1,65 și 1,70, este drăguță, are forme, pielea catifelată, îngrijită, ochii verzi spre albaștru, deci o apariție simpatică și vorbăreață, cu o atitudine prietenoasă față de client. Am convenit să stau o oră, pentru 300 de lei (întâlnind-o pentru prima oară, am preferat să am timp de acomodare cu fata), mi-a spus că pentru o finalizare cere 150 de lei. Oralul a fost bun, 8 spre 9 zic eu, oricum preferința mea este pentru NP unde, după opinia mea merită 9, pentru că se implică, acceptă mângâieri, săruturi, poziții diferite. GFE tot 9. Apartamentul este ușor de găsit, la parter, nu e mobilat cine știe ce, dar e curat, lenjeria curată, prosop, gel de duș la baie. Nu s-a uitat la ceas și a dat telefonul pe silent, eu unul sunt sigur că o s-o mai vizitez! 1 1
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 13, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Iulie 13, 2023 Acum 14 ore, mihai costea a spus: Am fost ieri la Elena! Am sunat direct, era ora prânzului și mi-a răspuns imediat, am înțeles că lucrează numai ziua. Elena este chiar fata din poze, ceea ce se întâmplă destul de rar. Mie mi-a plăcut cum arată, între 1,65 și 1,70, este drăguță, are forme, pielea catifelată, îngrijită, ochii verzi spre albaștru, deci o apariție simpatică și vorbăreață, cu o atitudine prietenoasă față de client. Am convenit să stau o oră, pentru 300 de lei (întâlnind-o pentru prima oară, am preferat să am timp de acomodare cu fata), mi-a spus că pentru o finalizare cere 150 de lei. Oralul a fost bun, 8 spre 9 zic eu, oricum preferința mea este pentru NP unde, după opinia mea merită 9, pentru că se implică, acceptă mângâieri, săruturi, poziții diferite. GFE tot 9. Apartamentul este ușor de găsit, la parter, nu e mobilat cine știe ce, dar e curat, lenjeria curată, prosop, gel de duș la baie. Nu s-a uitat la ceas și a dat telefonul pe silent, eu unul sunt sigur că o s-o mai vizitez! s-a mutat in constanta sau ai fost la ea in navodari?
mihai costea Reputație: 112 Postat Iulie 13, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 13, 2023 E în Constanța. Are anunț pe Publi! 1
sava.nicol Reputație: 338 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Iulie 16, 2023 La 13.07.2023 la 12:15, mihai costea a spus: E în Constanța. Are anunț pe Publi! Este la Ciresica în Constanța acum 1
Ciosti10 Reputație: 18 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 19, 2023 A plecat la Bacău nu mai este pe Constanța
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum